Navštíveno 5957x

Vzhledem k tomu,že jsem byl šťastný uživatel baterky PC 3000 tak se podělím o mou zkušenost.
Baterii jsem mel cca necelý rok a už se vyskytl problém,po necelých 2 dnech stání jsem auto nenatočil .Nu což asi se vyskytl menší problém ,nejspíš se samo zaplo DVD ci Monitor ,který jsem mel v batohu a ten to vybil.
Nevadí naformátujeme a dobijeme zdrojem ,paráda baterka fachala asi tak 14 dní .
A opět nastal problém po 3 dnech stání opět nešlo nastartovat auto --)mega zázrak vše přes vypínač a tak .
Po konzultaci s prodejcem .se doslo k zaveru ,ze by ji poslal na reklamaci ,ale nahradní nemá ,slava asi budu 1.auto co jezdi bez baterky neprichazelo v uvahu (vec jina jini prodejci zapujci bez problemu nahradni baterii ).
No abych vyloucil , problém v autě s radostí jsemm vyhodil do vzduchu cca 1000Kč ,aby se zjistilo ,že v autě to není .
No a konecne mam po zaruce a baterka sla do kopru total ,nu coz ponauceni pro priste nekupupovat nic od prodejcu ,kteri nemaji zazemí ,ani od dovozcu ,kteří něco doporučí a pak ani neumí servis .VELKA TECKA.
Jo a pro pany znalce :
auto jsem mel skoro vzdy nastartovany ,aby se zabranilo vybiti.
Jednotky jsou pres externi vypinace.
alternator neni az tak slaby 140A .
Je fakt ,ze jsem si ji koupil bez dokladu na cestny slovo s tim ,ze byla nova :-))
To byla ta nejvetsi chyba ,mit papir mohl jsem se branit ted si akorat sam sobe nadavam ,ale nevadi ,nejsem chachar takze si to nenecham libit

27.09.2010, 09:35 |
MaxxT ja jsem mel stejnou baterii jako tady pepe ve VW Bora, audio nebylo ani az tak silne cca 1,8 kW komplet, po pul roce jsem auto prodal a baterii si ode me koupil clovek, co si u nas na kramu kupoval GX3000D a po cca 5ti mesicich baterka kompletne lehla, formatovala se, zjistovalo se jestli nema odber a uplne stejne priznaky jako pepe.
Jenze ty jsi ji jiste mel s dokladem a radne jsi o ni pecoval ze ???a jiste jsi dostal novou jak je dobrymn zvykem v CR ,zaplat Vam to Panbu :-)))

27.09.2010, 10:10 |
clown co je to radne pecoval ? prosim o upresneni, co je treba s PowerCell delat pri beznem provozu ? Dobijet nejak spesl ? Ja jen, ze moje auto stalo 4 mesice bez hnuti prez zimu na miste a po zime jsem jen prisel a otocil klickem .. Optima Yellow Top :o) je fakt, ze mam jen velkej benzin, neresim zhaveni atp.
jenze Optima je Optima,ne ty pseudo drahy sracky co se tady prodavaji jako super baterie pro hifi....

27.09.2010, 11:37 |
MaxxT spravne by se mela baterka pravidelne dobijet ... :-)
jo pepe689 to mas z toho zes mel to dvd v batohu kdybys ho mel doma na skrini tak se ti to nestane
k baterkam pokud je pouzivate dene a dene solite sestavy do slusnejch pecek je zapotrebi si uvedomit ze altikem tu baterku nesrovnate kdxyz s tej baterky berete vic nez vam altik stihne dobit
ja osobne baterky nabijim i prez zimu kdysz stojej aspon jednou za 14dni a to tak ze jim dam formatovaci rezim 13,8V aspon na jeden den
prez sezonu sou baterky na nabijecce skoro porad protoze jednim zavrcenim z nich vytahnu vic nez sem schopen dobit za 300km jizdy jedna baterka ma 2roky druha 3 a makaji porad dobre pri nejvetsi zatezi padaj i na 9,3V .
no jo,ale Pepa jezdi s autem kazdej den...o))
Pavel 528 to ja taky sice ne tolik km jako pepa ale jo
No ja mam treba v aute 3 odyssejky a na nabijecce je mam furt. Kdyz prijedu dam mod nabijeni a po nabiti prepinam do modu udrzovani. Mam na nich malou nabijecku C-Tek 3600... Auto je na ni prakticky furt. Kupoval jsem je loni na zacatku sezony a no problem. Je fakt ze jsem je nikdy nevymlatil a s autem najedu MAX 6000km za sezonu...

