Navštíveno 3808x

zdravim
chtel bych se zeptat jaky je rozdil mezi temito modely pioneer:
Pioneer DEH-P88 RS II
a
Pioneer DEH-P88RS - EISA AWARD
Jedno je černý a druhý stříbrný :-)
:o))) bohužel je to tak
nebo bohudík?
no jo ale stribrne je za 12 tis a cerne se da sehnat za 8 tis ale spis by me zajimaly funkce proc je to stribrne drazsi
no, stribrne se da i za 4.5tis :)
[ Link ] ale co se noveho tyka, tak RS I jsou uz hodne stare zasoby, kde prodejce proste ensnizil cenu jako u RSII. funkcne tam rozdily nehledej...respektive ne nejak zasadni, tim nejvetsim je opravdu ejn barva jak pise rover
tak se zeptam jeste jinak jake radio do 10 tis od pineeru je jedno jestli 2 din nebo 1 din ale musi umet dobre zahrat
myslím,že P88RS...jakékoliv už nové neseženeš...leda by měl někdo nasyslené zásoby...dovozce už je nemá,já kupoval poslední :)
Jinak od Pio dobře hrají i 2 DINky ..DVDčka

03.11.2010, 21:54 |
luigi124 | Upraveno: 2010-11-03 23:15:19
a je p88 RS 2 dobra volba?
mel jsem deh p 9600mp rad bych zase neco takoveho co se tyce kvality zvuku
Je to dobrá volba budeš spokojen . Pěkně to vypadá a ještě líp hraje :-)
... a Rovere Schi, mají výborný IR čidla pro DO :-)

04.11.2010, 01:08 |
swep presne jak pise wattman, ty IR cidla jsou uplne nejvic masakralni, ja mel 88rs a byl dost dobrej, skoro sem na nem usmazil palacinky, ale vymenil sem za clarion a je hafo mega krutejsi, jen mohl byt ruzovej, ruzovy veci sou mega cool a nakonec to stejne hraje napytel, jestli budes mit cestu kolem muzes poslechnout
No tak jo ma to nakokot ovládání a ty čidla no k zlosti ale prostě to pěkně vypada a zvuk oproti 9833 byl lepší,tak něco za něco:-)
swepe, díky. Ty už toho máš fakt plné zuby - no, nedivím se ti... měj se
Možná bych Pio 88 chtěl pořídit,ale nerozumim o čem se bavíte v souvislosti IR čidel :( prozradíte? :) díky
IR čidlo je něco jako infra port na telefonu, slouží to k dálkovýmu ovládání. pokud se pletu oprav te mně
Vim co je IR čidlo,ale co je na něm u toho Pio tak zvláštního.Jo a docela rád bych viděl fotku jak svití v noci a jak vypadá "odklopenej" pokud má stejnej systém jako Pio 8400.Kdyžtak dík
Pioneer AVH-3200DVD nebo 3100
a co tohle radio ma ho nekdo nejake zkusenosti?
Dle mě jsou to obě rádia na velmi dobré úrovni za libovou cenu. AVH-3200DVD má o něco jiné menu a navíc SD kartu.Sám tyhle 2DINky od Pio používám všude kde se dá,protože nabízejí velmi dobrý poměr cena / výkon / výbava.
Takže za mě...ano.pokud chceš víc info...klidně se zeptej...nebo napiš.
zajima ma me zvukovy vykon 3200 ma 3 RCA vystupy 3100 jen 2
jen by me zajimal rozdil v kvalite zvuku a vykonu :
rozdil mezi P 88RS 2 a mezi 3200 dvd
tak to srovnat nelze..88RS je rádio stavěné jen kvůli zvuku a 3200DVD je rádio s velmi dobrým zvukovým nastavením + DVD
Pokud chceš zvuk tak 88 rs a pokud multifunkční stroj tak DVD.