Navštíveno 3686x

Schánim někoho šikovného kdo umí udělat dveřní Doarboardy do škoda felicia z okolí Mostu.Díky.

30.09.2010, 19:08 |
Monička | Upraveno: 2010-09-30 19:23:43
Jestli teda chceš na 16cm repro..
potřeboval bych na 130mm ale možná by se to dalo nějak přispůsobit nebo ne :-)

01.10.2010, 14:01 |
Ravo Na Feldu jedině 16ky.... skoro všichni si to předělávají na 16, není to vůbec problém. Pokdu vezmeš tenhle doorboard, tak si myslím že nic upravovat nebudeš muset.
Já se tedy přikláním k řešení, kdy je doorboard jen designová záležitost a samotný nátrubek s reprem je přidělaný přímo na dveře (pořádně vytlumené).
prave ze mam uz 130cm kompa doma tak to budu muset nejak udelat.

01.10.2010, 22:20 |
Ravo radši je prodej a kup 16ky (třebas konkrétně ty kixcy na foto...nehrají vůbec špatně za ty prachy).
Stejně to nakonec budeš předělávat na 16ky, tak proč to neudělat rovnou. 13 málo zatlačí, pokud nejsi hodně náročný posluchač, tak ti dobře vytluemný dveře s 16kama budou stačit na docela příjemný poslech a nebudeš si muset zadrbávat kufr SWčkem ;-)
Do auta budu dávat komplet kompa zadni ovaly a wofer na všechno budou dohlížet dva zesilovače Carpower.a kompa jsem koupil tyto
[ Link ] myslim že těd mi nezbejva nic jinyho nez sehnat doopravdu na 130mm reprofuktory.Kdybych to vedel driv tak bych asi udelal to co mi tady radite.diky
milanek-rs-bud muzes vzit ty od Monicky a ja Ti je upravim na ty 13ky,nebo neco vymyslime,jsem z Mostu,tak se kdyztak ozvi,psal sem Ti na ajsko
Monička? A jakou máš představu ceny?
Tweety: Psal sem ti mail..