27.09.2010, 23:46 |
MaxxT tak s najezdem kilometru mas jako ja cca za tri tydny a abych vzdycky s sebou vozil nabijecku co nekde zastavim a dal to na ni, tak to je fakt k smichu, kazda baterka musi neco vydrzet a kort tyhle musi drzet vic nez obyc, coz teda nedrzi..
reknu to takhle:
O problemech u PowerCell3000 se vi a ten kdo si koupil baterku u oficialniho dovozce nebude mit i z reklamaci baterek problem.
hm hm hm :ofiko baterka je od Ladi a ten ji mel od Tebe .
Takze asi tak.

28.09.2010, 12:00 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-09-28 12:16:44
Je sice hezké že to jde vyreklamovat, ale mám potom auto bez baterie. To je trochu nanic. A pokud prodejce není v místě, tak poštou to bude celkem opruz.
Edit: vidíš Pepo, zlatá Exide. Ta alespoň stojí pár korun :-)))

28.09.2010, 12:18 |
clown a kdyz jde reklamovat Exide, dovozce ti da jinou hned ? nebo pujci jinou ???
ne nechas tam auto 30 dni a pak jim vycislis nakldady vznikle :-)))hned meni za jinou
Nevím. Je pravda že Exide jsem ještě nereklamoval. Reagoval jsem na toto:
28.09.2010, 00:13 | Kleneex
reknu to takhle:
O problemech u PowerCell3000 se vi...
Jak je to možné u takto drahé baterie ? Kdyby byla za 3tis. tak se s tím dá nějak smířit. U Exide si každý řekne, holt je to levný šunt. Ale u PC vychvalované zde až do nebe..
Ale s tou Exide to byl pouze vtip, Pepa ví. Neberu ji jako nějakou extra baterii. Ale Pepa přijde o 8500Kč, já bych přišel o 2tis. To tolik nebolí.
u me lada zadnou nereklamoval....
takze ti k tomu nedokazu nic rict :-(

28.09.2010, 12:36 |
petis ta PC3000 snad vytekla nebo co sní je? jestli ne jde znovu naformátovat a drží.

28.09.2010, 12:38 |
clown tak pepa skoune vyrobni cislo baterky a kleneex dohleda, zda je to pod zarukou, ne ?? i kdyby to bylo za poplatek, pokud pochazi o nej a je pod zarukou, tak neni zadny problem, jen ji nekdo musi dostat do Brna :o) jsme jen lidi :o)

28.09.2010, 20:33 |
MaxxT petis: nahore se psalo, ze baterka se nekolikrat formatovala a vzdy lehla, takze problem bude holt nekde jinde. Mam ted Stingera SP2150 a je to luxusni, absolutne bez problemu.

28.09.2010, 21:13 |
petis | Upraveno: 2010-09-28 21:29:39
MaxxT: Kdo jí formátoval? jak dlouho? sčím? to nikde nevidím. Takže podle mě byla jen možná trochu nabitá.
Pepa napsal"
Nevadí naformátujeme a dobijeme zdrojem ,paráda baterka fachala asi tak 14 dní .
hifim@ni@k ale neni napsano jak byla formatovana to chtel petis vedet
ALL :
Tak ja mam neustale zapojenej procesor bez vypinace ( znamej problem dokud se neprepoji na vypinac - alpine ), takze proto mam furt auto na nabijecce. Je to puze moje lenost, ze jsem si to jeste neudelal. jinak proti oddyseykam ani slovo spatne. Jsou to super baterie. Nehlede na to ze zkusenej vi jak je to s PC a oddysey, ze? Ja mel zase problemy jedine s Exide maxima, ale to je jinej pribeh....
Jinak s tou reklamačkou je to jako ze vším ostatním spotřebním zbožím....... Když ti doma odejde sporák nebo mikrovlnka, tak Ti taky NIKDO nedá náhradní a to že nemužeš vařit nikoho nezajímá. To samé u PC, když ti neco odejde.... čekáš než proběhne reklamačka a náhradni PC nikdo nepučí... Baterie je ve stejné cennové relaci...
U aut je to něco jiného. Auto má větší hodnotu a solóny pujčujou náhradní auto ve stejné třídě bezplatně..., ale když nemá a vše je rozpučované, tak nemáš nic, ale zase je to JEN přístup prodejce..
Zkrátka v globálu Ti nikdo nemusí dát nic a ty musíš čekat 30 dní na vyjádření reklamačky....

