Navštíveno 3433x

Ví někdo označení výhybek pro elate? koupil jsem ted vysky mt23 a dostal jsem k tomu uplne identicke vyhybky jako mam k mt22 ale jelikoz vysky maji jinou impedanci tazi se zda nemaji mit mt23 jinou vyhybku. jinak oznaceni vyhybek je mx22
z Elate umi biwiring z Hybridu (co mas ty) ne.
Elate MX22.2
Hybrid MX 22.4
Oboji impedance 4ohm
[ Link ] [ Link ]
jinak vyhybky samozrejmne maji obe 4ohmy ale u elate vysky 6 a u hybrid maji vysky 4 coz by se melo teoreticky orazit i v trosku jinych hodnotach na rezistorech vyhybky coz jsou tyto hodnoty na obou identicke ale je pravda ze sice jsou oboje 22 ale je tam rozdil v pismenku coz jsem nevedel jestli je jen mladsi starsi ci modelova rada
tak jsme jeste jednou prolezl stranyk morelu a vyhybky maji oznaceni 22,2 a 22,4. ale at na ne cumim jak na ne cumim opravdu jsou tam uplne stejen hodnoty pouzitych soucasstek ac jsou vysky impedancne rozdilne.
mám doma MX22 z Hybridů a MX22.2E z Elate a hodnoty kondíků i odporů jsou stejný, jen na těch 22.2E je nápis Morel a u 22 není
tak mne to nedalo a sel jsem pro vyhybky toto je k hybrid

a tato je elate

a morel na svych strankach uvadi ze mx 22,2 je pro elate tak trosku chaos.

11.11.2010, 21:17 |
FSAL hm, tak abych to zmatl este vic, tak tady sou vyhybky z mejch bejvalejch elate :-) sice neni videt na oznaceni, ale treba ti to pomuze

11.11.2010, 21:17 |
FSAL

11.11.2010, 21:19 |
FSAL kazdopadne bych rekl, ze jedinej rozdil (a kdo vi, jestli), bude ve vinuti civek
ty mas u elate jiny terminal pripojovaci a jene rezistory bud nvejsi nebo starsi generace. jinak kdyz jsem porovnaval tedy prumer dratu civky tak opricky bych rekl ze u elate je pouzit vetsi prurez a to bude asi jediny rozdil

11.11.2010, 21:35 |
FSAL rek bych, ze starsi mam ja (sou to tak dva roky), jj, rozdil bude jen v tom vinuti
no tak hlavne ze jsme se dobraly konce je v tom celkem chaos v tom oznaceni

11.11.2010, 22:34 |
FSAL no, diky me, jako chlapovi, sme se spis dobraliii ;-) a je uplne jedno, kolik z vas, je tady zenskejch :) :PPP
Ja mam MOREL DOTECH OVATION 6 a mam tam tuhle
[ Link ] a jak nejlepe ji nastavit??je tam takova vidlicka na pridani decibelu,pak nula a na ubrani decibelu.