Navštíveno 3604x

22.11.2010, 23:07 |
kysko Zdravim vsetkych !
Niesom tu moc aktivny ale mozno si niekto bude este na mna pametat. Idem na Vas s prosbou.
Rozmyslam nad vymenou zostavy Morel Supremo 6 + Piccolo (zosilovace Steg K2.03 ,Steg K4.01)
prave za pioneer 3-pasmo PRS ako uviedol nedavno v teme raksop.
[ Link ] Ma to zmysel? Dakujem za kazdu info!
par foto instal:
[URL=
[ Link ] ]
[URL=
[ Link ] ]
[URL=
[ Link ] ]
[URL=
[ Link ] ]

22.11.2010, 23:09 |
kysko Linky tusim nejdu :D

kysko

kysko

22.11.2010, 23:10 |
kysko
Ahoj,
to 3P asi este nikto nepocul, zaujimalo by ma porovnanie s velkym odr systemom... to ako 3P je plne spicka, hlavne stred...
Skor by som na tvojom mieste doriesil stredak, kde si bol, ked som predaval AD MM4? Ten sa da s Picollami dobre zladit, a mam nan aj 0,8litrove ozvucnice do palubovky... Alebo sa pozri po 4" Hybride... niekto to tu pisal, na nemeckom fore to tak ma stetho vo WV polo.
Ja som mal z K serie pocit, ze to neni to prave orechove, zacal by som na Tvojom mieste tam.

24.11.2010, 22:25 |
kysko OK ,za co mam vymenit stegy? Chcelo by to asi nieco teplejsie. Vysky sa mi zdaju dost analiticke.
Noclue: Posli foto ako si mal vyriesene tie stredaky ,dost ma to zaujma :). Vdaka ! ( kysko@centrum.sk)
mozna to jen opticky klame ale smerovost tech vysek je ne na tebe ale kdesi na okynko spolujezdce
mmyslím si že to má schválně aby ty hlasy ladil někam pod zpětné zrcátko ?:)
ja som prave zrusil stredy aj s ozvucnicami v palubovke, keby si to bol chcel, mohli sme vymenit palubovky :-) ..Inak MM1 je podobna MT23/Picollu, takze MM4 si s Picollom dost dobre rozumie. Tazko sa zhanaju.
Zosiky podla vkusu... Tru, Arc Audio SE, Zapco C2K, Studio Sinfoni,MSK, Brax, Genesis (Mi(o)ni(o)bloky), DLS...
Alebo nejake starsie pekne veci...
hifi> v niektorych autach to funguje..

ale treba obetovat kurenie...

26.11.2010, 23:15 |
kysko Noclue: Parada !A tak nakoniec si isiel spät k 2-pasmu? :)
Dnes som dal dole tapacire a ladil som skoro cely den...
Nechcem aby to zle vypadalo ale najlepsie sa mi zda ked mam delicu frekvenciu na 8KHz a strmost 12dB/na oktavu.
Je mozne ze supremo 6 hra tak pekne vysoko?
Reproduktor se od určité frekvence začne chovat směrově. U repra 165mm to bude max od 4kHz. Spíše níž.
Noclue zůstal u 3p. Audison. Pouze středy budou jinde.

27.11.2010, 19:38 |
noclue | Upraveno: 2010-11-27 20:59:30
kysko:
8kHz nie je normalne mozne, musi to byt sposobene akustikou auta...
u Suprema 2kHz/-12dB
inak keby si chcel ozvucnice na stredy su k dispozicii

27.11.2010, 22:55 |
kysko | Upraveno: 2010-11-28 00:17:02
Ved ani mne to nejde moc do hlavy (robim zvukara tak trosku poznam tuto probematiku). Pre tu srandu to dam vypocut Mendovi-tak aby o tom nevedel ,ze co na to povie :D
noclue- klobuk dole pred tvojou pracou ,ako si vsimam co veslico si uz vyskusal ,muselo za tym byt x experimentov a kopec hodin makacky...
vdaka za ponuku ,musim nad tym porozmyslat. Moc sa mi nechce ist do toho ,najradsej by som prerobil len nove stlpiky.
Tusim aj vyhybky co som mal supremacke boli delene na 2KHz...