Navštíveno 4213x

Koupil jsem basak od mistniho clena s tim ze mel byt absolutne v poradku. dojde dom otevru krabici ktera byla opticky v poradku a nebylo s ni nijka prasteny to by ten cub z ni vybehl ven. zkusel jsem si jak chodi jestli je v pohode a ejhle ruku mi zastavila civka uz asi po pul centimetru zatlaceni. takze sub v pici volam majiteli a ten tvrdi ze sub od nej sel v naprostem poradku a ze to neni mozne. sub je od lepidla kolem zavesu kolem uchyceni vlnovce atd takze to bylo opravovane a bud blbe a neni vystreden nebo to mezi tim opet nekdo odpalil. ted se samozrejmne k nicemu nema a ohani se svedkem ktery ten sub zkousel s nim a byl udajne uplne v poradku ja mam svedka na to ze sub prozmenu drel. pry si to mam jit vyreklamovat na postu coz samozrejmne nemohu jelikoz on podaval zasilku a ja bez papiru muzu maximalne tak na lamparnu. takze tu nekdo se mnou akorat pekne vydrbal. koupil jsem ty suby dva ten druhy je absolutne v pohode a tento je na vyhozeni jelikoz rekon se nedelaji a oprave moc neverim jelikoz budou muset zachovat zaves jelikoz je to kicker L7 tudis ctverec
jinak mel pan jeste jednu skvelou hlasku. asi jsi na to netlacil uplne uprostred a skrizil jsi to. ja musim mit ukrutnou silu nenavratne zmenit ustredeni jen tim ze na to zatlacim
nevim co se ohanis tim, ze je to mistni clen - vsak je tady mesic...
no a ty 4 mesice... :))
tezko se tim neco vyresi...
koupil jsem to zde od clena tak je logicke ho nazvat jako mistni clen a neohanim se tim proste jsem ho tak nazval. a nehodlam to resit tim jak ho nazyvam. tvuj prispevek byl dost mimo misu nemyslis
rad bych slysel vase nazory. sub od nej udajne odchazel v absolutnim poradku a pry to rozbili postaci. nejsu zrovna inzenyr ale i kdyby s tim balikem nekde prastili tak za prve by ta vaha magnetu udelela v krabici slusny obtisk a to minimalne ne li by neprosel durch a za druhe by to nemelo vliv na ustredeni civky opravte mne zda se mylim ale muj nazor je ze vlnovec by to v zadnem pripade nedovolil.
můj názor - kupovat cokoliv od člověka s nulovou aktivitou bez osobního předání je dobrá sázka do loterie...

18.10.2010, 12:07 |
macek Pro takovy veci je lepsi si dojed sam a ne posta. Rekl bych ze se budete akorat dohadovat a nic se nestane on to bude porad svadet na postu
ale to je konstrukce podle mne nemozne aby posta neco udelal s civkou kdyz krabice je uplne v poradku. a jet si pro to 300km je taky dobra sazka do loterie to projedu pulku cenu subu. kdyz to nepude po dobrem hold si tam ten vylet budu muset udelat ale kdyz tu vic lidi rekne ze tposta nic s civkou nemohla udelat bude tio pro mne aspon nejaky argument

18.10.2010, 12:12 |
macek Ja si jezdil pro vsechno osobne co jsem tady koupil i treba 400km
Už jsem to viděl v životě dvakrát - jednou při autonehodě a podruhé právě od pošťáků - setrvačností se ten magnet uhne - je těžkej a při raně to prostě ten koš nepořeší.
Zda je možné aby nebylo nic vidět na krabici? - možné to je fakt skoro všechno.
PS: Jeden nejmenovaný místní člen to po té nehodě dokázal pořešit kladivama.. tam šlo dokonce o dva woofery a vystředil je oba :-) v tomto shledávám výhodu mizerné citlivosti u Car repro - mají dostatečnou mezeru mezi magnetem a civkou...
já si jel pro repra do Rakouska osobně protože jsem nevěřil poště, takhle je to slovo proti slovu a nic s tím neuděláš..
kdyz 15kg sub ranou ohne magnet musel by tou vahou tu krabici vevnitr ponicit to si myslim ze pri takove rano by k tomu doslo
a pokud by byl ohly kos tak to bude opticky popripade merenim zjistitelne na to se schvalne podivam.

18.10.2010, 12:36 |
CRK Je to slovo proti slovu, ale měl bys to řešit jinak. Za prvý nechápu, proč bys to nemoh reklamovat..? Když tobě něco přijde rozbitýho, tak to reklamuješ ty a jde to i zpětně.. Pokud to tedy svádí na poštu, tak ok... Vyreklamuj to, pošta to na 100% neuzná, protože to špatně zabalil atd. a je to zas na něm.. Otázka je, jestli vrátí prachy..
je ze slovenska a pokud nekdo reklamuje zasilku muze to jen ten kdo ji podavala spon co jsem ja vzdy resil reklamace tak ja jako podavajici protoze jen ja od toho mel podaci listek. a on neuzna nic proste dela caviky

18.10.2010, 13:27 |
CRK To je pěknej blábol, pokud to šlo poštou a tobě přišlo něco rozbitýho, jdeš na poštu ty...

