Navštíveno 2802x

jaky je vaš nazor na značku us blaster popř skušenosti s timto monoblokem
[ Link ] dik za rady myslim si že ten vykon asi nebude realnej ale potřeboval bych aby měl aspon 1000rms na 4 ohm dik
a ja si zase myslim ze ten vykon je hodne Realnej a hodne dobra cena,nebo kdyby si chtel mam vykonove to samy,ale levnejs,tak se ozvi..

21.09.2010, 19:27 |
choze vyhozený prachy - to je můj názor
Mám dva colossusy, udávaný výkon je 2000W at 4ohm. Cenovka 32000,- za kus. A myslím si, že ten výkon bude u tohoto zesilovače dost přibarvený. A pravda pak bude jiná. Ale naměřené hodnoty jsem neviděl, takže nemůžu kritizovat. :-)
el.barto- co maš zač kdyžtak dej vědět bud sem nebo do mejlu ale zaleži o kolik levnějši protože přes kamoša to mužu mit ještě levněj než tady v us blasteru
a zkušenosti s touto značkou všeobecně nikdo nic?
Co s ním vůbec hodláš krmit?
Není toho PBX škoda? Dávat mu takovej zesík?
Má poměrně vysokou citlivost. Zkusil bych mu najít, něco s lepší kontrolou, ten US Blaster nebude mít žádný DF.
ja vim značka ideal třeba to co se prodava ted tady v bazaru ten ground zero 6000d nebo co ma za označeni ale ted prostě 14 000 na zes nemam nejlepši by bylo počkat našetřit a koupit neco pořadnyho ale neni to lechky se na sw divat jak leži na skřini už bych ho prostě chtěl slyšet
tak bych to prostě neuspěchal. Myslím, že na solidní hraní by stačil nějaký zes, co dá 700 - 800 kvalitních wattů.
Kolik na to máš vyčleněno ?
No, zesík co má 1000W at 4ohm se bude horko těžko shánět do desítky. Jedině bazar.

21.09.2010, 22:01 |
clown furt lespi pockat, nez mrdkou zabit basak..
clown to napsal velmi dobre !
a viděl alespoň někdo z vás chytráků ten zesík???? pochybuju. já měl 2 a třeba výkon co uvádí je pravdivý. jeden jsem bohužel odpálil a když mi ho pavel528 opravovil tak mu zěmřil výkon a bylo to víc než udává výrobce!
a ukažte mi zesík za 10000,- kterej má takový výkon
ty zesiky za ty penize nejsou vubec spatny pro normalni uziti viz Parek kolik s tim delal na DB svedci o vsem kdyby byly ty zesi tak nahovno tak by nikdy neudelal to co udelal