Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nová radost

o Navštíveno 3163x o
o 09.10.2010, 19:04 | bobmasitr
Ahoj, tak po prodeji mého Punta, a následně koupi A4 jsem se pustil trochu do ozvučení.Není to nic extra výkoného,ale snad jsem zvolil aspoň trošku dobře.Prosím o případné rady,kritiky apod.
Radio jsem zakoupil po dlouhé době kenwood a to [ Link ]
přední dveře: [ Link ]
zadní plato: [ Link ]
malý 2kanálový zesilovač od Mbquart
a subwoofer: [ Link ]

Pro poslech radia asi zatím vše bude dostačovat.

o 09.10.2010, 19:10 | Luboš1
to plato je zbytecne
o 09.10.2010, 19:36 | db-marek
ovaly zbytočne, radšej si mal kupiť zosik na kompa ten alpine: za tie peniaze by sa dalo niečo lepšie....
o 09.10.2010, 19:39 | bobmasitr
Zesilovač jsem taky použil na kompa, zadní repro tam mám jen jako dokreslení zvuku, taky nejezdím v autě sám.Po předchozí instalaci kdy jsem měl v kufru velikej box 2x300mm repro jsem si řekl že už nic takovýho do auta nechci.Pouze nějaký mali subwoofer,který se schová a neude vidět.Což Alpine splňuje
o 10.10.2010, 10:42 | D-door
To radio se mi zda uplne zbytecne kupovat za 11000c za tu cdnu poridis lepsi a jeste ti zustane na dobrou kabelaz.
o 10.10.2010, 10:51 | bobmasitr
D-door i na dobrou kabeláž samozřejmě došlo.Ale nechtěl jsem radio se všemožnejma barvama a lcdečkama.Spíš kvalita zvuku
o 10.10.2010, 13:41 | hifim@ni@k
Tak to jsi mohl třeba koupit Pioneer P88 RS 2.
o 10.10.2010, 14:17 | bobmasitr
věřím že bude též dobrý zvukově,ale ani ten muj kenwood není žádná paštika
o 10.10.2010, 23:32 | MaxxT
kdyz vezmu v potaz RS2jku, kterou jsem mel od kolegy v aute pujcenou na par dni, tak stale Kenwood 9537 hral lip. :-) Proste stary radio a kvalitni zvuk.

Jinak co se tyce vyberu, tak dobry. MB Quart ma nadherny prednes, hlavne vysky ve sve kategorii nemaji konkurenci. Perfektni cisty prednes.
o 10.10.2010, 23:44 | bobmasitr
MaxxT: na kenwoody jsem naučenej od Vás.Je to příjemná změna zas po nějaký době.Taky děkuji Vám za rady co se výběrů týče.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3681 sekund.