Navštíveno 4294x

Můžete mi někdo dát reference na tuto Alpinku /////Alpine CDA-117Ri, to je jako následník 9887? Díky
nie je to naslednik. nema plnohodnotne vyhybky, ani imprint a aj zvukovo je inde. je to prakticky 9886 s casovkami, podporou iphone 3g, novych BT krabiciek od alpine a debilnou katalogizaciou mp3 z usbcka, na styl iphone. niekomu to vyhovuje ale mne osobne nie.

25.10.2010, 20:37 |
Toxxx jajisoft: Je to nasledovnik a ma aj imprint. Co sa tyka zvuku je mimo to je pravda.
free: Mal som ju 2 tyzdne a potom ma prestala bavit a vratil som sa ku starej a vybornej 9835R:)
Toxxx, neviem co hulis ale asi to je moc silne. a nemam nick jajisoft. imprint nema, takze to radio si asi ani nevidel. mozes si ho tam dopojit cez procak pxa-h100, ako skoro ku kazdej novsej alpine. a nie je to nasledovnik 9887, kedze ta je stale v predaji ako najvyssi model. a oproti 9887 je este rozdiel v tunery, 117Ri ma novsiu generaciu digiatlneho MaxTune tuneru, tym padom by mala mat lepsi a kvalitnejsi prijem. nic viac. ak neveris pozri si co o nom napisal clovek s nickom 137 - clovek z audio international - alias distributor alpine v SK
...no k 117...
...radio som mal v ruke prvy krat pred dvoma mesiacmi...tazko nieco o alpine pisat, lebo ked napisem ze su zvukovo inde ako porovnatelne radia okamzite vznikne vlna toho, ze som ovplyvneny atd.,atd....takze co vam napisat ked aj tak si to otocite podla seba?!?!...
...CDA-117 nenahradza ziaden model...teda ani 9886...budu do dopredania 9886 predavane subezne...spaja niíektore vlastnosti CD radii a IDA radii...nenahradza stare lebo ma funkcie ktore vyuziju len niektori, ostatnym bude stacit 82/86 atd....
...zvukovo je to klasicky alpine - teda vyborny...kamenujte ma, je mi to jedno...zvukove nastavenia spickove, Burr-Brown prevodnik 192kHz/24bit, posilneny koncovy stupen pre lepsiu stabilitu, MediaExpander, 3xRCA 4V vystupy, 2-pasmove digi vyhybky...
...dalsie vylepsenia sa tykaju USB - je tam novy modul a DSP procesor na upravu zvuku original pre kompresne formaty...novy je cely Hi-Speed USB modul a radio cita USB az 300% rychlejsie ako vsetko dostupne na trhu/aj ine znacky/...radio podporuje Banking pre 20.000 piesni/doteraz 10.000/...podporuje HDD so spotrebou do 1.500mA/doteraz 500mA/...
...plna podpora najnovsich iPod, iPhone - vratane iPod Touch 2G so softom 3.1.1 a iPhone 3GS so softom 3.1.2 - skuste si preverit kolko sucasnych radii bez problemov funguje s tymto softom...
...posledna vec je uplne novy digi tuner urceny hlavne pre RDS+ a funkciu Tagging...to ale na SK asi nebude vyuzitelne, nakolko to radia/stanice nepodporuju....zatial...
...radio bude na SK dostupne od 11.1.2010...otazky na mna FM alebo mobil...
este sa oplati spomenut ze na 117Ri nenastavis samostatne vysky a basy ako na 9886, az ked pripojis pxa-h100 sa ta moznost objavi v nastaveniach.
mam ho v autí 3dni a jsem spokojenej..jak bylo vejš je to alpinka..je fakt že co se tyče zdrojove jednotky ja mam jasno střídam ///A z ///A ale i tohle bylo vejš..tento nazor nezdilí každej...ja ho prcl do auta nechal na nulach akorat doladil časove korekce a luxus..jo basy a vejšky to nema..akorat 7 pasmovej ekvalizer;D a řek bych že tež zaleží kam to ste alpinky leze že jo..zes a měniče... mě po směru od jednotky alpine-focal-infinity se line zvuk k me spokojenosti ;)

25.10.2010, 22:03 |
clown no kombinace ///A + infinity fakt nemusi mit nedostatek vejsek :o))
mne se treba 117 libi, nastupce 9887 to neni ale je to krok spravnym smerem po par omylech :-)

26.10.2010, 19:26 |
Toxxx jasisoft: Jasne ja si rovno picham. Imprint tam proste ide dat a tecka. A radio som mal v ruke ked vyslo na trh. To ze je nastupca som iba pocul tak to podavam dalej ale ntvrdim to na 100%. Za ten nick sa ospravedlnujem.
no napisal som toto: nema plnohodnotne vyhybky, ani imprint a aj zvukovo je inde.
ty si napisal toto: Je to nasledovnik a ma aj imprint.
pokial nevies 9887 ma priamo imprint procak v sebe, pokial ho nemas nakalibrovany tak mozes nastavit komplet vyhybky, aktiv a ostatne somariny. na 117 RI to bez pripojenia daneho procaku nejde. to som myslel a tak som to aj napisal. takze sme sa asi nepochopili. v pohode, uz je to vysvetlene. sorry ak som urazil.
clown-mno na vyhybkach mam vejšky do minusu ;D na standart to bylo převejškovany no hruza ,ale jak jsem vyměnil wibe zes za solid 4 od focalu tak se scena zlepšila nezkutečnym zpusobem hlavně co se tyče středových frekvencí

26.10.2010, 21:17 |
137 :-) ...myslim ze vsetko podstatne bolo povedane...je to celkom vydarene radio - tuner novy a OK, zvukovo Alpine, ovladanie klasika...jedine co serie aj mna je ten Banking z USB...davno sme pripomienkovali ze by to mala byt volitelna funkcia aby si ju zapol len ten kto to vyuzije...mimochodom velmi dobre obstala v DE testoch...uplne prva seria mala problemy s ovladanim na volante + displej cez interfejsy APF-D pre niektore modely vozidiel(Opel) a pri zlej montazi(uhol>30°) skakala mechanika CD...v sucasnosti neregistrujeme nejake vaznejsie problemy...
...tot vse...v aute mam konzervativne 9887... :-)
...mimo temu ale upozornujem na to, ze oblubene modely serii 98xx tento rok definitivne koncia z dovodu ze EU zakazala dovoz vyrobkov pajkovanych cinom(ak som to spravne pobral)...ak ma niekto teda chut na niektory zo starsich modelov tak je najvyssi cas...

26.10.2010, 21:20 |
137 ...jaj a ma jednu zaujimavu ficuru - mini mikrofon na plosaku, ktorym vie merat a regulovat hlasitost podla hluku v aute...to je rozdiel oproti predchodcom co mali kabel k pulzu rychlosti...

26.10.2010, 21:30 |
clown 137 .. otazka kdo to pouziva ..
mel jsem to na Pio , JVC i na ///A radeji to bylo vypnute .., delalo si to , co chce :o)
kazdopadne dobre vedet. :o)

26.10.2010, 21:33 |
137 :o)
117Ri mám na prodejně a hraje i vypadá dobře..
... díka za názory... zarazila mě právě cena něco málo přes 7k.... to mi příjde strašně málo na /////Alpine... no nechám si ještě 9855

28.10.2010, 18:22 |
clown free, pokud mas zdravou mechaniku a netlaci te USB, neni co resit :o)) zvukove lepsi to nez 9835/55 to uz nebude ..