Navštíveno 5195x

17.10.2010, 18:08 |
MaxxT Hifonics showcar Audi A4 - Autofam.cz :-)
Fotky tady
[ Link ]
To je vaše nový nebo dělaný pro někoho? akorád bych se bál přehřávání zasilovačů, jinak pěkně provedená práce

17.10.2010, 19:42 |
MaxxT zesiky se urcite neprehrejou, jsou navic dochlazovany, takze urcite to bude OK. :-)
showcar s ohmatanym volantem :-)
kufr hezky, i kdyz skoda toho molitanu a neocalounene cerne listy...ale jako showcar :(
zeptam se vseobecne,ale jak se to ,,snasi´´ty repro co jsou na viku kufru stim tlakem od subwooferu?To me vzdycky zajimalo.Ale jinak dizajnove moc hezke.
Seat Power nesnasi jinak jako tvoje posledni veta -)

17.10.2010, 22:19 |
MaxxT snasi se to samozrejme blbe, jelikoz tlak z tech wooferu tlaci na ty repro.. ale bylo to staveny za ucelem hrani ven. :-) ta nakladaci hrana nebyla ocalounena, jelikoz se bude lakovat, musi se malicko ubrat, protoze calouneni tam tomu trosku prekazi.. je to delany na sezonu 2011, takze jeste casu dost. :-)
Pod pojmem show-car si představuju trochu něco jiného. Rozhodně propracovanější design, detailnější provedení. Třeba zafrézované reproduktory, přiznané reproduktory i na předku apod. Na co jsou vyměněné reproduktory ve dveřích když nakonec nejsou vidět? To samé zesilovače.. Pro poslech super, ale pro show-car účelu k ničemu.
Jinak barevná kombinace moc pěkná.

18.10.2010, 00:15 |
MaxxT kazdy ma o showcaru jine predstavy..
Mooooc pěknej show-kufr
Jinak jako Revilohifi - showcar si představuji trošku jinak.
vono je taky zezky kdyz to clovek ma na deni dojizdeni a kdyz bude fsecko na ocich hnetka to negri rozkradou -)
Revilo: Jirko detailnější provedení čeho? Přesně takhle to bylo myšlené a tak se to i povedlo.Funkční kufr, auto na denní používání. Zpracování je luxusní, v kůži. Asi ale nutno vidět naživo. Holt to není rat styl. Každý ocení něco jiného.
Asi myslel změnit mřížky repro ve předu aby bylo vidět co sou tam repra jinak auto je pěkný:)

18.10.2010, 18:46 |
tomas.V | Upraveno: 2010-10-18 19:03:07
...ať je to v kůži nebo ne, všechno osazené Hifonics tak stejně jako Volvo bych to nikdy nenazval nebo nepovažoval jako "SHOWCAR"
Je to běžná instalace v laminátu a kůži, kterou můžeš vidět třeba i na EMMA
...já si představuju showcar trochu jinak a to:
ať je to třeba RAT Golf (MTX) nebo ve fotkách showcar od SPL Dynamics
zapoměl sem dodat, že instalace a provedení vypadá pěkně
Kdyby to bylo showcar, tak proč nejsou vidět předky a zesilovače....
Kdyby to bylo auto na denní ježdění, tak proč to víko kufru....
jinak pěkný...
jo to je super ale jed stym pro balik sodovek do tesca "" takhle to bylo mysleny auto na normalni pouziti a hlavne za par kacek nepocitam tu kuzi. Jinak i kdyby tam melo byt MTX tak by to vypadalo uplne stejne dvere mely byt originalni tak jak sou, ne zadne laminaty apodobne , nechapu coby natom melo byt propracovanejsiho to fakt nechapu neni to auto ktere je na srazy a do garaze ale i na dovcu apod,bylo to mysleny tak aby to udelalo ramus na srazech aby se utoho mohlo chlastat a parit a hlavne ukazat ze se da udelat poradna hudba a jeste ktomu normalne vytahovat rezervu a kufr byl pouzitelnej .Jinak auto je koupene teprve mesic takze takovej volant atd to se vse dodela pac jak kluci psali je to na sezonu 2011 takze se mate na co tesit Autofam
jinak zesiky sou schovane protoze v kufru porad neco vozim a zesiky by byly ihned poskrabane a za chvilku by vypadaly strasne: a predni repra sou schvalne schovane taktez aby nepisly k urazu, jinak na srazech budu myt kompletni dokumentaci takze kazdy bude moct nakouknout ju

