Navštíveno 4083x

28.09.2010, 20:04 |
Baaaarny | Upraveno: 2010-09-28 20:21:32
Zdravim vsechny. Mam prozbicku stavim si auticko cely od zakladu.. a pomalu prichazi na radu i audio. Vlastnim hondu prelude 3g(mrkacka). Nemuzu se porad nejak rozhodnout. Planuji koupit reproduktory, subwoofer, zesilovace. a samozdrejme tlumeni a kabelaze. Radio uz vim Pioneer DEH-5200SD. Jedna se o 3dverak cupe. jezdim s nim jen sam. max s pritelkyni. tzn vzadu nikdo nesedi. Zatim jsem slysel samou chvalu na reproduktory vibe, takze jsem vybral jejich radu black air. tim myslim vse.. kompa 165 subwoofer cbr i zesik blackbox. Jenze nevim jestli mam jen kompa do predu, nebo jsem premyslel ze jeste zabuduju do zadnich tapecu ovalne reproduktory vibe blackair 69. jestli to vyuziju kdyz sedim jen vepredu. a jinak vas nazor na ty reproduktory. a klidne si necham poradit i neco jineho. Posloucham zensky:D rihana,pink. ale i jiny ruzny.. dance pop. nijak obzvlast se v repro neviznam. moc dik za info jinak cenovka je pohybliva.. kdyz bych daval repro jen do predu, tak treba neco okolo 5 tis za repro bych klidne obetoval..nepocitam zes. sub. atd premyslel jsem na vibe space. ale kdybych daval do zadnich tapecu jeste ty ovaly tak bych musel koupit levnejsi na predek.. tak mi cenove vychazeli ty black air. jde mi hlavne o kvalitni poslech. nepotrebuju aby me slo slyset az na druhy konec mesta.
postav MTX Audio...ceny tak nějak stejné a budeš nadmíru spokojenej
Bych dal repro jen do předu když v zádu niko nejezdí sou to vyhozený peníze.
Přesně jak řiká ondra, raději dej víc do předních komponentů. Kvalitu nikdy kvantitou nedoženeš. 5.000,- je celkem hodně peněz, klidně už bych se porozhlédnul po renomovanějších značkách. Nechci samozřejmě VIBE ani MTX kritizovat, nikdy sem je neslyšel, ale za tyhle peníze bych šel do Rainbow nebo třeba MB Quart. Budou to sice nižší řady od těhdle výrobců, ale myslim, že to za to stojí.

29.09.2010, 09:23 |
clown bohuzel sezona konci ..
chtelo to objet par srazu a poslechnout si par setu repro na muzice co znas, co bezne poslouchas ..
jmena vyrobcu muzou bejt vychvalovany do nebe, ale jsou proste vyrobky, co tvoji hudbu nezahrajou
ted resim u kamarada .. koupil si woofer jen tak, z inzose .. na techno to jeste jde, hip hop tragedie, nic to nezahraje, jen huci ..
endru ma pravdu, pokud jezdis sam, nepotrebujes zadni repro, pokud teda nechces vyhravat nekde s otevrenym kufrem
T.
přijed si vibe poslechnout a můžem vymislet sestavu i cenu
Odkud vlastně jsi? Pokud by jsi měl cestu, případně byl z okolí Hradce Králové či Pardubic, tak ti můžu nechat poslechnout komplet auto postavené z MTX Audio. Myslím, že pak na nižší řady MBQ či Vibe rychle zapomeneš.. :-)
ahojte.. takze jsem od repro vibe uplne upustil. Bylo mi doporuceno mtx audio pro ktere jsem byl take rozhodly. repro mtx T6S652, sub mtx T612-22, vse krmene res. MB Quart Discus DSC4125. No ale pak jsem premyslel a premyslel. Mam moznost si nechat poslat veci i z usa. mam tam rodinu. no a tak jsem se ponecem dival a uchvatila me jedna sestava za cenu blizkou cene te sestavy mtx u nas. a tak bych chtel slyset vas nazor. nevyhravam moc nahlas, jde mi hlavne o kvalitu prednesu.. posloucham dance a pop. rihana, shakira, honde kesha, kelly rowland, ale i bar co ruznyho.. sem tam sem poslouchal treba i kabaty, stomae alors on danse, black eyed peas, sto proste tento styl. zadny hip hop.. ani metal, nebo nejaky tvrdy techno. takze ta druha sestava: repro MB Quart Premium PVI216 krmene zes. MB Quart Discus DSC2150, sub. MB Quart Premium PWH304 krmeny monoblokem MB Quart Discus DSC1000.1. Dalsi otazka ohledne druhy sestavy, stacil by ten monoblok na ten basak?
no vse je zavisle na cele sestave ,a jak jsem slysel MTX kompa tak pro me jsou vhodne ,tak akorat kdyz by nekdo utekl bez placeni-------- na to jej tim trefit do palice.
Sorry za ot .---
jinak na RNB bych volil neco jineho
z toho teda nejsem moc chytrej
pepe tohle mě přijde spíše k smíchu, než abych na to nějak kloudně reagoval. Zkus to třeba specifikovat. Hlavně neporovnávej jabka s hruškama.
Nebo je to snad závislé taky na tom, co od koho dostaneš zadarmo?

07.10.2010, 05:13 |
pepe689 | Upraveno: 2010-10-07 05:35:10
:-)jinak vysvetli co jsem dostal zadara?
A i kdybch dostal a stalo to za hovno tak to chvalit nebudu.Leda ,ze bych mel zacinajici na M.....,ale ten nemam .
Ps jinak nesir hovna ze dostavam neco zadara ,zaujaty jsem leda na ty lidi ,jako je soukup a spol . pro ktery je nej jen to co prodavaji .
Měl by jsi se hodit do klidu. Projevuješ se tu, jako by ti to tu patřilo, každého druhého napadáš apod. Pokud máš nějaký mindrák, nebo máš vážnou vyjadřovací poruchu, tak vyhledej odbornou pomoc.
Stále čekám na specifikaci těch repro. Co je na nich tak na hovno.
Hele tady se dejou veci... Pepe --- kazdej neni takovej uchyl jak Ty.. to, ze si myslis, kdyz mas kompa za 30t ze hrajou bomby je hezky, ale nemuzes se stim chlubit porad a vubec ne radit (porovnavat)pri vyberu do 5 tisic.
Omlouvam se Baaaarnymu za OT !!
lidi nedohadujte se. ja verim za ty mtx jsou dost dobry.. ale chtel bych se zeptat jeste na tu moznost cislo2?
Druhá možnost je určitě v pohodě, řekl bych ale, že dosti finančně náročnější. Jinak subwoofer s tím monoblokem půjde dohromady, pokud zvolíš impedanci wooferu 2+2 Ohmy. Kompa PVI nedokážu kloudně ohodnotit, slyšel jsem je jen jednou, a vzhledem k tomu, že na nich dotyčný pouštěl mp3 s kvalitou 192kb, tak určitě nehrály to, co umí.

07.10.2010, 21:23 |
MaxxT pokud chces nejaky test na ty PVI, tak ho najdes treba tady
[ Link ]
Baaaarny, doporučuji ti až pojedeš do Brna stavit se za mnou na prodejnu a můžeš si poslechnout hromadu reproduktorů(40 párů i s Vibe, Kicx,Hertz,Powerbass,DLS,U-dimension,Infinity,Hertz,Focal,Audison..)
a také subwooferů jak hrají. Vše skladem, tlumení, kabeláž atd..
[ Link ]