Navštíveno 4032x

15.11.2010, 21:50 |
Reno Hawr | Upraveno: 2010-11-15 23:17:52
zdravím všechny kolegy z ahc,mám velkou prosbu,chtěl bych vytlumit komplet auto a nějak si nejsem jistý co za materiály kde použít.má audiosestava se skládá z monobloku JBL GTO7001E který pohání subwoofer HERTZ HX 250.4 který je v 15-ti litrové uzavřence,do předních dveří chci namontovat morely tempo 6,do zadních dveří nejsem ještě rozhodnutý které,možná že tam nechám pouze origo.morely by měl pohánět dvoukanál CRUNCH GTS 2175,pokud nebude stačit,pořídím nějaký jiný a možná že čtyřkanál,to ještě uvidím.mám Ford Focus mk1,chtěl bych vědět co do kufru,do dveří,co na strop a sloupků,a nakonec co na podlahu.nechci na tom ušetřit,ale ani prodělat,prostě chci něco za rozumnou cenu co už máte vy zkušenější ověřené.díky moc za jakékoliv rady.Reno

15.11.2010, 22:01 |
MaxxT
MaxxT : díky za link,tím se dá udělat celé auto?a nebude lepší do dveří dát něco dražšího?moc se v tom zatím nevyznám,sice jsem si toho o tlumení přečetl mnoho ale co se týče tlumících materiálů tak každý má jiný názor na to a to tlumení tak jsem z toho jelen. :)
vzal bych bud STP,silent coat ,sikadamp. Vibra je moc těžká a místama to prostě nedrží což se ztratí když to nařežeš na menší kusy a překrýváš,mam to mimo jiné v autě a už bych to nedoporučil. Tecsound je mrdka . AIV dobrý,drží pěkně ale zdá se mi menší učinost proti ostatním co sem uvedl nahoře.Jo a dinamat extrem je dobrej ale dát ho tak ve dvou vrstvách a to je nesmysl cena .
AIVu co tu nabízí Maxxt: jsem dával do dveří a je dobrá

15.11.2010, 23:26 |
MaxxT z AIV platu tlumime cela auta a vzdy v pohode, posledne volvo bylo vytlumeny supr, nove volvo co delame je tlumeny jeste vic a je to fajn.
Kdyby jsi je chtel, napis mi na mejla.
díky všem za rady,nad tou AIVou budu uvažovat,stejně bych chtěl začít tlumit začátkem ledna tak do té doby zatím počkám jestli tu nenapíše názor více lidí.
Na dveře,blatníky doporučuji STP M1 :
[ Link ] Na podlahu Vibraflex SXP :
[ Link ]