18.10.2010, 20:40 |
foxos já jsem toto auto viděl na živo a moc se mi to líbilo jak je to udělaný, propracovaný. Když jsem viděl na fotkách údajně SHOW CAR - RAT Golf (MTX)tak tohle auto mi přijde jak kdyby 18letej kluk dostal po dědovi auto který vytáh ze stodoly a s prkýnek co našel si sklepnul zástavbu do kufru a to u mě fakt neni show car.Ty fotky co sem dával toma.V tak to je hezkej show car, ale pro běžný užívání asi k ničemu. Mě se prostě audina moc líbí a pěkně hraje.
....asi každej má jinou představu o showcaru
pro mne musí bejt showcar něčím zajmavej. Nechci nějak hanit práci Maxx Czech Teamu s Autofanem, ale Audina s Volvem jsou pro mne pouze nedotažené designové instalace, ale nápad žádnej....a ono to i tolik netalčí na to co tam je :-)))
....nechci se někoho dotknout!!!!! takhle to vidim
Já nevím, proč se mícháte značky. Tohle není žádná narážka na to, co je tam za komponenty, ale jak je to udělané. Pro mě osazení reproduktory bez zapuštění je neestetické (kůže pro mě je jen povrchová úprava, koukám na provedení pod tím a jak to do sebe pěkně zapadá), pro mě schované zesilovače v show-caru jsou nerelevantní. I když je to auto na denní ježdění, mohly se zesilovače dát například do dvojtého dna a ukázat a překrýt (například plexikem apod.). Dělal jsem auta, kde bylo dvojité dno, dvojitá bedna a ještě přistup k rezervě (mimochodem nebylo to s MTX). Ano, byl to také sedan a udělat to jde. Pokud Vám jako jediná obhajoba své práce připadá vhodné napadat Golfa, tak si poslužte.. :-)
Foxos: mám za to, že vůbec nevíš, jak vypadají dveře a interier Golfa II. Nedokážeš vůbec odhadnout, co tam bylo, nebo nebylo uděláno a předěláno. Nebudu to obhajovat, každý si udělá obrázek sám, když to vidí na vlastní oči a když to slyší na vlastní uši. Tím, že jako povrchová úprava je použita pytlovina, nebo prkna neznamená, že tam není uděláno podstatně více práce, jak na této Audi.
Kůži a chromový nátrubek si umí domyslet asi každý.. Takže například:

Kůži a chromový nátrubek si umí domyslet asi každý.. Takže například:

Aby bylo vidět, že tam není jen jeden zes.. Je to aktiv na předek a 1x SW.. mimochodem SW je HIFONICS.. :-) Snad Vám to udělá radost.. :-)

tomas jak jsou stare ty fotky? loni v Hamburku to vypadalo trochu jinak a libilo se mi to vic, jinak nazivo jeste lepsi jak na fotkach..

Pavle asi 2007-2008...obě verze jak stará tak nová stojí za velkou pachvalu
Asi jako tomas V a revilohifi.Nerikam ze to neni pekny audi povedena ale jako show car urcite ma vypadat elegantneji a vice detalne propracovane..Predni repro by mohlo byt videt neni duvod proc ne daji se namontit treba krytky a je to cajk dvojite dno taky supr casem ho take budu resit a s plexi se da v poho vyuzit kufr,jinak ja jsem na vystavach vydel jenci show car jasne ze ne treba na dovcu ale tak o tom si myslim ze je show car byva jakoze druhe auto jen na vystavy obcas na nejake vyjizdky ale asi ne na bezny provoz,,jinak kuze pekny rikam stacilo jen par detajlu a uz by to bylo o necem jinem a funkcnost by zustala stejna..
Jinak kdyz uz se mluvi o golfu tak je moc pekny,prkna jsou jako dekorace je to delane cele v takovem stylu kazdy ma v oblibe neco jineho to je pak zase vec nazoru...Ale zase o proti audi je to cele dotazene dokonce audi neni show car ale show kufr...Muj nazor..
vono u nas je to slozity delat takovi auto malo kdo ma porad moznost met karu aby takovehle auto mohl dovest kdyz s tim nechce jezdit aby to furt nejak vypadalo a kdyz by se s tim jezdilo zase je to pojistka navic kterou se nikomu nechce platit kor kdyz to vyjede 2x doroka
ta audi je pekne provedena instalace
"daily showcar" ma sve omezeni a kompromisy
to mondeo od SPL ma zase hnusnej predni naraznik :-D
narazni je des tot pravda
Kral:až na takové detaily sem nekoukal :-) ....pravda
já myslel spíš dotaženou celkovou zástavbu s perfektním nápadem
Kdybych stavěl showcar tak bych měl jeden pěknej nápad kterej by dostal každého :-)))
tomas.v: dej napad, klidne na mail, jsem zvedavej :-)
ono showcar je taky o investici, pokud mam 500.000,-Kc na praci tak se necha vymyslet spousta veci
pokud pocitam ze chci aby auto proslo STK, dalo se s nim jezdit po vlastnich a nekdy ho jeste prodat tak to nebude vypadat jako to mondeo :-D
a takovejch jako to mondeo je venku jako sracek -) je to tam taky jinak investovany -)
Dle mého názoru v Audi velmi povedená instalace.Ono ne každej show car nemusí vypdat jako kololoč.A jak zde bylo psáno majitel má vozidlo měsíc, tak věřím že do jara přijde ještě hodně změn.Pěknej čistej vzhled.
[ Link ] Tohle je show car :DDD hlavne ty dvere

21.10.2010, 22:11 |
MaxxT ve Volvu jsem mel i vetsi vykmit predniho okna, a mel jsem tam "jen" dva Maxximus woofery na zesiku na poslech. :-)
koukám čím víc repráků tím víc audio:) tohle svedou i dva silný 300mm subwooferový repráky který jsem měl v Puntu
Me se prohibalo vica to jsem mel v meganovi spxlko od helixe ale ty dvere jsou brutal :-) opravdu cim vic repra tim vice show:-D
osobně se mi ta instalace líbí, ale prostě to neni showcar(kromě kufru). showcar je od toho aby něco ukázal a reprezentoval nějakou značku. tady když sednu do auta tak nevidim nic. jinak ale pěkná čistá práce.
samponku co ty v tom kufru prosim te vozis?na prevazeni bordela mas prece BOBANA.

23.10.2010, 10:52 |
clown napad dobry .. ale je to kocko pes, ve predu neni nic videt, krome ojeteho auta