Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Tlumení dveří OII

o Navštíveno 6391x o
o 16.10.2010, 09:05 | LukeFab
Tlumil tu někdo přední dveře OII?Má tu někdo z toho popřípadě fotky?Rada jak sundat tapec,abych nic neulomil(přečtu si dílenskou příručku radši)?

o 16.10.2010, 09:07 | hifim@ni@k
Dveře do Octávie 2 jsou tady i jinde X krát. Stačí hledat.
o 16.10.2010, 11:06 | Driver3
Postačí třeba tohle? hledání asi na 5 vteřin zde na fóru
[ Link ]
o 16.10.2010, 11:57 | LukeFab
Neumím hledat prostě,dík
o 16.10.2010, 18:51 | Milhauzz
Přiznání je polehčující okolnost :)
o 16.10.2010, 22:16 | M@rtin
Teďka jsem to dělal, jen jsem tlumil to kam jsem se dostal po odvrtání sériového středobasu ....
o 17.10.2010, 00:09 | LukeFab
ja chcu stejne vytlumit jen vnitřní plat,nebudu to rozdělavat.Jen u řidiče se mi klepe tapec a hraje mi to uspokojivě tak jak to mam,tak to musim nějak vystužit,aby to nedelalo bordel.Snad ten tapec sundám dobře a nic neulomím :-).Dám tam vibru 25
o 17.10.2010, 11:49 | M@rtin
Na vnitřní plát jsem taky dával tlumení, ale tlumil jsem i vnější plech, tam kde jsem se dostal po odvrtání nejtů původního středobasu. Stejně jsem dával MDF kroužek a 16cm Rainbow SLX.

Jinak k rozebrání.
Dole tapec drží dvouma šroubkama, pod madlem u spolujezdce jsou 2 šrouby, u řidiče 3 šrouby. Pod krytem původní vejšky je další malej šroubek. Na demontáži nic není, dělal jsem to taky prvně, chce to s citem a nic se nestane. Jen doporučím pak dát nový plastový příchytky.

Já mám vnitřní plech "vytlumenej" takhle

foto k příspěvku  od M@rtin

o 17.10.2010, 11:52 | Augi
M@rtin: přesně typ Tvojí instalace je důvod, proč bys měl mít vytlumenej hlavně vnější plech. Ten vnitřní je docela dost tvarovanej a sám o sobě má solidní pevnost, takže když už, tak vnější plech. Je to hodně znát. Ale je to jen rada ;-)
o 17.10.2010, 12:07 | M@rtin
Augi: Já mám vytlumen i vnější plech, ale pouze tam kam jsem se dostal dírou pro repro.
o 17.10.2010, 13:15 | Augi
jj, to jsem četl výš, ale kdyby se Ti podařil celý vnější plech, určitě piznáš rozdíl. Možná by to stálo za to odvrtat nýty a vytlumit celý. Stahovačku sdělávat ani nemusíš, jen vysadíš sklo a šup šup :-)
o 17.10.2010, 16:57 | M@rtin
Augi: Vysadit okno, toho jsem se bál nejvíc, proto jsem do toho nešel. Ono stejně to hraje jen na rádio .....
o 17.10.2010, 18:51 | LukeFab
tak ono to bude podobný jako u fabky,kterou jsem si dělal předtim.Ja sem na tu demontáž koukal v dílenské přiručce.tak se do toho pustím,protože mě štve ten tapec u řidiče,že mě vybruje,stačí ale jen přitlačit trošku rukou a už je to ok.jo jaký kompa byste mi doporučili,abych nemusel tahat kabely atd?Jelo by to jen na Pio avh-p4000dvd,má to docela dobrej zvuk.Jen jestli bych dosilil lepsiho,tak bych do toho investoval.ale to vytlumeni udelam,stejně tu mám pár plátu vibry 25 navíc,když to nějak pomuže,tak budu rád.hlavně aby ten tapec přestal
o 18.10.2010, 13:28 | LukeFab
takhle sem to vytlumil já,časem možná kompa,ale nějáká ,která budou hrát na rádio jen.s výsledkem jsem spokojenej.zbavil jsem se přesně toho,co mě vadilo,nalepil jsem i velkej kus vibry na to místo tapecu,kde to vybrovalo a už je to super.

foto k příspěvku  od LukeFab

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.