Navštíveno 2801x

nasel jsem doma stary notebook vykuchal jsem z nej monitor LCD a tak me napadlo jestli by nesel zapojit nejak tak.. aby mel RCA konektory plus nejake napajeni... ze bych to dal do auta ... napada nekoho neco jak by to slo udelat ? ma s tim nekdo zkusenosti ? .... 16" monitor je docela drahy abych ho kupoval... tak me to tak napadlo.. treba je to nemozne ale na googlu jsem neco nasel ale jelikoz neumim moc dobre anglicky tak tomu nerozumim :)) kdyztak tu
[ Link ] je ten odkaz
Toto hodne resi lidi co si stavi projektory z ntb lcd panelu, projed nejaky jejich fora.

22.09.2010, 09:55 |
clown mno, nemyslim, ze moc usetris, navic stary notebook mozna nebude mit takovou svitivost jak by si do auta potreboval
clown: on neni zas tak stary :D ja to jen tak napsal protoze proste nefunguje.. to je notebook z roku 2008 :D ale bohuzel mi jaksi umrel.... tak je me lito toho displaye pac ten je vazne pekny a funkcni :) tak sem si rikal ze bych ho vyuzil

22.09.2010, 16:01 |
jasisoft | Upraveno: 2010-09-22 16:15:53
podla vyrobcu lcd musis zistit ako ma zapojeny vga konektor, respektive aky pin je aky a potom musis kupit zazracnu krabicku, prevodnik z composite (s-video) na vga a fungujes. napriklad toto funguje pekne -
[ Link ] trosku prehladaj ebay a najdes aj lacnejsie riesenia
dobre zeptam se jinak :D dokazal by mi to nekdo predelat na RCA konektory ? .. za nejakou cenu ? :)
jasisoft: LCD z NTB ale nnema zadny vga vstup, protoze radic LCD je primo na zakladni desce NTB. Musel bys sehnat samotny radic pro to LCD, coz bude dost problem.

23.09.2010, 09:03 |
clown na tom foru co si ukazoval bylo par prikladu radicu .. , kdyz jsem asi 20s googlil nasel jsem cenu od 99 do 249 USD .., bez zaruky na funknost. navic bude treba dodelat hromadu balastu
nieco podobne som realizoval s klasickym pc monitorom 17" a fungovalo to. a s tym radicom to nie je celkom pravda, niektore lcd to maju, niektore nie. zalezi od typu obrazovky a vyrobcu. vacsinou pokial ma notas mxm slot v ktorom je pridavna grafika tak radic byva priamo na lcd, pokial to je nejaky lacnejsi model, radic byva na doske a plati ta vec, ze musis dokupit radic ako pisal clown. ale stale plati, ze je to system pokus - omyl a moze ta to stat az moc velke prachy.
takze konecny verdikt zni.. vysrat se na to a koupit 7" lcd primo do auta.. no :D ... bylo me toho skoda pac je to docela velike