Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > kit nebo pryskyřice na plato

o Navštíveno 2766x o
o 27.11.2010, 15:49 | ondrazikmund
zdarec draci prosimvas potreboval bych poradit potrebuji ve sve fiatu bravo nejak udelat upravu plata aby slo nalakovat ted je na nem takovej ten origo potah hrubej plyš nebo jak to vazvat a ja bych potreboval aby to bylo hladoucky a slo to nalakovat ....nejni na to nejakej kit nebo neco cim by se to polilo???a vybrousilo ...jinak jeste bych tam asi zalil nebo zadelal dva vystouple krouzky pro ovaly ....

o 27.11.2010, 15:49 | ondrazikmund
jinak kdyby to slo jen polit nebo natrit nejakym tmelem dam ovaly rovnou do plata
o 27.11.2010, 15:56 | Ravo | Upraveno: 2010-11-27 17:17:38
nejjednodušší cesta bude vytvořit celé plato nové (nejlépe z MDF třeba). Bude daleko pevnější, zástavba oválu noproblem, povrchová úprava lakováním taky v pohodě...

...a až zjistíš, že muzika s celým platem stojí zaprd (skoro každej si tím musel projít ;-) nebo budeš auto prodávat), tak budeš mít origo nepoškozený plato, který šupneš zpět.
o 27.11.2010, 16:29 | ondrazikmund
a co takova mdf stoji a kde se da nejlevnejc sehnat
o 27.11.2010, 16:49 | tomas.V
já myslim, že plato na Bravu je specificky tvarovaný a zespod jsou 2 ocelové tyčky na zpevnění (myslim, že jsem to dělal). No hele sice na plato padnou min. 2kg laminátu, ale udělal bych klidně tu věc, že bych ty chlupy zatřel laminátem
o 27.11.2010, 17:06 | ondrazikmund
a musim tam davat tu tkaninu nebo bez
o 27.11.2010, 17:41 | tomas.V
bez, jen je potřeba zatřít ty chlupy, protoře sundat to nejde...
o 27.11.2010, 19:00 | el.barto
kamo skoc nekam do truhlarny,at ti udelaj plato,financne to vyjde asi lip anebo stejne,casove asi jeste lip,podle mne je nesmysl nicit origo a pak jeste do nej rezat,kdyz jsi to nikdy nedelal a zkonis to,tak uz s tim nic neudelas
o 28.11.2010, 14:22 | hlavon
dělal jsem už 2 plata do brava a je to v pohodě tvar ma normalni akorad na konci se rozšiřuje tak to chce dobře naměřit ale je to otazka cca 2hodin aji s kroužkama pod ovaly
o 28.11.2010, 14:38 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tady si muzes koupit hotovy
[ Link ]
o 28.11.2010, 20:38 | el.barto
no i dobra cena...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3528 sekund.