Navštíveno 6391x

Tlumil tu někdo přední dveře OII?Má tu někdo z toho popřípadě fotky?Rada jak sundat tapec,abych nic neulomil(přečtu si dílenskou příručku radši)?
Dveře do Octávie 2 jsou tady i jinde X krát. Stačí hledat.
Postačí třeba tohle? hledání asi na 5 vteřin zde na fóru
[ Link ]
Přiznání je polehčující okolnost :)
Teďka jsem to dělal, jen jsem tlumil to kam jsem se dostal po odvrtání sériového středobasu ....
ja chcu stejne vytlumit jen vnitřní plat,nebudu to rozdělavat.Jen u řidiče se mi klepe tapec a hraje mi to uspokojivě tak jak to mam,tak to musim nějak vystužit,aby to nedelalo bordel.Snad ten tapec sundám dobře a nic neulomím :-).Dám tam vibru 25
Na vnitřní plát jsem taky dával tlumení, ale tlumil jsem i vnější plech, tam kde jsem se dostal po odvrtání nejtů původního středobasu. Stejně jsem dával MDF kroužek a 16cm Rainbow SLX.
Jinak k rozebrání.
Dole tapec drží dvouma šroubkama, pod madlem u spolujezdce jsou 2 šrouby, u řidiče 3 šrouby. Pod krytem původní vejšky je další malej šroubek. Na demontáži nic není, dělal jsem to taky prvně, chce to s citem a nic se nestane. Jen doporučím pak dát nový plastový příchytky.
Já mám vnitřní plech "vytlumenej" takhle

17.10.2010, 11:52 |
Augi M@rtin: přesně typ Tvojí instalace je důvod, proč bys měl mít vytlumenej hlavně vnější plech. Ten vnitřní je docela dost tvarovanej a sám o sobě má solidní pevnost, takže když už, tak vnější plech. Je to hodně znát. Ale je to jen rada ;-)
Augi: Já mám vytlumen i vnější plech, ale pouze tam kam jsem se dostal dírou pro repro.

17.10.2010, 13:15 |
Augi jj, to jsem četl výš, ale kdyby se Ti podařil celý vnější plech, určitě piznáš rozdíl. Možná by to stálo za to odvrtat nýty a vytlumit celý. Stahovačku sdělávat ani nemusíš, jen vysadíš sklo a šup šup :-)
Augi: Vysadit okno, toho jsem se bál nejvíc, proto jsem do toho nešel. Ono stejně to hraje jen na rádio .....
tak ono to bude podobný jako u fabky,kterou jsem si dělal předtim.Ja sem na tu demontáž koukal v dílenské přiručce.tak se do toho pustím,protože mě štve ten tapec u řidiče,že mě vybruje,stačí ale jen přitlačit trošku rukou a už je to ok.jo jaký kompa byste mi doporučili,abych nemusel tahat kabely atd?Jelo by to jen na Pio avh-p4000dvd,má to docela dobrej zvuk.Jen jestli bych dosilil lepsiho,tak bych do toho investoval.ale to vytlumeni udelam,stejně tu mám pár plátu vibry 25 navíc,když to nějak pomuže,tak budu rád.hlavně aby ten tapec přestal
takhle sem to vytlumil já,časem možná kompa,ale nějáká ,která budou hrát na rádio jen.s výsledkem jsem spokojenej.zbavil jsem se přesně toho,co mě vadilo,nalepil jsem i velkej kus vibry na to místo tapecu,kde to vybrovalo a už je to super.