Navštíveno 2701x

Ahoj,
Kvůli počasí už nemám kde provést instalaci a tak se chci zeptat na doporučení na někoho z jižní části Prahy (Praha4/11, Jesenice, atd)? A ještě předběžně kolik stojí taková instalace? Jen přední dveře, komponentní repro (repro mám vlastní) plus tlumící materiál a kabeláž. Díky.. pokud nechcete psát sem, tak můžete do mejlu.
Počkej si do jara :o)
To nemáš někoho s garáží? Budeš dávat nový repro na rádio nebo na zesilovač? Jaký auto? Jakej tlumící materiál? Předpokládám, že za instalaci ve firmě dáš minimálně stejně peněz jako za ten materiál a to se ti asi líbit nebude, pokud to nejsou Focal Utopia, tam už by se profi montáž nejspíš vyplatila :o)
taky zalezi do jakyho auta, jaky repro, jaky tlumeni a to ze nekdo predpoklada ze to bude drahy a nezepta se tak muze zit v omylu :-)
vyplati se instalace nebo ne? spravna montaz je zaklad aby to dobre hralo
Čekat do jara nechci a garáž bohužel nemám k dispozici. Je to Civic 5D osmé generace a repro Helix DB 62.1 jen na rádio. Materiál jsem chtěl nechat podle toho co by "instalatér" měl zrovna po ruce. Já osobně bych dával Vibraflex 25.
Momentálně jen čekám na listopadovou slevu na originální díly kvůli výměně OEM rádia (to asi možná nechám udělat v Honda servisu kvůli komplikovanosti).
Výměna rádia bych si udělal sám jelikož v hodna servisu by si zato zaplatil šíleně a to de udět i před barákem :)
chces menit i radio za jine?

19.10.2010, 22:18 |
shamania | Upraveno: 2010-10-19 22:36:07
jj, budu muset koupit za cca 8k kč 2-DIN rámeček a redukční kábliky. Musí se vyměnit kus přístrojovky. Chtěl jsem s tím do servisu hlavně kvůli záruce (mám pětiletou). Jinak rádio mám výbráno Clarion CZ209E.
jo a OEM rádio tím pádem bude na prodej, kdyby měl někdo zájem :)
v 8g jsme uz radio vyndavaly, zkus mi detailne poslat na mail co presne chces, co mas, nad cim uvazujes a co Ti chybi koupit
info[at]extrem-audio.cz

20.10.2010, 01:42 |
MaxxT jed ke kralikovi, udela ti audio moc dobre.. :-) budes spokojeny :-)