Navštíveno 2804x

potřebuju poradit ohledně výběru mobilu, v autě mám rádio s bluetooth a poslouchám přes něj pořád hudbu z mobilu, ted mam N95 8GB ale už je ve špatném stavu, nevíte někdo o nějakém telefonu který bude kvalitně hrát přes bluetooth? zkoušel jsem i nějakou nokii xpress music nevím ale přesně jakou a kvalita žádná. Chci aby to dobře hrálo, z dalších požadavků asi jen foťák okolo 5mpx a za rozumný peníz, samozřejmě nový ne použitý. Díky za rady

28.11.2010, 13:15 |
clown no a neni to nahodou dany tim BT ? furt je to pomaly a ma to tim padem nizkej bitrate .., jinak zkousel jsem i vyssi nokie a je to vsechno stejny :o)) teda zkousel jsem to, abych zjistil, zda to chodi na radiu s integrovanym BT .. , jinak je to pro mne pomerne nevhodne (musel bych mit telefon porad na nabijecce)

28.11.2010, 13:17 |
clown kolega ma BT kenwooda a E51 a detem na pohadky to prej staci ..., ale nevim proc to lame z PC do telefonu a pak do radia, kdyz ma radio s USB.., ale on je to jen bejvalej policajt .. :o)
no ja mam takyy telefon na nabijecce pri jizde a posloucham hudbu, je to pro mě lepší než z cd a přijde mi že je to i o něco kvalitnější než mp3 z cd. Takže nezáleží na telefonu?

28.11.2010, 17:51 |
clown jak to muze bejt lepsi nez MP3, kdyz to v tolefonu mas nahrany v nejakym MP3, pak se to musi opet prekodovat do A2DP a jeho protokolu a na druhe strane zase rozkodovat zpet..
nemas jen trena u BT Audio zaplne neco v EQ, ci nejakejch zvukovejch kurvitkach, ze se to zda lepsi ?
ted si nejsem uplne jistej ale mam zato ze ekvalizer mam vyplej jak pri prehravani cd tak pri prehravani pres bt.
jinak radio je to tohle:
[ Link ]