29.09.2010, 19:07 |
rebel Pepo dám ti radu .Neřeš to a pošly to Ládovi a maš to jen je naprd když ti nedal nikdo paragon to je pak průser.A to pro oba, prodejce se na tebe může vyprdnout a ty to pak nahlásit.Ale Láda problém z reklamačkou dělat nebude .Pošle kleenexovi a ten to pošle dál a je to .Bud uznaj nebo né.A když se ti to nebude zdát tak pak je to běh na dlouhou trat ,-)))
když PC3000 mají nějaký problém, jak jsou na tom PC4000???
Pepe jinak jako clown domluv se z Martinem a třeba je ještě v záruce a dá se stím něco udělat
U PC4000 jsem zadne problemy nezaregistroval...
rebel tak jednoduche to neni, protoze lada nebere PC primo ode me.
jezis tak me tu baterku dovezte ja ji skusim sformatovat a je -))

30.09.2010, 11:25 |
rebel KLEENEX:jj to nevím tak ji vyreklamuje v zahraničí a ty máš o starost méně .to je taky dobré

30.09.2010, 21:32 |
clown do CB muzu v PO dovezt
uz jen nekoho z CB do brna -))

30.09.2010, 22:04 |
clown vinzku .. a kdyz ji lada nema od martina ??, tak to bude jen zbytecnej vylet..
rebel : tak nějak nechápu co po Kleenexu chceš, pokud ji Lada nemá od něj, tak ho to zajímat nemusí, mě by to bylo uplně jedno, pokud by to vzal odemě, tak bych to řešil, ale pokud ne, tak smolík
v zahraničí je krásný nakupovat, ale totálně bez záruky, pokud si tam člověk nemůže zajet sám, a ono se někdy vyplatí, připlatit si pár korun navíc a mít českou záruku

30.09.2010, 23:27 |
rebel cendler: No právě kleenex mi psal :rebel tak jednoduche to neni, protoze lada nebere PC primo ode me.
já mu psal :KLEENEX:jj to nevím tak ji vyreklamuje v zahraničí a ty máš o starost méně .to je taky dobré.
Což znamená dle mne ,jestly jsi to četl že nechci nic po kleenexovi jak mi píšeš ,ale myslel jsem to tak že tím lépe pro kleenexe když ji láda nema od něj néé:A že to je na Ládovi kde ji bude reklamvat.
A já nechci nic od nikoho myslím ,že to bylo patrné a jasné.Jen že Pepu znám a tohle je naprd.Prodávají se tu super baterky a pak nic nevydrží.A nehledě na to nevím jak Pepa ,ale ja osobně koupil Pc 4000 u nás v ČR.A zaslechl jsem i názor že pc4000 semusí nabíjet jen zdrojem a blabla ,ale to nema vliv na reklamaci já osobně nedostal žádný český návod kde se to píše ,že tlouct jen zdrojem.

