Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Převinutí cívky

o Navštíveno 3074x o
o 25.10.2010, 21:23 | Nismo.Power
někdo opravdu dobrej z Práglu ? :)

SW byl na návštěvě u p. Ledvinky každopádně usmažil sem ho znova tak bych klidně zkusil někoho jinýho než ho zase hodim Ledvinkovi :)
jinak je to T415 Tarantula

o 26.10.2010, 09:21 | michal_smsmsm (A)
Kleneex ;-)
o 26.10.2010, 09:22 | Midnite
jak toto můžeš usmažit?
o 26.10.2010, 09:32 | michal_smsmsm (A)
Protože to Ledvinka blbe udělal. Možná dobře přemotáno, ale křvě danej závěs, křivá membrána a pakt o je hned... Osobní zkušenost, už nikdy víc...
o 26.10.2010, 18:20 | tomas.V
kup novej woofer...v ČR není nikdo kdo by to udělal tak aby zachoval stejné parametry

nebo Petis by se to měl naučit :-)))
o 26.10.2010, 18:25 | ruffrider
se sem vetřu - potřeboval bych na starém pio 8" subu vyměnit pěnový závěs - není už 100% a nerad bych ho zničil - to jsem taky bez šance? :-/
o 26.10.2010, 18:47 | petis
tomas.V do přemotáváni se cpát nebudu to není to pravý podle mě:-)

ruffrider: rozmery závesu a tvar membrány. Zkusím něco sehnat
o 26.10.2010, 19:33 | ruffrider
takovádle capina, mám ho zarovnanej ve skříni, zítra to vyhrabu a změřím, ted jsem našel jen fotky na disku. závěs klasika oblouček

foto k příspěvku  od ruffrider

o 26.10.2010, 19:33 | ruffrider

foto k příspěvku  od ruffrider

o 26.10.2010, 20:19 | petis
Záves jsem našel to by nebyl problem. Posílaj jen dva kusy. Ale dustcap nemaj s potiskem ale třeba by šel odstranit bez poškození. Kedyžtak zmeř i ten vrchlík.
o 26.10.2010, 21:05 | Jajinek
Michal smsmsm - kleenex je na to sice machr,ale já osobně čekám už od května na sub a furt nic nemám,takže pokud na to nismo nespěchá a stačí mu to třeba ;-) do konce příštího roku pak potom určitě marťas
o 27.10.2010, 00:46 | Nismo.Power | Upraveno: 2010-10-27 01:11:59
tak je možný že to ledvinka udělal blbě no :) zdálo se mi že když sem ho zkoušel jen tak rukou na sucho tak někde dole přidrhával..... je to přeci jen starší pán ale za tu cenu mi to je uplně jedno na druhou stranu :)
umět si to namotat tak si to udělám sám ale namotat fakt neumim :)
a čekat do příštího roku se mi taky fakt nechce.... tak 2-3 tejdny max jako ledvinka :) ač naposled tam nechal někde dělat i tu ruličku na který je namotaná cívka a protáhlo se to asi přes měsíc no :)

midnite : máš recht, je pravda že mu i šlo zatim docela málo wattů takže asi chyba převinutí no.... mohlo mu jít tak 600-700 víc ne a přitom tenhle prcek zvládne minimálně 1,5kw.... mno stávaj se horší věci...
ještě ten den sem ho chtěl zkusit přehodit na cca 1kw ale už se nedožil :)
o 27.10.2010, 00:49 | Nismo.Power
petis : kde hledáš díly ? :)
o 27.10.2010, 14:29 | petis
Nismo: USA, ale vetšinou je to na repra pro reprobedny, Stím Pineerem je to jen náhoda že je maj. Pak se dá sehnat na Cerwin Vega všechno, ale na autorepro nic.
Ale jestli to má 3'' cívku a spider 22cm tak to není problem opravit ale cena bude odost vejš než jen přemotání.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3734 sekund.