Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > hodnocení rádia JVC KD-G721 nebo Alpine 9883R

o Navštíveno 2832x o
o 24.11.2010, 20:37 | SPEEDY t.c.t.
Zdravím...
znáte někdo obě ty to rádia? Je v nich nějaký znatelný rozdíl? Mám nyní na výběr mezi těmito dvěmi, poslechově se mi zdá příjemnější to JVC, ale Alpine je alpine (možná kdyby se trochu poladila bude hrát lépe ////A )....

o 24.11.2010, 20:49 | tazman
za mě ///A ..ale ja jsem postiženej ///A.. :D
o 24.11.2010, 22:00 | db-marek
mam JVC KD-SH707R, brat ma 9883 a alpine sa u mna nechyta na JVC:-) nech si mysli kto čo chce..... len ide do sveta. dvovod alpine 9885, som zvedavy čo to bude:o) ......ked alpine, pozeral by som skor po modeloch 9812, 9835/55 a podobne z tych stašich kuskou.
o 24.11.2010, 22:15 | clown
no ja po x ///A a to nic jiheho uz mi fakt nesmelo domu, jsem na chvili presedlal kvuli MM na JVC a uz jich mam asi 15 za sebou .., ano JVC neni tak ciste, je trosku vic bum cink, ale zase neznam problem.., neznam piskani atp..
btw .. SQ JVC v bazaru ..
o 24.11.2010, 22:16 | clown
G721 neni nejnovejsi, uz bych se bal o laser .. ale je to radio dnes za par Kc ..
o 24.11.2010, 23:06 | SPEEDY t.c.t.
Mám doma obě rádia tak to porovnávám všechno pěkně za pochodu...

začlo to tím, že mi lupne při přepnutí skladby v subáči...vše překontrolováno...ještě vyměním cinche za 3x stíněné..a. pokud to bude dělat dál tak to bude zesikem JBL (prý výrobní vada)

takže mi prodejce doporučil jej vyměnit za dvoukanál carpower (tady u těch low end sestav je to asi skoro jedno, a pry jsou s tema carpowerama lidé spokojeni)
o 24.11.2010, 23:21 | clown
to je nemoc Carpoweru .. mam tu CP 5k zes .., skoda to snad i opravovat.. slysis i cvakani radia, toceni motoru mechaniky atp.., .. proste spatny.. ani JVC / Pio / //A .. proste s nicim .., i kabelaz drazsi nez zez...
o 24.11.2010, 23:23 | SPEEDY t.c.t.
ted mam prave sadu JBL GTO zesik i basak.... a prave mi doporucil vymenit za toho carpowera, a melo by to byt v pohode....Budu ho mit zatim na zkousku tak to muzu porovnat....
o 25.11.2010, 11:22 | clown
no kazdy sveho osudu strujcem ..,
to bych asi zustal radeji u zakladnich JBL..
o 25.11.2010, 23:21 | SPEEDY t.c.t.
taky bych radeji JBL, treba pomuzou kabely...

Zjistil jsem jednu vec... pokud u JVC prepinam skladby z FLASHDISKU tak to nedela..... z CD ano..stejne jako u alpine, ale to same se deje pri prepnuti na FM radio, atd---- takze nevim zda to je podstatna informace proc se mi prepnuti skladeb ozyva v subwooferu
o 27.11.2010, 09:36 | clown
u CD se ti zvysi odber, mechanika musi prekocit dal ...,
dle meho mas v prdeli bud signalovej kabel, nebo uzemneni zesiku.., natahni jinej signal kabel skrz kabinu..., prizemnit zesik .. resp. nech to proverit

ja se s podobnym nesmyslem sral asi dve hodiny, nez jsem zjistil, ze novej kabel od Dragsteru za cca 600kc, ma v jednom konektoru cinch spojeny oba poly k sobe .., takze prima .. :o((
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3286 sekund.