30.09.2010, 23:33 |
cendler | Upraveno: 2010-09-30 23:48:34
rebel : já to pochopil, že to myslíš ironicky
pokud takhle, tak to chápu a omlouvám se, Pepu taky znám a není od těch, co by si něco vymýšlely, celkově je to škoda a jak jsem psal je lepší si někdy připlatit za českou záruku

01.10.2010, 00:02 |
rebel cendler:nene nebylo to ironické ,ale je fakt to dnes u lidí nepoznáš.
Ale myslím ,že se to dořeší a pepa dostane jinou nebo opravenou.
Nejhorší na tom je ,že to není nějaka varta za dvojku

01.10.2010, 19:45 |
clown me furt prekvapuje, ze v tom mate mraky penez a resite 2t rozdil v cene (nebo kolik), takze si to koupite bez papiru, ale taky s problemem se zarukou
Jestli to spravne chapu, tak Kleenex sem PC dovazi. Lada mel ale stejny kontakt a par baterek si sem dotahnul sam s tim, ze obesel Kleenexe, ale take je mel za lepsi cenu.
Je pochopitelne, ze dovozce si neco prihodi a proda dal. To, co si prihodi, jde na jeho marzi, ale take naklady treba na reklamu a nebo reklamace. Pokud ale Lada dovozce obesel a mel zbozi za lepsi cenu, zaroven i nese riziko, ze bude muset resit dopravu do zahranici k dodavateli.
Paragon teoreticky k vyreseni reklamace neni potreba. Z pravniho hlediska staci dokazat, ze clovek toto zbozi v dany den od tohoto dodavatele zakoupil. Paragon nebo faktura pouze vse znacne usnadnuji. Lada by mel ale mit nakupni faktury na vsechno zbozi, kde predpokladam najde vyrobni cisla, tj. kdyby mu prisla baterka od Pepy, overi si, ze mu ji opravdu dodaval on a musi vse vyreklamovat.
Kleenex mi tedy prijde, ze je v tomhle nevinne, pokud je pravda, ze ta baterka nesla pres nej.
Stejne se chova i spousta dalsich ceskych dovozcu. Kdyz si clovek zbozi zakoupi v zahranici, tak mu zkratka cesky navod nedodaji a zbozi nevyreklamuji. Koupili to v zahranici rychleji, ale znali rizika.
...ještě tomu dávám nějakej čas a pak sem něco napíšu
no tak jestli se nekdo spolejha ze sem nechodim tak sem se to dozvedel od lidi ktery vedej jak to je a rekli mi to.
Diky tomu zekleenex si urcil v AT ze vse musi jit fakruracne prez nej neni zde ode mne jedina baterka se samolepkou Power cell ktera by nesla prez nej.Posledni 3 roky minimalne co si udelal zastoupeni.
A 3000 uz vubec ne:-))
O tom ze s 300 je problem slysim tady poprve protoze kdyz jsem to Klenexovi o pepovi rikal rekl ze je to divny.Baterku od slovaku kterou dovezli pred rokem na reklamaci si z Vyskova ani neodvezl a nakonec sem reklamaci resil v AT sam a je to vyresene.I prezto ze muj problem by to byt nemel.A slo to.
Takze dalsi power cell ktery sou na ceste do Brna se daj vyreklamovat taky jen zalezi na tom druhym konci.
A Klenex nevim proc pise ze ja mu nic nereklamoval
Pepe mi potvrdi ze mi volal rekl jsem mu ze se o to postaram a rekl ze uz to s Kleenexem resil tak nevim proc sem pise klenex ze ja nic nereklamoval.Jestli je problem ze to reklamuje Pepa primo dovozci nemam problem tu baterku k nemu dopravit ja.
To je asi vse co k tomu muzu napsat.
O reklamacich DD stylem dojed si tam a domluv se o tech radej nemluvim.
A taky se kouknete na dbrag forum na par fotek rekonovanejch SW taky mazec.
Pro mene chapave a uz to nereste baterka pochazi od Kleenexe ,s tim ze jsem ji mel od Ladi .(coz kleenex popira)
A pokud Martin tvrdi ,ze o zadny pojebany baterce nevedel ,tak lze jako skoro se vsim ,doporuceny DD top stav nebojte se a pak napise ,ze jsme koupil starej srac at se nedivime )ze se posralo asi malo proudu (a ze netusil co s tim DD je .
Mam strasne rad nektery lidi ,kteri nevedi co melou.
A vzhledem k tomu ,ze nemainim cekat tyden az se baterka nabije tak je pro auto nepouzitelna ,jak me bylo potvrzeno .
Jinak diky podpeti baterie me odesel taxametr coz me stalo dalsi prachy .Muzeme dolozit neni problem .
Jinak jsem se rozhodl ,ze to budu resit jinak .
Ono přetáčet se ještě dá ,ale točit už ne
Jeste dodatek: HIFONICS --shoreny Colossus .ktery nebyl od nich zaridili opravu 1*
SEKIN:vyhorela A4-nepochazela od nich -opet zarizena oprva , par poskozenych SW vymeneno bez doplatku :1*
Profi CZ:-trable s VIBRA -dostal jsem jiny tlumeni bez doplatku 1*
:-nejmenovaná firma )-nevyrizeno nic jen patlani sracek )
Jinak o tom ,ze se me sere baterka poopravim věděl uz od kvetna presne .
Proste porad plati ,ze dobra vizitka prodejce je i jeho pristup .Za pravopis sorry .

