Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > nastavení wooferu

o Navštíveno 2984x o
o 07.11.2010, 21:29 | Rachot
čau všici :) potřeboval bych poradit jak nastavit na rádiu woofer. mám radio PIONEER FH-P80BT a zesilovač crunch VDR4500 (vim není uplně ideální, už se poohližím po nějakým 2kanálu) jaký máte vy nebo jaky by ste mě doporučili hodnoty kmitočtu? ted mám myslím 80: -8, ale dřív když sem měl nastavenej ekvalizer a podobný věco na rádiu tak 80:-16.. ale nedavno sem se tady někde dočetl že je nejlepší mít všechno vyplí.. takže ekvalizer FLAT?? Loudness OFF?? S.rtrv OFF?? a u tohoto bandpass wooferu má být na radiu nastavenej na NORMAL nebo REVERSE?? díky moc za všechny rady..

o 08.11.2010, 02:24 | el.barto
reverse se vetsinou dava kdyz je sub magnetem ve
Radio si nastav podle svyho ucha,aby to vyhovovalo tobe a je jedno kolik tam bylo predtim
jinak je to nejak divne polozena otazka....
o 08.11.2010, 16:35 | Seat Power
Low pass by jsi mel mit zapli a nastaveny na cca 80Hz bass ekvalizer pokud ten zesik ma moc vysoko nenastavuj spis jen decentne,ale celkove a obecne se da rict ze by jsi to mel naladit dle sveho ucha,samozrejme az na Level/gain.
o 09.11.2010, 08:40 | Rachot
jj vim, že reverse se dava s magnetem ven, jen sem si nebyl jistej jak se to bere u toho bandpassu :). divně položená otázka??
jj seat power díky a ten level na zesíku se nastaví že dám na rádiu volume třeba 50/62 a přídávám gain dokud to nezačne zkreslovat? a když to mám napojený na kablech 10qmm dietz 4 kanálu (4x65 rms, 4x250max)to asi není moc ideální, myslíte že kdybych to dal na kábly 25qmm a nějakej 2kanál 2x300 rms že by se zvuk a výkon wooferu ještě o něco zlepšil?
o 12.11.2010, 08:36 | Rachot
??
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.37 sekund.