Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Napájecí kabely

o Navštíveno 3009x o
o 08.11.2010, 16:33 | dragoczskill
Ahoj lidi ,
v autě mám doposud tuto sadu [ Link ] a měl jsem to připojeno na 4-kanál kde je pojistka 30A a nedávno jsem si koupil mono zesák kde je pojistka 2x30A a v papírech psáno max 80A odběr tak se bojím jestli to ten napajecí kabel 20mm2 vydrží , sice je tam psáno 1000W rms ale nevím no ... A dnes mi došli tyto kabely [ Link ] které jsem koupil od místního člena za suprovou cenu a chtěl bych vědět jestli je mám vyměnit nebo jestli ponechat stávající protože budu stejně rozdělávat auto ..

o 08.11.2010, 18:05 | CarMedia.cz
To si nepomůžeš. Pokud si chceš pomoci, tak vem tento kabel: [ Link ]

Případně kdyby ti stačily 4m v kuse, tak bych měl jeden takto dlouhý kousek za ještě o něco lepší peníze, stačí se ozvat..
o 08.11.2010, 18:56 | Boďa
Ta dvacítka Ti to s přehledem uživí.
Pokud tam teda nemáš po cestě nějakou botu s přechoďákem.
o 08.11.2010, 19:21 | dragoczskill
Právě že tam budu dávat distribuční blok a navíc ta 50 bude aspon krapek naddimenzovaná :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.