Navštíveno 15559x

22.09.2010, 13:55 |
dejvyxxx | Upraveno: 2010-09-22 14:10:18
Chtěl bych potáhnout koženkou docela malou část interiéru a nechce se mi kupovat dvousložkové lepidlo sepciálně na koženku, nemáte někdo vyzkoušené něco čím by se to dalo bezproblemu nalepit a cena nebyla jako u dvousložkového lepidla z tvrdidlem kolem 1000 korun?

22.09.2010, 14:21 |
Radeggast | Upraveno: 2010-09-22 14:35:55
Díky umím hledat :) ovšem zde nejsou odpovědi na moje otázky

22.09.2010, 14:36 |
swep chemopren
chemopren extreme, drzi to super.

22.09.2010, 14:41 |
swep super to nedrzi ale je to relativne levne lepidlo a staci to
mě to zatím drží super. :) ale uvidim časem, zatím to mám cca půl roku.

22.09.2010, 15:09 |
Kesam chemopren ne je to nqa píču jsem to dělal a strop mi spadnul na TC říkali něco ve spreji.

22.09.2010, 16:19 |
swep krome stropu a hodne vysponovanych mist se chemopren da pouzit, hodne s tim cvici vysoke teploty, ktere jsou v aute
jj na strop bych už uvažoval o dvousložkovým lepidle,potřebuju potáhnout jen sloupky A na výškáče,ovšem možná to dopadne tak že to budu stříkat,pak na doorboardy těžko říct co použít. Buď se ubrousim k smrti a dám na to jen plnič a barvu ,příp lak nebo to nechám s mírnýma nedokonalostma a rozhodnu se to potáhnout. A co lepidlo ve srpay sinus live? Dělal ste s tim nekdo?
No nevím pánové ale já jakožto uživatel již několikáté dodávky si je vždy v interiéru taky potahuju.Používám jedině chemoprén a to na celé stropy a bočnice a moje první dodávka jezdí už šestým rokem u kámoše a vše drží jak má.Ono to taky asi nebude jen o lepidle ale o přípravě podkladů a postupu lepení....Za mě chemoprén a nic jinýho.
lepidlo sinus live ve spreji určitě né!!!!!! (shit)
lepidlo se po nějakém čase vydrolí
...určitě chemopren extrém i na kožu

23.09.2010, 10:05 |
Ravo chemoprén a jak psal Transportérák - dodržet přípravu podkladu a hlavně postup lepení (kontaktní lepidlo - tzn. nanést na obě plochy a nechat skoro až zaschnout(cca 15min) a až pak pevně stisknout obě zavadnuté plochy k sobě)

23.09.2010, 12:21 |
swep navod je na plechovce, postup sem dodrzel a stejne nedrzi, po pul roce se zacal zvedat, stropnice se odlepila kdyz auto stalo na primem slunci pri teplotach pres 30°C ve stinu, presto jej pouzivam, je totiz za prijatelnou cenu

23.09.2010, 12:30 |
jasisoft | Upraveno: 2010-09-23 12:44:53
nic lepsie asi neni, aj ked cenovo zase niekde inde
[ Link ]
vsechno jsem vzdycky lepil chemoprenem. :)
jasisoft: to je právě ono cena kolem 800 korun. Chemoprén trošku někde jinde..zajímalo by mně jak moc může lepidlo za tisícovku usnadnit práci :)

23.09.2010, 22:44 |
Kesam Jako swep na slunci se mi stropnice odlepila:(

23.09.2010, 22:45 |
Kesam Cenu neřeším dá mi ho čalouník v práci kilovku zdarma:-)))
ako moze usetrit pracu ? nemas problem to lepidlo striekat pistolou a kompresorom. nepresakuje, mozes s nim nastriekat pancuchu a nepresiakne a lepi extremne. Inac je to lepidlo do prvovyroby viacerych vyrobcov aut a vo fabrikach s tym lepia pristrojovky atd. A samozrejme slnkom ani namahanim sa neodlepuje. Beru ho najma calunici a nevedia si ho vynachvalit.
tí čo hovoria, že chemopren nedrží s ním nevedia lepiť
určite je lepšie dvojzložkové lepidlo, ale je aj odosť drahšie.
lepil som s ním dva alcantarové stropy a žiadny problém. jeden tak pred tromi rokmi a jeden pred rokom.
pri lepení koženky ho treba ale nechať poriadne odvetrať, lebo sa potom odlepuje. pri alcantare to nehrozí, lebo tozpúšťadlo sa asi odparuje aj skrz
na malé veci by som sa ho určite nebál použiť.
ja s ním poťahujem bežne aj dverové tapacíra. a žiadny problém
1morok: kdyby to padalo jednomu cloveku, tak ok, bylo by to spatnym postupem...u vice se mi tomu moc nechce verit.
Stejne jako ty jsem s nim lepis stropnici do alacantary, strop odmasteny Perchlorem, lepidlo dukladne odvetrane a pri prvnim doteku dukladne pritlacene...na tom neni moc co skazit...znovu uz bych to chemoprenem nedelal, pokud chci, aby to vydrzelo. Je super, ze ti to drzi, ja bohuzel takove "stesti" nemel.
nechcem sa hádať, ale mne to naozaj funguje. akékoľvek lepidlo stojí zlomok z toho, čo stojí kvalitnejšia koženka, koža alebo alcantara. bolo by to šetrenie na nesprávnom mieste,používať lepidlo kt. nelepí
ako montáž za 100t. a 10ročná baterka k tomu
skúste to tak ako ja. buď striekať alebo natierať, to je jedno. pri zvetranom, nečistom strope je možno lepšie natierať. poriadne vtrieť štetcom. poťahový mat. tiež natrieť, nastriekať. hneď na to poriadne nahriať teplovzduškou, tak aby sa netvorili bubliny, len aby sa to rovnomerne prehrialo. a ihneď spojiť, našpanovať. drží to okamžite, po pár hodinách to neodlepíš. vždy roztrhneš poťahový mat. alebo vytrhneš z podkladu tmel, farbu, pôvodný poťah