Navštíveno 3212x

Prosim vas mooc, jak zjistim napeti v autozesilovaci?
Koupil sem si 1200W ale podle kamose ma vo hoodne min.
Pomozte prosiiim...
Napětí změříš voltmetrem, což je dneska jakožto samostatný měřák celkem rarita, spíš seženeš nějaký multimetr
[ Link ] To co chceš měřit, je výkon a ten běžnou technikou nezměříš :) Nebo to chce stabilizovaný zdroj energie a pak měřák... Přeměřit umí třeba Pavel_528 (nebo jak má to číslo :D) Co je to vůbec za zesilovač?
Jooo dik, ja mu napisu, je to AUNA(mutimedia)
Diky za radu
Ani mu psát nemusíš, je to nějaká Čína, 1200W to je nějaký maximum co to dá, když zrovna všichni svatý nekoukaj :)
Si delas srandu, to jako ze je to proste nakej srac jo??? kurna....a je nakej kterej by si osobne doporucil??

27.11.2010, 13:53 |
clown :o)))
lepe zacit tim, co shanis .. co potrebujes a na co to bude ..,
jinak si koupis (koupil) mrdku vhodnou tak poslat za par stovek na aukro ..
ma to nejaky pojistky na tom zesiku,jestli kolik,ale za mne to tipnu ze bude mit tak max.200W RMS

27.11.2010, 14:04 |
clown el.barto .., aby to nemelo max 200w max :o))

27.11.2010, 14:05 |
clown vis jak .., takovej ten velkej zes, co mel skrz sebe cca 25cm kabelu k tistaku :o) udavanejch 2x200W a nekdo to spocital tak na 2x30W :o))
no jasny:-))
hele tekno,napis co s tim chces pohanet,jestli subwoofer,nobo nejaky kompa,popripade jestli tomu moc nerozumis,tak to vyfot a dej sem fotku a on uz Ti tu nekdo poradi,tady na foru taky koupis dobry veci a hlavne asi o hodne kvalitnejsi
Určitě napiš Pavlovi_528 jak psali kluci. Super jednání a nabídne ti vhodnýho kandidáta za super peníze. Jen je potřeba aby sis ujasnil co s tim chceš pohánět.