Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada ohladom vyberu sub+repro

o Navštíveno 2740x o
o 31.10.2010, 21:44 | Marian78
Chcel by som poradiť ohladom výberu subwoofera, reprákov. Malo by to ísť do Golf 3, je tam nejaké Panasonic rádio a zadné širokopásmové Magnaty (typ presne neviem, je to pre 18-ročného synovca a nechcel som vyzvedať, darček k narodkám). Kedže nie som v tejto oblasti zbehlý a ani on, tak som chcel nejaký komplet aj s kablovaním nech sa s tým netrápime pri montáži, mne sa celkom pozdáva [ Link ] , som zvedavý na vaše názory alebo rady(zvlášť komponenty) na niečo lepšie, cena do cca 200-250 €. Nie je treba aby mu okná lietali, len nech má nejaké priemerné basy, pre neho to bude aj tak rozdiel. Vopred ďakujem.

o 01.11.2010, 05:58 | Seat Power
myslim si ze toto je velmi dobry set [ Link ]
o 01.11.2010, 19:19 | Marian78
tak to nevyzerá zle, vdaka... ak možeš ešte nejaké repro k tomu
o 01.11.2010, 21:05 | CarMedia.cz
Na předek bych dal k tomuto setu jedny z těchto reproduktorů:

Powerbass S-6C [ Link ]
MTX Audio RTS652 [ Link ]
Kicx ICQ 6.2 [ Link ]
Helix DB 62.1 [ Link ]
o 02.11.2010, 16:13 | Seat Power
jak pise revilo vyber jakekoli repro co ti nabidnul,ani sjednim neudelas chybu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3049 sekund.