Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém: Při přepnutí skladby ve wooferu lupne (Alpine @ JBL)

o Navštíveno 3339x o
o 23.11.2010, 20:58 | SPEEDY t.c.t.
Při ztlumení volume na 0 a zpětném zesílení v subwooferu lupne, to samé při přepínání skladeb.

Pokud mám rádio vyplé, a zapnu ho na hlasitost 0, a přidám, tak nic nelupne, po pár vteřinách zatížení už to pak lupe zase při každém přepnutí...
Někdo tvrdil že to je vlastnost autorádií alpine, někdo že signálové kabely, nebo kostra...

Woofer a zesik je nový od JBL GTO, kostru jsem překontroloval, pořádně obrousil, dotáhl.
Cinche a autorádio jsem nezkoušel zatím, nemám jiné rádio ani kabely, hlavně nestály zrovna 200kč tak by mohli být alespoŇ trošku kvalitní

kabely jsou DIETZ
[ Link ]

o 24.11.2010, 09:49 | bigmat
me tohle delalo spatne vypaleny CD
o 24.11.2010, 11:31 | Driver3
Mě tohle dělají jen MP3ky v horší kvalitě, jinak ne.
o 24.11.2010, 17:30 | SPEEDY t.c.t.
Mne to dělá i originál i Mp3... kostrou by to být nemělo....to jsem vytáhnul přímo z kastle... a vše řádně obroušeno
o 24.11.2010, 17:42 | tazman
vlastnost autoradii alpine to určitě není..mam už několikatou alpinu a jedině mi to" luplo" u jedineho a ještě blbě vypaleneho cd...zkontroluj ty signaly ještě...mno zrovny tyhle nejsou hitparada :(
o 26.11.2010, 01:33 | dejvyxxx
já vím co s tim je :D no dělal mi to středobas a byly to MUTE tranzistory v radiu :) nevim co máš za radio já mněl pio88rs :) cena tranzistorů 30korun s prací 1000kč. :D
Třeba bych ti přál aby to bylo nějakým cinchem.
Zkus proházet cinche,mě to dělalo podle napojení,lupal tak i basák nebo vejška, středobas atd
[ Link ]
o 26.11.2010, 20:58 | SPEEDY t.c.t.
vyreseno. Je to vlastnost zesiku JBL.... :((( vyrobni vada pry...

tak mam nejakyho neznackovyho carpovera hpb 1502 nebo tak nejak
o 31.01.2011, 21:43 | pauliej
Mal som presne rovnaky problem, akurat ze ja som nenapajal zosikom repraky ale woofer. Pomohlo, ked som do signalovej cesty dal galvanicky oddelovac signalu (cca 10 Euro). Teraz je to puknutie uz velmi slabucke, pocutelne len pri vypnutom motore a pri velkom sustredeni sa na to. Inak s reprakom to ani nehne :-)

To SPEEDY : Si to vyreklamoval?
o 01.02.2011, 06:22 | SPEEDY t.c.t.
ano vyreklamoval a dostal jsem jinej zesilovac, se kterym to nedela, pry je to ale vlastnost tech zesiku :(((
o 01.02.2011, 10:32 | jasisoft
mne to presne robilo pri testoch zosika HK ca280....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.356 sekund.