Navštíveno 3292x

21.10.2010, 09:33 |
Aegis Ahoj,
sem tam tady prodej vázne, proto bych chtěl něco prodát a koupit někde na německém foru... Nemáte nějaké zkušenosti, kde nakupovat/prodávat?
Předpokládám, že na EBAY prodej stále neni možný...
(Jinak německy neumím, tak bych se spoléhal na translator nebo AJ). Díky za rady...

21.10.2010, 17:56 |
Augi Aegis: Já na ebayi prodávám úplně běžně ;-)
Ahoj, mozes rovno zabudnut, ze na nejakom normalnom nemeckom fore (klangfuzzi.de alebo hifi-forum.de) nieco predas z CR... Cenda tam mal Suprema dost dlho...
Ked vies perfektne po nemecky, tak to ukecas, pripadne ti kupec zavola cez skype...
ebay je v pohode, ak mas aspon 50 hodnoteni, tak nikomu nevadi, ze si z cr/sk
dbdrag.de je prejmenovan na termpro.de
ale odkaze te to samo, jsou to dobre stranky pro prodej
a s tim ze od CZ a SK tam nic nekoupi zase tak moc nesouhlasim, prodal jsem tam sampsona mnohem snaz jak tady.., zalezi proste na tom co tam inzerujes, kdyz je to neco ceho tam maj plnej trh tak to nebudou zbytecne brat z CZ..

21.10.2010, 21:17 |
Aegis Nepředpokládám, že budu kupovat/prodávat ve velkém množství, ani žádné high price produkty. Spíš se dívám po nějakých starých železech od Audisonu (např. VR209), které jsou v Německu docela oblíbené... Takže, moje myšlenka byla podívat se po tomto kousku u sousedu... Zatím jsem psal na dvě nabídky na ebay.de a ani jeden do CR neposílá (nás asi nemají rádi :-)).
@Augi: na ebay.cz to možné neni, pak jsem se díval na ebay.com a tam políčko "SELL" poprvé vidím, ale když je dáš, tak ti to nabídne samé průvodce, tipy a další hlášky, ale že by to bylo uživatelsky přívětivé, to se říct nedá (asi budu muset nastudovat)...
Aegis nemci ti to nebudou posilat na dobirku, plati se prevodem a posta to bez problemu doruci..

21.10.2010, 21:39 |
Aegis swpavel: Já normálka platím přes PAYPAL, takže peníze mají běhěm sekundy až dvou :-))
Aegis zalezi na koho narazis a ty sis zrovna vybral u tech co nas maj porad za blbe cechacky :-) nenadelas nic..

21.10.2010, 21:56 |
Aegis Taky k nim cítím neoprávněné předsudky, ale už mě to sere...
Jen tak mimochodem, minulej rok jsem byl na Silvestra v Praze s kamošem a jeho kamošem z Německa. Normálně jsme pokecali, pak jsme se bavili o tom, kdo jak dojel do Prahy... Já Fábií on Mercedesem E a to je ještě student :-))). Pak další diskuse o splátkách za auto.... a to už jsem šel do kolen, hlavně teda on, když nemohl pochopit, jak dlouho budu splácet obyčejnou Fábku :-))). Takže tu jejich určitou namistrovanost trochu chápu...