Navštíveno 2832x

Zdravím...
znáte někdo obě ty to rádia? Je v nich nějaký znatelný rozdíl? Mám nyní na výběr mezi těmito dvěmi, poslechově se mi zdá příjemnější to JVC, ale Alpine je alpine (možná kdyby se trochu poladila bude hrát lépe ////A )....
za mě ///A ..ale ja jsem postiženej ///A.. :D
mam JVC KD-SH707R, brat ma 9883 a alpine sa u mna nechyta na JVC:-) nech si mysli kto čo chce..... len ide do sveta. dvovod alpine 9885, som zvedavy čo to bude:o) ......ked alpine, pozeral by som skor po modeloch 9812, 9835/55 a podobne z tych stašich kuskou.

24.11.2010, 22:15 |
clown no ja po x ///A a to nic jiheho uz mi fakt nesmelo domu, jsem na chvili presedlal kvuli MM na JVC a uz jich mam asi 15 za sebou .., ano JVC neni tak ciste, je trosku vic bum cink, ale zase neznam problem.., neznam piskani atp..
btw .. SQ JVC v bazaru ..

24.11.2010, 22:16 |
clown G721 neni nejnovejsi, uz bych se bal o laser .. ale je to radio dnes za par Kc ..
Mám doma obě rádia tak to porovnávám všechno pěkně za pochodu...
začlo to tím, že mi lupne při přepnutí skladby v subáči...vše překontrolováno...ještě vyměním cinche za 3x stíněné..a. pokud to bude dělat dál tak to bude zesikem JBL (prý výrobní vada)
takže mi prodejce doporučil jej vyměnit za dvoukanál carpower (tady u těch low end sestav je to asi skoro jedno, a pry jsou s tema carpowerama lidé spokojeni)

24.11.2010, 23:21 |
clown to je nemoc Carpoweru .. mam tu CP 5k zes .., skoda to snad i opravovat.. slysis i cvakani radia, toceni motoru mechaniky atp.., .. proste spatny.. ani JVC / Pio / //A .. proste s nicim .., i kabelaz drazsi nez zez...
ted mam prave sadu JBL GTO zesik i basak.... a prave mi doporucil vymenit za toho carpowera, a melo by to byt v pohode....Budu ho mit zatim na zkousku tak to muzu porovnat....

25.11.2010, 11:22 |
clown no kazdy sveho osudu strujcem ..,
to bych asi zustal radeji u zakladnich JBL..
taky bych radeji JBL, treba pomuzou kabely...
Zjistil jsem jednu vec... pokud u JVC prepinam skladby z FLASHDISKU tak to nedela..... z CD ano..stejne jako u alpine, ale to same se deje pri prepnuti na FM radio, atd---- takze nevim zda to je podstatna informace proc se mi prepnuti skladeb ozyva v subwooferu

27.11.2010, 09:36 |
clown u CD se ti zvysi odber, mechanika musi prekocit dal ...,
dle meho mas v prdeli bud signalovej kabel, nebo uzemneni zesiku.., natahni jinej signal kabel skrz kabinu..., prizemnit zesik .. resp. nech to proverit
ja se s podobnym nesmyslem sral asi dve hodiny, nez jsem zjistil, ze novej kabel od Dragsteru za cca 600kc, ma v jednom konektoru cinch spojeny oba poly k sobe .., takze prima .. :o((