04.10.2010, 00:45 |
rebel No vidíš Pepo ja měl stejnej vibraflex od stjného prodejce a nikdo mi telefon raději nezvedal furt se mi to loupe a mám doted hovn. Bud rád že jsi uspěl.
kdyz to tady tak ctu tak bych prosil jestly by mi pan Kleenex poslal paragon za moji PC4000 zatim je cajk ale kdo vi a car papiru to alespon zajisti takze dik..Adresu mas ´psaly jsme si na FB.. Pripadne rad napisu..
moje trpělivost došla!!!!!!
Je to asi necelej rok a půl, co jsem kupoval od mr. Kleneexe Powercell 4000. Baterku jsem vždy dobíjel zdrojem Manson 9400 napětím 14,5V. Jelikož nejezdim dBdrag, Emmu a pod. tak nikdy sem nehrál bez vyplého motoru. Napětí v autě nepadlo nikdy pod 11,8V (mám voltmetr) Jednoho dne přijdu k autu a nepodařilo se mi nastartovat. Baterka měla v klidovém stavu 11,7V. Cca 2dny sem nechal baterku na zdroji a napětí dojelo a kolísalo mezi 0,1-0 A. Po odpojení zdroje jsem přišel k autu asi po tejdnu a napětí opět v klidovém stavu okolo 12V (opět vybito). Vzal sem telefon a volám Kleneexovi jakej mám problém. On na to: to se stává, zkus baterku vybít a znova nabít. Udělal sem přesně podle rady a baterka byla na zdroji asi tejden. Odpojil sem od zdroje a po několika dnech na baterce drželo 13V. Vzal sem telefon a volám, že se baterka srovnala. Další den jsem potřeboval přejet z garáže na dílnu (asi 1km) abych dělal opět na upgrdu hudby. Jelikož mám jednu baterku (sem měl) místo rezervy která mi překážela tak musela jít z auta ven, do regálu. Asi po tejdnu kouknu namátkově na napětí na odložené baterce...a ono zas 11,7V.
Píšu hned Kleneexovi na ICQ a on na to: 11,7V je normální klidovej stav baterky.
říkám: nedělej ze mne vola, když vim jak startuju
Nakonec to doadlo tak, že jsme byli dohodnuti na sraz někdy začátkem května v Mejtě.
Samozřejmě Kleneex nepřijel. Napadla mě jediná věc a to dát baterku Láďovi 362, říkal o klukovi jménem Maxxim,kterej bydlí kousek od Kleneexe, že nebude problém mu jí tímhle způsobem předat.
Uplynul nějakej čas (než Pepa začal řešit Powercell)a začal sem se schánět po své baterce. Napsal sem Maxximovi jak to dopadlo s předáním? Maxxim psal, že Kleneex si jí ještě nevyzvedl, ale, že večer mu jí doveze. Předtím spolu byli dohodnuti na den i čas...a somozřejmě Kleneex nebyl doma. Druhej den mu volá a Kleneex na to, že se další den staví osobně. Opět nic. Píšu mu, zkoušim volat a neustále nic.
Po několika dnech sem napíše, že je ve Francii do 9.10.
Dnes je 11.10 a opět se nic nezměnilo...baterku má neustále Maxxim a mr. Kleneex nereaguje na SMS
udělám ještě recenzi na opravu jednoho wooferu známému
Můj známej spálil woofer Rockford Fosgate T1 12D4. Na netu našel jistého p. Ledvinku. Woofer opravil (přemotal), ale cívka byla špatně vystředěná tak místama škrtala o polové jádro. Známej našel kontakt na Kleneexe jelikož mu někdo dal echo, že opravuje woofery. Po 14dnech se mu woofer vrátil od Kleneexe jako opravenej, ale už na něm nebyl ochranej kroužek(hned mu volal, že tam chybí...opět není problém poslat, dodnes kroužek neposlal. Na první pohled vypadal velice slušně. Závěs byl očištěnej od lepidla, kterej p. Ledvinka zaprasil.Po prvním testu se zdálo, že bude vše v poho, ale po pár úderech opět začal škrtat.
...tkže jak byl asi opravenej.Hlavně kámoš říkal, že s ním nemoh asi nic dělat kromě očištění od závěsu lepidla
To jsou ale veci. Kleenex se k tomu urcite nejak vyjadri.... Nemyslim si ze by to delal naschval...
Nechtěl sem tohle zveřejňovat, ale moje trpělivost došla!!!!
To má bejt oficiální dovozce Digital Designs, Spinner, Powercell pro ČR????
...chci jen odradit další lidi od nákupu věcí od mistra - teda pokud chcete mít věci bez záruky tak není problém
...nejsem chachar jako Pepe a chci aby se to vyřešilo!!!!
teď sem zvědavej jak se tento pan obchodník zachová
Koukam co me nejspis ceka,a doklad kterym bych se mohl ohanet jsem take nedostal a hlavne nejde o par korun...

