Navštíveno 3835x

zdarec , mam takový problém ,mam autozesilovač 800W a subwoffer 500W který mam na nej napojený, dřiv jsem měl staré radio a mel jsem audio k zesilovaci navedeno pres Hi-level input a slo to normalně, ale koupil jsem nové radio s externím vystupem do zesilovace a zapojil přes low level input kabelem , teď když zapnu radio a subwoffer tak na zesilovači svítí protect a nechce zhasnout a když to odpojím od radia a zapnu zesilovač tak zhasne ...- nevíte čím to může být?
co je to za woofer???? co je to za zesilovač???
Naházej sem linky
je to docela humpolacky napsany,kamo:-)...
zkusime se v tom trochu zorrientovat,esli to chapem dobre,takze
1- predtim si mel zesik zapojenej na vystupy na repraky a ted si to dal na na cinche a je to v protecu,sedi to?
2-nic jinyho si nemenil s nicim jinym si nehybal,krome radia,ktere jsi koupil nove v obchode....
3-jakmile zapnes radio,tak se ti automaticky zapne i zesilovac do protecu,kdyz odpojis,co-cinche,nebo remote z radia,tak zhasne co-protect a zesik normalne facha,nebo zhasne uplne,jako ze se vypne...
se v tom moc neviznám, tak zkusim podrobněji,
1 odrazka sedí , a dale k 3 odrazce, zapnu radio tím se zapne i zesilovac, pokud mám zapojene do zesilovače cinche tak po zapnutí nezvasne protect , pokud odpojím cinche ze zesilovače a zapnu radio a zesilovač tak protect zhasne
když zhasne protect tak tam můžu dát cinche a hraje to normalně ale jak vypnu zesilovač a zas zapnu tak protect zas nezhasne
madafaka:-)to sou veci
tak esli je to radio uplne novy,tak mne nic nenapada,leda jen zkusit si pujcit jiny radio od nekoho na vyzkouseni a kdyz to prestane,tak je jasny ze je problem v tom tvym radiu,kdyz to bude delat dal,tak bud cinche,nebo zes....

29.09.2010, 19:00 |
Diner | Upraveno: 2010-09-29 19:17:27
Mozna taky rekni jak mas reseny napajeni...pokud se dobre pamatuju,tak nedavno se tu resili experti,co meli zapojene jen + a s kostrou dej se vule bozi. Tohle mi to lehce pripomina
Zapojené mam z baterie a REM k radiu i - jsem samostatně navedl.
Vyzkoušel jsem jiné radio a sním to nedělá takže je problém s radiem, tak skusím vyřešit reklamací