18.10.2010, 13:32 |
Alííí JAKO CRK !
Na vině je bud pošta, nebo prodávající. Pokud teda máš důkaz, žes s ním nehrál. (jak dlouho už ho máš doma?)
Jinak asi jako ostatní, COS ČEKAL od člověka, kterej je tu zaregistrovanej jen kvůli inzerci jednoho wooferu, a ještě ze Slovenska???? :-( To nemá s AHC-fórem nic společnýho si myslim...
a co postakovi reknu mam od vas balicek sice nebyl porusenej nemam od toho ani podejku ale drhen mi civka a vy jste to rozbili? se potrha smichy a vyhodi mne. jak muzes jit reklamovat balicek kdyz k nemu nemas podejdu vysvetli mne to nehlede na to ze sem si ted pricich k civkam a ty smrdi jako prase takze ne posta ale proste jsou pripekly ale jak tu zaznelo je to slovo proti slovu a kdyz hold narazis na vychcanka tak mas smulu.
ja ho od posty dostal v patek a v patek uz jsem volal tomu co to posil ze je spatny
nikdo nerika ze to ma z ahc co spolecnyho ale je to forum tak i pro ostatni ponauceni

18.10.2010, 13:37 |
CRK Já teď neřešim, jestli to pošta mohla udělat apod. Jen to, že i jako příjemce, můžeš reklamovat a to i dodatečně. A nedohaduj se s někym, kdo ročně pošle a přijme cca 600-700 zásilek a reklamace tedy občas řeší...
nechcem byť múdry, ale ak je ten sub zapatlaný od lepidla, tak sa v ňom už niekto vrrtal. a ak mu to predávajúci zatajil, tak môže klamať aj v tom, že bol v poriadku pred zasielaním
hlavně by mě zajímalo jaktože si ten smrad necítil i předtím, kdyby smrděly cívky a ty si otevřel krabicu, tak by tě to tak lisklo že bys nevěděl ani odkud... Je to slovo proti slovu a nic s tím nenaděláš...
smrdi jen kdyz cichnes k vetrani magnetu. ale na poste mi jasne rekli ze reklamace nema smysl jelikoz to bylo spatne zabaleno. takze at o tom vedel nebo ne tak to ze to po ceste znicili je stejen na jeho triko tak uvidime jak se k tomu chlapsky postavi.

18.10.2010, 17:22 |
CRK Ale pokud chceš mít něco v ruce, tak se stejně reklamace podává. Netvrdim, že to pomůže, ale... On tvrdí, že to udělala pošta. Tedy podám reklamaci, pošta napíše, že to bylo špatně zabalený a tedy vina zase padá na něj...
ide o to ako ste sa dohodli, v Nemecku (a mimo ine aj na Slovensku) je vyriesene na koho riziko balik ide... ak chcem mat zasielku poistenu, poslem to ako DHL Paket, je to do 500€ a ak to rozbiju, tak sa to da realne! vyreklamovat.
Ak kupujuci chce usetrit na posotvnom, lebo kupuje par cdciek, tak to ide ako Päckchen a nie je poistene, teda na riziko kupujuceho.
Ak si to mal poistene, reklamuj na poste. (ako CRK)
M.
já řešil nedávno sstejnej problém, borec mi posílal subwoofer a byl naprosto šíleně zabalenej. takže prasklej koš na 3 místech. odnesl jsem na poštu a sepsalo se to, nafotilo, a pošta reklamaci uznala. ale tady byla jasně zjevný poškození, což v tvém případě tolik neni. chtěji vidět i krabici v který byl zabalený.
jasne jsem do emailu napsal pojisti to at to nerozbiji coz by povazoval za naznak ze at je to klidne drazsi ale at to dojde v poradku

20.10.2010, 09:26 |
rebel Na poštu by jsi mohl jít i ty sám .No ale pošta se ti vysměje .Je hovadina že by to drhlo pádem když ani krab ,ani wofer nejeví známky poskození.To spíš ten ferda zkurvil a hledal nějakou lamu co to koupí .A nšel a prodal a ted ti bude tvrdit samí blabla nic víc .
Bud si za ním dojed a at si to veme :na použité zboží by měla bejt taky záruka vrácení peněz ,když ti to poslal poštou .A když né hod mu to do okna a maš klid
ty to si koupil od toho slovaka ???? jinak vim ze nekdo ze SR nabizi 7998 v top stavu akorat vaha je asi o 1kg mene ,.
Docela bych se nedivil .jestli je to od toho slováka ,aby to nebyl ten cikán co sem nechodí a má 20 nicku a kazdy s P na to sere .kupuj eposkozene veci v rakousku a tady je prodava mistnim .priklad Pete K jeho spaleny Morely .
Vec verejna info primo od slovaku ,ale tajny pac se kazdy cikanu boji .

