Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > hertz HX 250

o Navštíveno 2844x o
o 13.10.2010, 18:43 | Reno Hawr
zdarec chlapi,jaký máte pls názor na toto repro a jaký k němu zesík?může být v bedně tak že kouká ten magnet ven?jsem v tom docela laik.má 450W RMS díky za odpovědi

o 13.10.2010, 18:45 | Reno Hawr
tento [ Link ] díky moc
o 13.10.2010, 20:21 | Reno Hawr
díky Kájo za radu.já měl právě takovou asi fakt komickou představu toho že bych ho dal do plata tím magnetem nahoru,že by to bylo zajímavý ale samozřejmě dám na rady zkušenějších.díky moc.raději ho tedy dám do uzavřenky aby to mělo ten správný zvuk,záleží na tvaru uzavřenky a nebo stačí dodržet litráž?snažím se to nějak napasovat do focuse tak abych měl v kufru co nejvíce místa.a ohledně kvality,je tento woofer dobrý?díky za odpovědi
o 13.10.2010, 20:41 | Reno Hawr
parádní info,děkuji moc.chci mít své auto kvalitně ozvučené akorát tomu zase tak moc nerozumím abych do toho skočil pohlavě.časem si chci pořešit i repra do dveří,zvažoval jsem morely,no uvidíme kam mě tohle super forum zavede :) .ještě jednou díky.
o 13.10.2010, 20:52 | Reno Hawr
ani jsem si nevšiml že jsi z ahifi,dneska jsem si totiž tento woofer od vás objednal a až teď zjišťuji co a jak....pokud si nebudu s něčím vědět rady tak napíšu.snažím se pořádně skouknout toto forum ale je tu toho tolik že se v tom úplně ztrácím :) už jsem byl poučen o kapacitoru ( psal jsem totiž předtím kapacitátor :D což někteří nemohli přenést přes srdce :D ) akorát nevím co je to spl a sq woofry...snad se časem do toho dostanu
o 13.10.2010, 21:42 | Reno Hawr
jo,to jsem já.takže jak tady víše píšeš tak je tento sq subwoofer zaměřený hlavně na kvalitu zvuku než na tlak.pokud jsem to tedy dobře pochopil.pokud jo,tak to je super,mě jde jen o tu kvalitu :)
o 14.10.2010, 05:53 | Honza2.016v
hodně dobrje subík.. mám ho již 6 let (z toho 4 roky vyndanej z auta:( protže auto změnilo účel používání..)

v BR ozvučnici s objemem cca 25l a nátrubkem pr 10, L 20cm a hraje to moc pěkně naříč různejma žánrama - já to měl hlavně na rockový nahrávky..

nedávno ho mělo pujčenej kámoš a místní člen slama, aby mi z něj vyhnal pavouky (tak může poreferovat jak ho sliší on:) a já stále přemejšlím jestli si ho dát do civilního auta , nebo pustit do světa...

jo chce poměrně silnej zesík (já ho krmím/krmil Xcitem 600)..200w rms co jsem měl původně ho tolik nerozdráždilo jako 400rms... (papírovejch..)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3797 sekund.