Navštíveno 2947x

27.09.2010, 18:10 |
mmozga | Upraveno: 2010-09-27 18:24:47
zdravím chci se zeptat na zkušenosti s těmito radii.zajimalo by mě jak jsou na tom značky jako(eonon,boss audio,innovatek)a podobná radia v cenove relaci kolem 10tis.některá mívají GPS jiná ne.zajímá mě jak je to s funkčností GPS u takových radii a hlavně jak hrají-jestli je nějaký velký rozdíl v kvalitě zvuku oproti např. pioneeru na mp3..pokud máte někdo zkušenosti tak bych se rád něco dověděl.holdám kupovat takové radio a rozmýšlím se zda koupit nové nebo nějaké použité ale značkové(alpine,pioneer)pokud někdo vyzkoušel oba typy tak kldině porovnání.díky.
Rozhodně bych koupil značkový a použitý, jinak ty tyhle neznačkový rádia nemaj moc dobrou kvalitu, hlavně ta gps neni moc dobrá

27.09.2010, 19:41 |
clown GPS problematicke na rozbehani jineho SW,
taky co cekat od pristroje, kde celkova cena je stejna jako samotny GPS modul pro znackove prehravace.
tak fajn gps vyresena.jak je to s kvalitou zvuku?ptam se jestli je rapidne horsi i kdyz jsou repra pres zesak..

28.09.2010, 13:44 |
kucik Neříkejte mi, že je zvuk určuje rádio, když jsou repro napojená přes zesík. Vždyť radio v tom případě vyšle jen signál

28.09.2010, 13:54 |
clown kucik .. a dost otresne :o)) proc myslis, ze kdekdo z nas taha origo radio z auta a cpe tam neco jineho ? kvuli zvyseni ceny auta to fakt neni.
btw .. , zkus u vybrane znacky najit u nas prodejce, co ti treba doda nahradni kabel mezi radio a iso.
to ze to prodava u nas nejaky tuning shop, nebo to potkas na aukru jeste neznamena, ze to bude dobry :o(
to si fakt pockej, pridej si neco a kup si treba zakladiho pionnera / clariona atp ..

28.09.2010, 15:43 |
Toxxx kucik: To snad nemyslis vazne co si tu napisal.
Ale kvalitu signálu Ti určují komponenty použité v rádiu. :-)
mcdodo: máš pravdu
Píšeš že máš 10K tak kup nějakou tu použitou vysouvačku, nebo nový autorádio ale renovovaný značky, né těhle šmejdu.
zdravím.co si myslíte o téhle značce?
[ Link ] tohle už nevypadá jako nějaký čínský zmrd.pěkný desing,docela robustní uchycení vysouvacího displeje.nevypadá špatně..přečet jsem celou stránku i testy v Car & Hifi a píšou o nic fakt výborně

29.09.2010, 11:12 |
CRK mám a možná budu prodávat... možnost předvedení..

29.09.2010, 11:23 |
clown zenec ujde ..
btw .. Car&Hifi vydava jeden z hlavnich prodejcu Zenecu a ostatniho zeleza od ACR
to CRK : jaky mas model?mel bych urcite zajem!
kucik....si mě pobavil,,a asi nejen mě ;)....j zenek ujde

30.09.2010, 12:48 |
CRK mám tohle:
[ Link ] cenu nějak domluvíme
to CRK: stve me ze to ma na vystupech jen 4x35W :-( jinak se mi docela libi..

30.09.2010, 13:20 |
CRK mmozga: hraje úplně stejně nahlas jako ostatní rádia
mmozga: jesli chceš hrát nahlas a celkem slušně, tak si kup i zesik a kompa, neb honit něco z rádia neni ono.
jo sak to je jasne..zesik a kompa kupovat budu!! :-)

30.09.2010, 21:30 |
clown tech 4x35 je max , radia maj RMS 4x15-17
jo to je jasne.ale 15-17wrms maj radia co maj 50Wmax a ne 35Wmax

30.09.2010, 22:06 |
clown dobre, tak to s 35W max, bude mit 4x12 RMS :o)))
Jestli to má 12 nebo 15W bych vůbec neřešil. Stejně to na kvalitní poslech nebude. Tohle je jen nouzovka.
Když budeš mít zesiky, tak tohle tě nemusí zajmat. Maximálně tak výstupní Voltáž u RCA :)

01.10.2010, 19:41 |
clown tak zvukove to tak priserny neni, to se jich zase mohu zastat