Navštíveno 2937x

21.10.2010, 09:25 |
Replayman007 | Upraveno: 2010-10-21 09:44:45
Jak nastavit tento zesík (Zapco AG360) pro přední kompa? Chtěl bych ho dát do můstku kde má výkon 2x180Wrms.
jak na to co a jak nastavit:) jo a ještě k tomu mám symbilink s kabelem ale jen pro dvoukanál tak jak to zapojit aby to šlo i přes symbilink.

Nechci nic řikat ale tohle je asi 2 kanál né 4 kanál.
Je to 4 kanál. Hoď si do googlu Zapco Ag360:) výkon 4x50wrms. Má takový zvláštní nastavení... Ale vyskytl se problém..prodávající mi tvrdí že když ho vyndaval z auta tak na 100% fungoval, jenže ja ho napojil, zadělal do zástavby a hle hraje jen subwoofer a predek nic:/. Tak jsem vse odpojil, prosel kabelaz, pojistky, odpojil jsem repro od zesiku a znovu zkusil. Jedine co zesilovac delal (asi to delal i pred tim ale nevsiml jsem si) tak ze slaboulince mu blika zelena dioda...jen problikne. Prodavajici radil dat na spinane napeti napeti stale normalne z plusu. A to kontrolka zacala misto zelene slabounce problikavat cervene... Čím to je?

21.10.2010, 23:08 |
Woko_O | Upraveno: 2010-10-21 23:27:38
at delam co delam..4kanal z toho nikdy nedostanu.. :D jak je to uzasne vyreseny? :D
EDIT:jo ahaaaaa..ono je to delsi..sry..
teď snad už věříte že je to čtyřkanál

to byly obrázky jen pro představu toho nastavení:) z kterýho mám hlavu v pejru a doufám, že někdo poradí!
a hlavně doufám, že mi někdo poradí jak ho zprovoznit nebo co je špatně...nebo jestli je to zesíkem?
frontinput na full, mas tam aktualne 60Hz LP, to je zle
rearinput na full
oba gainy na min
bass boost na min
ak nepojde, tak je niekde inde chyba
A samotný přední kompa bez můstku ti jedou??? Zkusil jsi repra jak na předek a na zadek bez můstku??? Jinak, pro můstek bych možná zkusil dát bridged r.ch.in a l.ch.in...