Navštíveno 3163x

Ahoj, tak po prodeji mého Punta, a následně koupi A4 jsem se pustil trochu do ozvučení.Není to nic extra výkoného,ale snad jsem zvolil aspoň trošku dobře.Prosím o případné rady,kritiky apod.
Radio jsem zakoupil po dlouhé době kenwood a to
[ Link ] přední dveře:
[ Link ] zadní plato:
[ Link ] malý 2kanálový zesilovač od Mbquart
a subwoofer:
[ Link ] Pro poslech radia asi zatím vše bude dostačovat.
ovaly zbytočne, radšej si mal kupiť zosik na kompa ten alpine: za tie peniaze by sa dalo niečo lepšie....
Zesilovač jsem taky použil na kompa, zadní repro tam mám jen jako dokreslení zvuku, taky nejezdím v autě sám.Po předchozí instalaci kdy jsem měl v kufru velikej box 2x300mm repro jsem si řekl že už nic takovýho do auta nechci.Pouze nějaký mali subwoofer,který se schová a neude vidět.Což Alpine splňuje
To radio se mi zda uplne zbytecne kupovat za 11000c za tu cdnu poridis lepsi a jeste ti zustane na dobrou kabelaz.
D-door i na dobrou kabeláž samozřejmě došlo.Ale nechtěl jsem radio se všemožnejma barvama a lcdečkama.Spíš kvalita zvuku
Tak to jsi mohl třeba koupit Pioneer P88 RS 2.
věřím že bude též dobrý zvukově,ale ani ten muj kenwood není žádná paštika

10.10.2010, 23:32 |
MaxxT kdyz vezmu v potaz RS2jku, kterou jsem mel od kolegy v aute pujcenou na par dni, tak stale Kenwood 9537 hral lip. :-) Proste stary radio a kvalitni zvuk.
Jinak co se tyce vyberu, tak dobry. MB Quart ma nadherny prednes, hlavne vysky ve sve kategorii nemaji konkurenci. Perfektni cisty prednes.
MaxxT: na kenwoody jsem naučenej od Vás.Je to příjemná změna zas po nějaký době.Taky děkuji Vám za rady co se výběrů týče.