Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine IVA-w502r + PXA H701

o Navštíveno 3000x o
o 22.09.2010, 15:17 | remco
Chcem sa spytat ci mate niekto realnu skusenost s touto kombinaciou. Mam v aute PXA H701 a chcem si objednat ivu 502r. Mal som to na ive 202r. Bude ovladanie toho procesoru rovnake? Nieje problem v zapojeni? Optika + can? vdaka za rady

o 30.09.2010, 18:11 | remco
no uz som zistil ze na to treba prepojovaci kabel, ktory som uz aj objednal. Zatial nieje skladom tak dufam ze ho budu schopni zabezpecit. BTW este taka otazka Viem ze alpine iva w502/505 vie takto prostrednictovm toho kablu ovladat pxa H701. Neviete ci to vie aj nova w520r?

vdaka
o 01.10.2010, 04:03 | pepe689
bacha na to v CR to trvalo dlho a stejne nebyl tak pozor!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3182 sekund.