Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro + vytlumení

o Navštíveno 3095x o
o 24.11.2010, 23:36 | Infish
Zdravím, chtěl bych repro dozadu do auta 6x9. Díval jsem se co se prodává, ale moc rozdíl v tom všem nevidím (jen v ceně).

Tohle mi radil kamoš - ovalne 3 pasmovy, 100kw v rms, max 350w

našel jsem jich dost, za 1000 i za 2000 a právě nevidím v tom velký rozdíl. Chtěl bych nějaký poradit, jakou značku a tak...

No a co bude lepší? Bude stačit jen mdf kroužek pod repro nebo bude lepší dát celý zadní plato z nějakýho tlumícího materiálu? A bude vůbec stačit je tam jen tak dát nebo potřebují taky ozvučnici?

Díky moc za radu

o 24.11.2010, 23:42 | Infish
padly mně do oka třeba tyhle, ale vůbec nevím jestli jsou solidní

[ Link ]
o 25.11.2010, 07:15 | cendler
co jsi vybral určitě ne, plato udělej celé z MDF, ozvučnici jim dělat nemusíš, a docela podstatná otázka, na co budou hrát ty repra rádio/zesilovač? co posloucháš za muziku, podle toho se dá radit
o 25.11.2010, 07:43 | Driver3
Když už, tak třeba můj soukromý tip by mohl být na...
[ Link ]
nebo [ Link ]
ale otázkou stále je, jestli to chceš jen na rádio a kabeláž co kde doma najdeš, tak asi nemá cenu řešit něco co hraje a postačí ti na to rádoby hraní i ty boschmanny :-))) A dej si pozor na zátěž reproduktorů, jelikož neplatí čím více wattů, tím více adidas
o 25.11.2010, 09:01 | CarMedia.cz
Na autorádio opravdu vynikající ovály jsou tyto: [ Link ]

pokud by jsi chtěl repro na zesilovač, tak tyto s dvojitými hedvábnými výškami. Zvukově opravdu luxusní. [ Link ]
o 25.11.2010, 12:14 | Lyssy
Za mě taky MTX. Sice zatím jen na rádiu, ale i přesto maximální spokojenost! Ještě k tomu za takovou cenu! [ Link ]
o 25.11.2010, 12:34 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
100kw ovaly, chci videt ten zesik na ne :-D

mam tu posledni tyhle za 990,-Kc
[ Link ]

a nebo trochu drazsi
[ Link ]
o 25.11.2010, 13:17 | Infish | Upraveno: 2010-11-25 14:40:57
Aha a to plato bych mohl sehnat kde a za kolik nevíte?

No sezák zatím kupovat nehodlám (moc drahý) hudba by jela z rádia Pioneer DEH 2200UB.

Hudba: dance, hip hop, rap, Rnb a podobně

No a koukám na ty vaše nabídky, ale tak chtěl sem se vlest tak do 1500, max 2000..vic sem do toho vrazit nechtěl..
o 25.11.2010, 14:16 | Lyssy
Stejně se časem do toho dostaneš a budeš chtít "něco lepšího" a to, na čem teď ušetříš pak těžko prodáš a když, tak za minimální cenu někomu, kdo bude zase začínat, nebo někomu do starého auta. Kup rovnou něco lepšího. Vím, o čem mluvím. Taky jsem nejdřív koupil aktivní subwoofer peiying a pioneer ovály a teď mám vše MTX a je to něco úplně jiného!
o 25.11.2010, 14:17 | Lyssy
Na plato se poptej buď u Revilohifi.cz a nebo z MDF ti všechno udělá uživatel rover ;o)
o 25.11.2010, 14:25 | Infish
jj už sem prohledal forum a rovera sem našel, snad to bude přijatelná cena :)

Něco lepšího..já do toho nechci investovat desítky tisíc :D koupil sem si nový rádio a ty repra co tam sou,,to je hrůza, tak hledám jen ty. SW bych bral taky, ale nechci si zaflákat celej kufr hudbou, zesak k tomu a sem i nekde s reprem a tlumenim na 15000...ja myslim, že na přijatelnou hudbu co bych chtěl mně ty repro postačí :)
o 25.11.2010, 19:18 | CarMedia.cz
Zkus ty RTC693. Opravdu povedené ovály a na rádio super. Poštovné a balné máš již zdarma a záruku 30 měsíců. Navíc jsem přesvědčen o tom, že budeš maximálně spokojen!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4238 sekund.