11.10.2010, 11:27 |
tomas.V | Upraveno: 2010-10-11 11:44:41
přehlédnul se mail
už se mi Kleneex ozval...uvídme jak to bude dál

11.10.2010, 12:55 |
vinzek fa | Upraveno: 2010-10-11 13:15:55
Barthez jj rekne to sem nedelal ja -)) jako u mojeho GX ted to bude davat do kupi uplne nekdo jinej -))
ty myslis ten super opravenej woofer ?????
uplne jednoduche....
lada bere ted uz baterky od jineho dodavatele nez me....
a kdyz u me nekdo (je to jedno kdo) reklamuje baterku....
tak prvni otazka je....
kde si ji koupil....
a kdyz otazka je: U lade....
tak reknu: tak ji prosim reklamuji u neho....
protoze nevim od koho lada konkretne tuhle baterku koupil....
ale kdyz lada u me nic nereklamuje (nezavola, nenapise nebo nic neposle)....
tak bohuzel nemuzu nic resit....
thomas.V baterku nabijim a pak zatizim a uvidi se
jinak ten rockfort jsem jen centroval presne tak jak tvuji kamarad chtel a upozornil ho na to ze nevim jak byla provedena oprava.
Kolega za to centrovani ani nemusel platit protoze jsem nekde stratil slozenku a nevybral penize (pochopitelne moje chyby nepopiram) ale na pozadavek aby me ty penize poslal prosim jeste jednou uz nebyla zadna reakce :-( tak stale cekam na odpoved a hlavne na adresu kam ho zaslat
kurfaa rockford posli do kontiku -))

