Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > HELP!

o Navštíveno 3390x o
o 21.10.2010, 23:14 | Replayman007
Koupil jsem zesilovač Zapco AG360. Kupoval jsem ho jako funkční. Zesík přišel, v krásném stavu. Hodil jsem ho do zástavby, zapojil a zesík nejde..prokontroloval jsem kabely,pojistku atd.. na zesíku jenom slabounce bliká zelená kontrolka a když na spínané napětí pustím přímo z baterky tak kontrolka začne slabounce blikat červeně.. nevíte co s tím je? prodávající mi říká že když ho vyndaval z auta tak že určitě šel! MOC DÍKY!

o 22.10.2010, 01:17 | endru.ondra
Překontrolovat zapojení za u repráku nebo subu, pokud né tak pavel 528
o 22.10.2010, 08:51 | Dexter
taky může bejt problém v tom, že prodávající ti úplně tak neřekl pravdu, nebo jestli šel poštou, tak dostal náku blbou ránu (což je na poště standart) a něco se v něm po.....
o 22.10.2010, 08:59 | Replayman007
No jediný kam to budu posílat je prodávajícímu... i když mě to mrzí:/
Ještě zkusím napojit ho na kabely co mám k monobloku a uvidím..
nerozsvítí se ani zelená kontorlka (možná slabounce zeleně pulzuje ale to teĎ ve dne není vidět) i když je vše odpojeno a je tam nechaný jen +, - a spínanej proud. hodím to na můj starší čtyřkanál tak ten se rozsvítí zeleně hned. nebo někdo nějaký nápad?
o 22.10.2010, 09:12 | Pavel 528
no na 90% je to zesiku a spina ochrana-proto ta cervena
zrejmne je KO nejaky kanal,proto se spina ochrana zdroje...
mohu opravit..

[ Link ]
o 22.10.2010, 09:32 | Replayman007
:/ to je v řiti....
Pavle díky, ale jediný kam to já budu posílat je k tomu kdo mi to prodal..
PS: ona nespíná červená... červená slabounce bliká když na rem dám + od baterky. jinak když tam je rem od rádia tak bliká slabounce zeleně. a to od něj mám vše odpojený a nechaný jen +, - a rem
o 22.10.2010, 10:55 | Pavel 528
no jasny,je to ale proste jak pisu,spina ochrana a nesepne zdroj,proste se snazi nabehnout,ale vzdy ho shodi ochrana,proto to blikani...
no uvidis,jak se s nim dohodnes,on ti to taky nemusi prevzit zpet a rekne,ze sis to znicil sam...tak pak vis kam se obratit...no a pokud to vezme zpet,muzes mu dat kontakt na me
o 22.10.2010, 13:47 | Midnite
jj zesík v řiťi, ale další věc je že bych příspěvky které začínají HELP! mazal
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3242 sekund.