Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > mensi problem - zladenie repro a sw

o Navštíveno 2850x o
o 17.10.2010, 18:20 | japonec1
zdravim mam taky maly dotaz. Mam kompa DLS ktore doteraz hrali len na radiu avsak teraz som doplnil zosik a sw. Sa mi zda ze tie kompa od kedy je sw a zosik hraju nejak cudne no bass celkovo nemaju drajv. Ked stiahnem sw na 0 na radiu tak predne repro hraju strasne sucho zvuk je ako ked je prepolovane repro. Ked odpojim sw a zosik - ide len predok na radiu tak to je ok. budem vdacny za kazdu radu .

o 17.10.2010, 18:40 | Dexter
většinou to je nějaká hloupost. jako třeba propusti HPF/LPF/FULL
o 17.10.2010, 18:43 | japonec1
ok a este jedna otazka preco ked davam bass atd filtre na radiu tak to ma vplyv aj na sw. Sa to neda tak ze predok naladim na radiu bez toho aby mi to ovplyvnilo sw. A sw naladim cez zosik. Dufam ze sa rozumieme:-)
o 17.10.2010, 20:02 | db-marek
určite by som neriešil bassboty a podobne veci, kt. skresluju sihnal a to cestou by som neriešil problem. Dvere maš uzavrete a vytlmene? čo tak skusit napojit zosik na repraky?
o 17.10.2010, 20:24 | japonec1 | Upraveno: 2010-10-17 20:40:58
dvere vytlmene komplet dynamat, mdf. Ja som skusil hodit zosik zo SW na kompa a zvuk parada takze neviem.
o 17.10.2010, 21:51 | japonec1
preco ked nastavim nieco na zosiku tak sa to prejavi na prednese na predom repre samozrejme aj na SW kedze mam ho na nom zapojeny.
o 17.10.2010, 22:51 | endru.ondra
U nastavení zesíku pouštej jen dolní propustnost, a stahni gain a něco mín a bude to v pohodě, mě to tohle taky dělalo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.32 sekund.