Navštíveno 3352x

11.10.2010, 22:14 |
ronny mam dotaz ohledne autoradii ktere se montuji do vw a skoda.jedan se o radio RCD 510 a radio bolero.jsou to stejne radia podle me.jdou teda zapojit i naopak do aut?jako myslim tim ze skody do vw nebo naopak?je k tomu neco potreba aby to slo?lisi se necim?dekuji
Ano zamena je mozna, ale nebude sedet barva podsviceni a jine bude i kodovani na MF volant a maxidot.... Nerealne to neni....

12.10.2010, 09:26 |
ronny radio co mam ted je obycejne origo bez mp3.a mam vw jetta.ovladani na volantu neni a ani maxidot takze by nemel byt problem?
Tak zapojeni je v koncernech stejne, at ve skode nebo VW, takze by to melo jit bez sebemensiho problemu, ale rikam. Barva bude jina a paklize budes chtit funkce jako je telefon, MF volant, Maxidot, tak muze byt problem a musel by jsi jinak kodovat nebo menit nektere jednotky. Pri montazich RNS 510 se mi obcas stavalo, ze mi Navi vymlacovalal baterie u aut. stacilo jen zamenit GW za novejsi a pak vse jelo.
Jestly ti jde POUZE a jen o radio, tak zapojeni bude stejne pri prechodu na stejne auto modelove urovne....

12.10.2010, 11:57 |
ronny a jinac nejake kodovani se neprovadi?staci teda jen pripojit radio a pojede?
Jestly nemas MF volant, maxidot, telefon, tak vcelku neni co kodovat, ale pravidlem bejva pri montazi noveho radia zkontrolovat jeho kodovani a juknout se rovnou do GW nebo konfortky. Nic tim nezkazis a pripadne opravis nejakou tu chybku. Na tohle jsou auta skoro original, takze kazde auto muze mit jine kodovani s ohledem na vybavu a funkce...