14.10.2010, 00:30 |
Replayman007 | Upraveno: 2010-10-14 00:46:43
ten rockford byl můj...
1) říkal jsem Ti aby ses na něj podíval a dal ho dopořádku, ale že nejspíš bude asi špatně vystředěnej.
2) nikdy jsi mi nic takovýho neříkal,nepsal, nevolal, že jsi ztratil složenku (to je Tvoje blbost-já když v práci ztratím peníze od zákazníka tak za ním nejdu ať zaplatí jetě jednou, to je docela nesmysl, ne?), balík jsem platil na dobírku a bez zaplacení by mi ho těžko dali. Hlavně si prosím nevymýšlej.. jo a adresu máš v mailu, je to ta na kterou jsi posílal basák, říkal jsem Ti to při tel. domluvě
Penize ktere si zaplatil si dostal zpet kdyz jsem dobirku nevyzvednul, nebo snad ne?? A jak jsem rikal je to moje chyby ze jsem ji stratil.
Psal jsem ti tenkrat mail a prosil te az ti posta vrati penize jestli by si je me nemohl poslat na ucet.
Replayman007 :
mel jsis nechat opravit SW u me dokud jsi mohl chlape.... Nevim proc jsi to tak slozite resil....
to Kleneex: peníze mi na 100% nepřišly a mail také ne (teď jsem projel mail a poslední jsem Ti psal já na ten ochraný kroužek a Ty jsi mi už neodpověďěl), takže si buď nic neposílal nebo mi to nedošlo.
to Barthez: njn chybama se člověk učí :/ ušetřil bych a hlavně by basák snad hrál. teĎ už je to pasé, páč je už pryč za směšný peníze... PS: řeknu mladý ať Ti dá příště nějakou extra porci u Mc:))
Replayman007 :
jj mel by jsi a taky ji rekni at se vykuryruje a v tehle zime neblbne !!! :-))))
Na extra porci se teda tesiiiim :-) Vcera jsem tam zrovna byl a kecal s ni.... :-)))
jj vím:) dám jí echo a aŤ dostaneš trojitýho bigmacka :))
no já už to od ní taky chytnul :D, to je kurňa počasí:/ za chvíli už zimáky:/
Barthez: tady, nebo s sebou?? :-D
Giuseppe :
ANO ! Vemem si to sebou ke stolu....... tady nebo sebou?..... ANO ! Vemem si to sebou ke stolu :-))))))
Kleneex: doufám, že baterku nesundáš ze zdroje a dáš jí knedl a pak......
nech jí den či dva v klidu a uvidíš jak napětí padne pod 12V :-((((
Vzhledem k tomu ,ze jaksi vazne komunikace podavan stiznost na prislusny FU pod ktere dane osoby spadaji vubec me to nezajima at si kazdy mysli co chce .Neresim ono nedodrzeni zarucnicgh podminek ci neposkytnuti danoveho dokladu na to nase zakony velmi dobre pamatuji a dodatek samo ,ze mam v ruce i par meilu jisteho pana prodejce kde se dusuje ze zaruka je ale ucet ne .
Takze me stala baterka 9 a ostatni at si poradi jak chteji .
Tim to samo nekonci nejsem chachar.
a budu dal rypat a zjistovat zda-li jsou veskere dokumenty v poradku ,a zdali je PC vhodna pro pouziti do os.vozidel .Hosi s Pozdravem a porad te si jak chcete

07.12.2010, 19:21 |
Jozzo Tak jak to pokračuje?

08.12.2010, 15:03 |
clown dle meho bez papiru muze fakt jen rypat .., zde ..
clowne si na velkym omyla mam par meilu kde jisty prodejce pise ze paragon ne ??zaruka ano oni si s tim financaci v Brne poradi a na jare ja ,neboj se .
A vis jak to funguje sebemensi naznak kraceni dane a je hned veselo .
Mě taky kompletně lehla Kineticpower ta druhá nejsilnější..... ovšem záručák sem taky někde založil takže sem jí nakonec vyhodil.... vydržela tak rok ale pravda že pak stála v autě dýl....
pepe jestli narazis na me tak proc to u me nereklamujes??
tady jen naznacujes ze ji mas ode me ale ani si me nezavolal ani nenapsal zadne mail!! Tak jak muzu vedet ze to je baterka ode me??
Jestli baterku mas od lade tak ji reklamuj u lade a lada zase musi zase u me (aspon pisemne nebo po telefonu) nic takove se nedelo ani do ted!!! Tak nejak nechapu o co ti jde???
Protoze sorry nebudu resit z osobou reklamace baterky kterou jsem mu neprodal primo ja (ted vynechame ze se zname).
Ja furt nechapu o co ti jde??
Ja nepopiram ze baterky PC neprodavam, ba naopak a ani se nebranim reklamace.
Problem ze u ME nikdo nic nereklamoval ;-)
A tady ani od zacatku nepises jasne......
pochopis brzy o co me slo jde to mimo me
Me tedka klekla Optima Red Top cca po 6letech :D tahala od 20w po cca 3kW rms( při 3kW byla zapojena jako 2ha) a nikdy zadnej problem. leto nebo zima bylo ji to fuk stacila 1x za 2roky nabit