Navštíveno 8069x

ahoj,neni jeste uplne rozhodnuto ale rozhoduji se mezi temito dvema boxy prvni od MTX
[ Link ] a druhy od Ranbow asi velmi znami
[ Link ] rainbow je o neco vykonejsi,ale jdemi spise o kvality mezi temito boxy,mam radci hlasitejsi poslech,a chci aby ten box umel hezky zahrat do hloubky.MTX jsem nikdy neslysel rainbowna ano ale na spatnem zesilovaci,takze to stalo za prd.takze pokud uz nekdo slysel hlavne ten MTX byl bych rad za postrehy.
sice nemam naposlouchanej ten dual, ale sub jako takovej, tj RT12 mam dost a to jak v uzavrence, bassreflexu i bandpasu. v dane tride nej sub co sem kdy slysel.vykon neni vse a co se tyce kvality basu a hlasitosti prehraje i silnejsi suby. osobne doporucuju poslechnout, mluvenim o nem jeho kvality nedokazes, ale poslechem ano

16.11.2010, 22:02 |
1kw Taky se mi vic zamlouva ten MTX
Hoj Franto, rád se o tom nechám přesvědčit...
ani jeden neni spatna volba,zrovna oba modely jsou hodne dobry,ale ja bych spis ten Rainbow,ten se mi zvukove a tlakove libil vic,od toho MTX jsem to vicemene ocekaval ze bude dobrej a pro mne je dobra i ochrana mrizka.....
rek bych ale ze tomu rainbownu nebude jen tak stacit 1kw rms ze?
Seat Power: na ten Rainbow mám 1150W RMS, a řekl bych že 1kW bude také stačit;-)
ten rainbow hraje moc pekne navic ho muzu nechat za 4.5 se zarukou cca 1.5roku pokud by jsi mel zajem
box rainbow je origo spojený na 2 Ohmy....a stačí mu výkon od 700W RMS/ 2 Ohm
jasne ze 1kw mu bohate staci
petr.a3:psal jsem mail,jinak vsem diky za info!
Osobně jsem zkoušel RT12AV (jednoduchý box) na zesiku s 580W RMS a byla to radost poslouchat. Woofer to v pohodě dával. Přesný a hlavně neuvěřitelně hlasitý projev. Rainbow neznám, nedokážu ho ohodnotit..