Navštíveno 2706x

18.10.2010, 23:25 |
dejvyxxx | Upraveno: 2010-10-18 23:42:14
Ahoj,potřeboval bych vyřešit jednou záležitost.:)
Mám zapojený přední aktiv na Pio 88rs.
Teď se mi dostalo do rukou jedno plato,které jsem dal do auta.V platu jsou zalaminované velice hezky 2*16,5cm kompa+ vejšky a je vyrobené z MDF a odtlumené.Plato by 350 dní v roce nehrálo a chtěl bych aby to hrálo jen občas(třeba i jen z radia)například když bych vezl vzadu nějaký lidi,tak aby aspon něco slyšeli.Je nějaké jednoduché řešení?:) Děkuju Vám za Vaše nápady.
NOrmálně si natáhni od rádia z iso konetoru kabeli a aby si nemusel furt lést do kufru když někdo pojede nebo ne tak si tam dej
[ Link ] přez to to budeš rozpojovat pokud třeba pojedeš na sraz a nebo je můžeš utlumit a aby tě hráli jen slabce a do předku tě nezasahovalo
Myslím, že rozpojování ani není nutný... V nastavení je volba na způsob: Zapnout interní zesilovač? Ale nikdy jsem to nezkoušel, chtělo by to zkusit... Jinak, já bych se na těch pár dní na cestující vzadu vyprd... :D

19.10.2010, 08:18 |
Aegis Kdyby jsi měl Alpine, tak to má funkci "POWER IC" (nebo tak nějak) a to vypíná vnitřní zesilovač rádia. Takže by jsi mohl přímo na rádiu vypínat zadní plato, kdyby bylo zapojeno ISO-konektor.

19.10.2010, 08:34 |
Aegis a nebo to mít zapojene přes ISO na zadní rep. a na rádiu mít přes FAD stáhlej zadek na 0 a pak to jen vždy dát na normál. Předpokládám, že CINCH pro zadek nemáš zapojený...

19.10.2010, 08:48 |
pepe689 | Upraveno: 2010-10-19 09:05:33
hm hm hm a hm AKTIV ma hosi takze pokud by mel alpinu tak to sice udela ,ale nepujdou mu plne vysky u Pio predpokladam ze je to to same
pokud se nepletu stredobasy od -do a vysky od -do

19.10.2010, 09:04 |
Aegis jestli by to mělo vliv na výšky, tak to jsem nevěděl..sorry
Teď mě ještě napadlo, že ve Student agency to řeší rozdáváním sluchátek a když přidáš i denní tisk, tak pasažéři budou spokojeni :-)))
To je ale divnej dotaz :o) Ty máš kvalitní aktiv na Pio 88rs a řešíš, co slyší cestující vzadu? Proč? Jinak je to určitě jak píše pepe - pokud máš rádio nastavený na aktiv, tak z výstupu předních repráků lezou vejšky a ze zadních basy, takže zapojit zadní kompa na rádio by se muselo uplně stejně - tedy na aktiv, ale to je nesmysl, protože by vyžadovali jiný nastavení, než přední kompa, který jsou na zesilovači...atd atd. je to prostě blbost :o)