20.10.2010, 11:27 |
rebel :-))))) jooooooooooooo
no znam jeho adresu coz se da porovnat s adresou tech ostatnich napalenych jelikoz to bylo dobirkou pouzil asi nejakou pro nej dostupnou kdyby se balik vratil
uz si videl u cikanu stalou adresu ???ja ne a ty prechodny byly v roce 45 zruseny
pokud to cigan je. a jak rikam bylo to dobirkou tak to musi byt adresa kam kdyz s eto vrati to muze vybrat
zase raz dovod nedovolit ludom s aktivitou NULAcelaNIC pridavat inzeraty....
tu aktivitu si tu nekdo udela blekotanim do kazdeho prispevku za chvilku. jinak telefon uz ma par dni nedostupny a email taky evidentne neresi
"aktivitu si tu nekdo udela blekotanim do kazdeho prispevku"
Pri normalnej moderacii nie!
Okrem toho vidis kvalitu prispevkov, podla nej mozes vytusit kvalitu uzivatela.
Datum registracie!
Indicii je vela.
ja sa vam cudujem ze kupujete veci od vykricnikovych predajcov..... zopar ludi vie na co narazam. cim viac vykricnikov, tym viac adidas... staci si potom spojit jedna a jedna a zistite ze vacsinou v tom ma prsty jedna osoba s vela nickmi.
chtel jsem hold dva a nahodou se tu dva sesli coz je opravdu nahoda nemel sem moc na vyber
hifimagor:lidi jsou svine a neni treba se divat ani jestli je tu na ahc novy nebo 10 let tunel muze udelat kdokoliv, mel sem tu taky problem s radiem tipek mi ho prodal poslal fotky snad z roku kdy bylo nove (cca pred 4 lety)a v jakem stavu doslo hadej..no uz jak jsi psal ze kolem civky bylo lepidlo a krabice neposkozena nema cenu ani debatovat o vine pošty je jasne ze ho prodal umyslne poškozeny jak psal už 1morok, ti je poradim na to jsou asi jen 2 rady , bud budes obětní beranek:-), a nebo ho prodas nekde na slovakach tak jako on (i když to neni fer ale nemohl si za to cos prebral)tot je jen muj nazor.at se kazdy rozhodne jak chce
No ono stačilo v inzeráte toto info a viem že by som to od neho nechcel ani keby mal aktivitu bambilión: "Znese ovela viac,ako mu vyrobca udava."
:-)
to je seriova hlaska kdyz chces prodat sub na tlaky to bych ani az tak neresil, je jeste moznost trestniho oznameni pro podvod akorat nevim jak se na to budou divat kdyz to je do zahranici
a máš na podání tr. oznámení nákej prokazatelnej důkaz, že si woofer nezničil sám? stále to bude tvrzení proti tvrzení.
mam svedka kterej mi dosvedci ze po rozbaleni ta civka drhla. ale on ma samozrejmne svedka ze nedrzhla nez to zabalily takze to taky mozna dopadne tak ze si udelam vylet s klukama a kdyz uz nic jinyho aspon se prozmenu pobavime my
bacha na to na sr jsou kokoti a budou verizt vzdy cobolovi,vyzkouseno provereno
čo znamená, že na sr jsou kokoti a budou verizt vzdy cobolovi
?
zdar hifiste sice sem tu taky novy ale je to svinarna todle nekomu udelat a je to jedno jestli ma aktivitu nebo nema to uz je proste v cloveku!!!!!ja bych takovyho cloveka odcat smazal nebo nejak na nej upozornil ze je to svine:-)pac newite kolik lidi uz napalil pred vama:-(ale je to fakt svinctvo!!!!!!

01.11.2010, 17:36 |
Dexter | Upraveno: 2010-11-01 18:57:27
otak88: to že někoho smažeš si nic nepomůžeš. stačí se zaregistrovat jako jinej uživatel a jedeš dál.
dobrej nápad by byl osobně se sejít s někým ze serveru a zaregistrovat se přímo. přesná adresa atd. pak by se snad těmto věcem dalo předejít.
Dexter: souhlasim ale je to slozity,lidi sou proste kurvi.
uz som to tu inde napisal:
Cena, foto, miesto, popis a vek (ak znamy) by podla mna (a na inych forach to tak je pravidlom) mali byt zakladom kazdeho inzeratu.
Rovnako registracia ludi, ktori chcu predavat u admina
s menom, priezviskom, telofonom a adresou
Na jednom nemeckom fore Ta musi niekto z adminov/modov osobne poznat, aby si mohol hodit nieco do bazaru... ale to je uplne iny stupen...

02.11.2010, 01:42 |
endru.ondra | Upraveno: 2010-11-02 03:00:37
Noclue: Nápad by to byl pěknej ale už vidim jak ty někdo kdo by chtěl prodat třeba věci za kilo pojede někam do přez celou republiku. Nejlepší jak těmhle věcem předejít je předání přímo z ruky do ruky.