Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jake radio ?

o Navštíveno 2918x o
o 22.11.2010, 10:39 | Downland
Zdravim panove potrebuju radu hledam co nejlevnejsi ale kvalitni radio :) Pozadavky mp3 cd-rw usb slusnej prijem radiovych stanic pokud mozno. Dale aby se usb dalo prehravat ze slozek a naky lepsi ovladani abych to z ty flashky nehonil pul dne diky moc bude to darek :)Ps: obdarovanej neni audiofil pujde to do p306 :) Jo a jeste jestli budu potrebovat nakou prechodku ke konektoru tak jakou dik ! Jo a cena pokud mozno do 1500 max 1800 kdyz nic nenajdem pujdu do sencoru :D

o 22.11.2010, 14:48 | Ravo
neblázni se sencorem a poohlédni se po jeté ////Alpine, třeba 9880 nebo 9882Ri (liší se jen podsvícením, nevím jakou má pažout barvu). Za 2500-3000 seženeš a máš tam vše co jsi psal a navíc to ještě bude i obstojně hrát
o 22.11.2010, 18:07 | Pavčo
za mě bych volil Pio DEH2200UB.. Vlastnim jej, před nim jsem hraval i na sencoru, a rozdil je tak markantní, no prostě neočekaval jsem že pijoš teměř zakladni řady bude mit tak kvalitni zvuk... nemužu si jej vynachvalit... a za 2kč ho určitě seženeš funglove
o 22.11.2010, 21:33 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
konektor bude urcite tenhle
[ Link ]

a z radii se koukni treba na tohle
deh2220
[ Link ]

sony
[ Link ]

CZ zaruka, posta v cene :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3235 sekund.