Navštíveno 2984x

čau všici :) potřeboval bych poradit jak nastavit na rádiu woofer. mám radio PIONEER FH-P80BT a zesilovač crunch VDR4500 (vim není uplně ideální, už se poohližím po nějakým 2kanálu) jaký máte vy nebo jaky by ste mě doporučili hodnoty kmitočtu? ted mám myslím 80: -8, ale dřív když sem měl nastavenej ekvalizer a podobný věco na rádiu tak 80:-16.. ale nedavno sem se tady někde dočetl že je nejlepší mít všechno vyplí.. takže ekvalizer FLAT?? Loudness OFF?? S.rtrv OFF?? a u tohoto bandpass wooferu má být na radiu nastavenej na NORMAL nebo REVERSE?? díky moc za všechny rady..
reverse se vetsinou dava kdyz je sub magnetem ve
Radio si nastav podle svyho ucha,aby to vyhovovalo tobe a je jedno kolik tam bylo predtim
jinak je to nejak divne polozena otazka....
Low pass by jsi mel mit zapli a nastaveny na cca 80Hz bass ekvalizer pokud ten zesik ma moc vysoko nenastavuj spis jen decentne,ale celkove a obecne se da rict ze by jsi to mel naladit dle sveho ucha,samozrejme az na Level/gain.
jj vim, že reverse se dava s magnetem ven, jen sem si nebyl jistej jak se to bere u toho bandpassu :). divně položená otázka??
jj seat power díky a ten level na zesíku se nastaví že dám na rádiu volume třeba 50/62 a přídávám gain dokud to nezačne zkreslovat? a když to mám napojený na kablech 10qmm dietz 4 kanálu (4x65 rms, 4x250max)to asi není moc ideální, myslíte že kdybych to dal na kábly 25qmm a nějakej 2kanál 2x300 rms že by se zvuk a výkon wooferu ještě o něco zlepšil?