Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zvuk v Mercedes SL W220 a CL C215

o Navštíveno 4700x o
o 22.09.2010, 22:48 | Cormi
Prosím vás, dokázal by mi někdo říct jak hraje standardní muzika v Mercedes S W220 či CL C215? Dá se to považovat za hifi? Vím, že se do nich dával příplatkově BOSE sound system, ale na ten se neptám - je mi jasné, že ten hrát bude... :-) většinou tam je to rádio s obrazovkou Comad a to má výkon asi 2x20W což je jako běžné rádio...

To co je na obrázku je Comad 2.5, k němu bych měl 2 dotazy:

1. Pokud do něj přivedu signál z DVD (lze jednoduše přes adaptér), je ta obrazovka dostačující pro videoklipy 4:3?

2. Jak se řeší připojení externího zesíku např. pro subwoofer? Logicky nějaký výstup mít musí (zesík na BOSE repráky)

3. Jak se řeší výměna autorádia? Po vyřezání toho dřeva by se tam mělo vejít běžné 2-DIN rádio

4. Jaké repráky se dávají do S W220 a CL C215?

Dokázal by mi někdo odpovědět?

Díky

foto k příspěvku  od Cormi

o 22.09.2010, 22:49 | Cormi
o 22.09.2010, 23:25 | H-Honza (M)
nechci kecat ale obrazovka je mala. zalezi co od toho cekas.
Nevim jak modely o kterych pises ale treba u CLS je to nejak takhle:

u nizsich rad ozvuceni je vzadu bezne ISO.
Pokud je auto s Bose, byva to spojeno s instalaci vyssi rady autoradia od Siemensu, tak je tam optika k zesilovaci.

o 22.09.2010, 23:32 | H-Honza (M) | Upraveno: 2010-09-22 23:52:36
na Sklasse se da koupit 2 din adapter.

na CL myslim ze neexistuje :O/
dalo by se to asi resit rameckem z tech poslednich 2005/2006 kde je 2 din, ale ta ma zase jina tlacitka, takze by se to muselo prekopat komplet.

foto k příspěvku  od H-Honza

o 22.09.2010, 23:39 | H-Honza (M)
cl 2005

foto k příspěvku  od H-Honza

o 22.09.2010, 23:46 | H-Honza (M)
a od zvuku nic necekej.
CL s bose me kamarad, a prave se v tom hrabal a chtel to predelat, nakonec vim ze to bylo moc slozity tak se na to vykaslal...

o 23.09.2010, 09:32 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
cely predelat idealne
urcite to pujde upravit na 2DIN
o 23.09.2010, 17:29 | hifim@ni@k
To že bude BOSE Sound System hrát, bych tak jasně neviděl. Slyšel jsem BOSE v nějaké Audi a nechtěl bych to ani zadarmo. Pokud se tedy výrazně nezlepšili.
Těch 4x20 je RMS ? Aby to nebylo jako v Octávce. Z udávaných 30W, přes 15W při 10% zkreslení až na reálných 3.5W ( možná to není úplně přesně, už je to déle ). A to jsem tolikrát slyšel jak Octávia 2 už krásně hraje.
o 23.09.2010, 20:58 | Cormi
H-Honza: nemáš nějaké foto a info k tomu CL kamaráda? Moc mě to zajímá...

tady jsem našel nějaké instalace, takže asi tak nějak :-)

Comand eventuelně ponechat (jako řídící jednotka by měl stačit, displej příležitostně na videoklipy taky OK), zapojit do něj přes adaptér DVD přehrávač s MP3, DivX atd atd od BOA (Dietz) a vyvést přes zesíky přední repro a subwoofer

jinak nejlepší (nebo přinejmenším jedno z nejlepších) sériové audio má asi AUDI S8 :-) myslím že to je Bang Olufsen

[ Link ]

[ Link ]
o 26.09.2010, 23:50 | Cormi
našel jsem redukci, ale bohužel jen v inzerátu...

o 26.09.2010, 23:52 | Cormi
tady je vidět jak je vyřešena instalace Comand 2 (facelift) místo Comand 2.5

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3342 sekund.