Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > hudba přes bluetooth

o Navštíveno 2804x o
o 28.11.2010, 12:14 | D ´ice
potřebuju poradit ohledně výběru mobilu, v autě mám rádio s bluetooth a poslouchám přes něj pořád hudbu z mobilu, ted mam N95 8GB ale už je ve špatném stavu, nevíte někdo o nějakém telefonu který bude kvalitně hrát přes bluetooth? zkoušel jsem i nějakou nokii xpress music nevím ale přesně jakou a kvalita žádná. Chci aby to dobře hrálo, z dalších požadavků asi jen foťák okolo 5mpx a za rozumný peníz, samozřejmě nový ne použitý. Díky za rady

o 28.11.2010, 13:15 | clown
no a neni to nahodou dany tim BT ? furt je to pomaly a ma to tim padem nizkej bitrate .., jinak zkousel jsem i vyssi nokie a je to vsechno stejny :o)) teda zkousel jsem to, abych zjistil, zda to chodi na radiu s integrovanym BT .. , jinak je to pro mne pomerne nevhodne (musel bych mit telefon porad na nabijecce)
o 28.11.2010, 13:17 | clown
kolega ma BT kenwooda a E51 a detem na pohadky to prej staci ..., ale nevim proc to lame z PC do telefonu a pak do radia, kdyz ma radio s USB.., ale on je to jen bejvalej policajt .. :o)
o 28.11.2010, 17:25 | D ´ice
no ja mam takyy telefon na nabijecce pri jizde a posloucham hudbu, je to pro mě lepší než z cd a přijde mi že je to i o něco kvalitnější než mp3 z cd. Takže nezáleží na telefonu?
o 28.11.2010, 17:51 | clown
jak to muze bejt lepsi nez MP3, kdyz to v tolefonu mas nahrany v nejakym MP3, pak se to musi opet prekodovat do A2DP a jeho protokolu a na druhe strane zase rozkodovat zpet..

nemas jen trena u BT Audio zaplne neco v EQ, ci nejakejch zvukovejch kurvitkach, ze se to zda lepsi ?

o 28.11.2010, 17:56 | D ´ice
ted si nejsem uplne jistej ale mam zato ze ekvalizer mam vyplej jak pri prehravani cd tak pri prehravani pres bt.
jinak radio je to tohle:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5917 sekund.