Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > POMOC 1,8 DIN do Mondea MKIII

o Navštíveno 2724x o
o 30.09.2010, 11:44 | richiis
Zdravím,

Chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou jaké rádio se mi vleze do mého Mondea?? ( MK3 před faceliftem r. v. 02. )
Vyhlídl jsem si Alpine řadu ixa, ale ta se mi tam bohužel nevleze, že prý Mondeo má rozměr 1,8 Din a to prý možná vyrábí Clarion, Dřív jsem měl Alpine ale už jsem se smířil stím, že jí tam nenarvu, tak bych Vás tímto chtěl požádat, zda byste mi nenavrhli nějakou alternativu co tam dát?? Podmínka: žádná noname značka, chtěl bych něco jako je Alpine, pioneer, clarion apod. výstup na USB zezadu, CD mechaniku mít nemusí, a ani to nemusí umět DVD ( nevyužiju ) Nechce se mi tam dávat záslepka :-P tak rád bych využil celý prostor pro rádio.
Děkuji za všechny typy

o 30.09.2010, 14:12 | noclue
da sa lahko dat aj 2 din, ale chce to prerobit ten kryci panel...
alebo kupit z faceliftoveho03+
o 30.09.2010, 14:15 | tygrm
no ale ten z faceliftu je cely stredovy dil v celku a na vraku za to chtej 5000:(((
o 30.09.2010, 21:35 | clown
neptej se na vrakaci, zeptej se u forda ..
bohuzel jsem uz kolikrat na vraku videl 3x vyssi ceny, nez za funglovku
o 02.10.2010, 07:44 | davemomo
čus u táty v mk3 sme tam dostali alpine iva w 205 ale muselo se brousit do středovýho panelu, ale to ti skreje rámeček, kterej teda budeš muset zbrousit na rohách, no a já mám mk3 po faceliftu a mám tam w 505 a taky sem musel brousit ale ten plastovej nosník co je vevnitř, což se u ty palubky před faceliftem nemuselo tady bylo to rádio prostě vysoko (nehleďě na to že se tam nedostalo ani dýlkou), takže pokaď dostaneš ven středovej panel tak si myslim že neni problém, neni to tak hrozný
o 02.10.2010, 17:55 | 137 | Upraveno: 2010-10-02 18:12:23
...nechapem problem...na stare mondeo sa da dat klasicke 1DIN radio - tebe by sa hodila seria Alpine IDA...a pod neho tato krytka - [ Link ] ...vybavene...ci ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3133 sekund.