Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vite o nejakem hifi obchodu v dresdenu?

o Navštíveno 3276x o
o 02.10.2010, 15:59 | tomikov
Cau ,nevite kde se daj v drazdanech utratit prachy za repraky? :D
Chtel bych si i nejaky poslechnout,zatim mam 3 tipy akorat nevim jestli je lepsi MBquart nebo German maestro ,prijde mi ze je jeden od druhyho okopiroval
[ Link ]
[ Link ]
a nebo tyhle ,ale ty sou na radio moc silny i kdyz zesik bude,ale ne hned
[ Link ]

o 02.10.2010, 16:24 | ruffrider
German Maestro jsou pokud vím původní vývojáři z MB Quart, kteří se trhli po té co koncern přestěhoval komplet výrobu do PRC (jestli se nepletu, jestli jo tak mě někdo opravte)
o 02.10.2010, 19:24 | Augi
ne ne, je to tak. German Maestro je jádro MBQuart, kteří si založili vlastní firmu poté, co MBQuart přesunul výrobu do Číny...
o 02.10.2010, 20:38 | CRK
tomikov: jak si přišel na to, že jsou moc silný?
o 02.10.2010, 20:45 | Pete_K
zkus MediaMarkt. myslim, ze tam jsou 2 nebo 3 obchody
o 02.10.2010, 22:47 | tomikov
CRK:no myslim si ze na radio jsou idealni kompa kolem tech 50W a u 100W uz na vystup z radia nevyuziju jejich plnej potencial,nebo je to vsechno jinak ?
Augi:takze german maestro by meli byt teoreticky kvalitnejsi kompa kdyz je vyrabej v nemecku?
o 03.10.2010, 00:46 | Augi
tomikov: ciste teoreticky mozna jo...
o 03.10.2010, 11:45 | clown
to jsem zvedavej, zda ty nemecky budou nemecky hand made :o)
o 03.10.2010, 12:22 | ruffrider
clown - echte deutsche turkische, přinejlepším:-D
o 03.10.2010, 12:32 | clown
ruff ..
no co repraky a tapecy pro Mini jsou z Ukrajiny :o) a co .. na pohled pekny, ale jinak des :o)
o 03.10.2010, 18:08 | el.barto
tak zalezi,kolik mas casu v tech Drazdanech,je tam tech kramu vic,odkud pojedes,starou cestou,nebo po dalnici,nebo dej vedet a ja tam s tebou muzu jet,3 velky kramy jsou relativne snadno k nelazeni a i blizko sebe-
media markt a ACR,ktery sou hned naproti sobe,pak asi 7km od nich jsou conrad a saturn asi 2km od sebe u namesti-ale v tehle maj maestro snad jen v saturnu a to nevim jestli concept radu,mam za to ze tam meli Epic radu,
pak jsem tam jezdil do specialky,kde mel hodne SQ.ale pred 3rokama ten deda umrel a nevim esli kram zanikl,nebo ho nekam premistily,protoze uz tam neni a pak je tam asi 4km od namesti este Car akustic a tam montujou a delaj zastavby do aut a maj i MB Quart,ale zadnou velkou predvadeci stenu,jen tak 8 paru repro a pak je tam jeste
Medien elektronik a tam maj AS,DLS atd.a ty jsou taky tak 1,5km od sebe a ty posledni 2 jsou takovy lepsi specialky s tim ACR to da slusnej vyber...
o 04.10.2010, 19:35 | trueno
A muzu se te zeptat proc zrovna v drazdanech? Jestli jsi tu na sluzebce a po praci se tu regulerne nudis treba jako ja tak bychom si mohli dat nekde spicha a dojit ty kompa omrknout ,mne by zase zajimalo jestli ten novej dex stoji za ty prachy .... :o)
o 04.10.2010, 19:39 | trueno
El.barto: nevis jestli tu neni neco kde se zamerujou na pouzity autohifi ? zda se ze v dradanech jsi zbehlej ,tak kdyby nahodou.......
o 04.10.2010, 23:11 | noclue
preco chces kupovat repraky v dresdene? ja som kusok odtial byval a repraky kupil u prohifi.cz sorry 4 OT
o 05.10.2010, 14:03 | tomikov
ahoj,no jedem tam s manzelkou na nakupy,tak to tam chci omrknout kdyz mi zbude nakej cas a jinak to mam z UL tak nejbliz kam si muzu zajet neco poslechnout.
el.barto-diky moc za tipy ,drazdany mas fakt proslaply co,vomrknu co stihnu
noclue-u prohifi uz sem reprose taky kupoval,ale urcite nebudu litat za starou s nakupnim kosikem v nakym nemeckym kauflandu,to se radsi trhnu a hura za reprakama :D
o 06.10.2010, 16:21 | el.barto
no prave ze hodne pouzitych a za pekny ceny mel hodne ten deda:-)
jinak parX meli neco i v tom Car akusticu...
jooo Drazdany ja znam,dekuji za uznani:-)))
tak sem pak napis kde si byl a jak si slintal:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.331 sekund.