zdravím chtěl bych se zeptat a zároveň požádat o pomoc s propojením cinch signálu. Takže věc se má tak Rádio mám pionner DEH-P4900ib které má front chinch výstup a rear nebo sub výstup vplitelný. Dále zesilovač magnat combat 4000 na kterém mám napojený kompa Hertz esk 165 na prvním a druhém kanálu a na třetím a čtvrtém kanálu mám zapojeny ovály 6x9 hertz ecx 690. Dále Hifonics Zeus ZS6400 který je zmůstkován a je na něm zapojen woofer infinity ref 1260w. Jde mi o to abych správně propojil cinche a zároveň nepřišel o podporu ovládání wooferu z rádia. Také rád přijmu jaké koli návrhy na změnu zapojení. Pokud mohu poprosit raději detailněji. Prozatím co jsem si propojil tak jsem převážně slyšel ovály i při shodném nastavení předku a zadku což mi přijde divné doposud hrál předek perfektně ted se mi zdá takový utlumený. Ale asi špatné propojení a taky určitě nastavení v tom taky tápu. Prosím tedy o pomoc zde Vás děkuji
Front RCA propoj s prvním zesíkem a dej tam Y rozdvojky, Rear (Sub) RCA propoj s druhým zesíkem... Budeš mít ovládání subu, ale nebudeš moct ovládat hlasitost předku/zadku nezávisle, vždycky to půjde stejně...