Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > morel

o Navštíveno 3571x o
o 30.11.2010, 22:00 | koupi
Ahoj chtěl jsem se zeptat jaký je rozdíl mezy Reproduktory MOREL HYBRID OVATION 6
a
MOREL DOTECH OVATION 6
našel jsem jen frekvence se trochu lišila,
mohl by mě to někdo vysvětlit třeba zvukově bude rozdíl?
Děkuji

o 30.11.2010, 23:02 | tibor
výška u obidvoch modeloch je tá istá. Stredobas je však u Hybrid iný lepší. To je vše čo viem :)
o 30.11.2010, 23:43 | kamil306
hybridy jsou vyšší řada, takže rozdíl by měl být o třídu jinde. Já měl teda jen dotechy, elaty a suprema...hybridy jsem přeskočil:-)
o 01.12.2010, 14:05 | prohifi.cz
Nene, vysky nejsou stejne - Dotechy mají MT-12ky, Hybridy maji MT-22ky, a rozdil je tam hodne velky. Viz vyrobce:
[ Link ]
[ Link ]

A prave predevsim diky vyskam je tam uplne jina delicka, diky cemuz mas vetsinu hlasu nahore nad palubkou. Dotechy maj delicku 3200 Hz, Hybridy maji 1800 Hz.
1800 Hz uz je hodne pekna hodnota, to hned tak nejake repraky nemaji.

I ve slovenske recenzi potvrzuji, ze Hybridy jsou nekde jinde (je to test starsiho modelu):
[ Link ]
o 02.12.2010, 08:36 | Dundee5
zaujimave je to ze ja som mal k Dotechom vysku MT-22, aj v teste su pisane 22-jky, ale vyrobca na stranke uvadza MT-12
o 02.12.2010, 18:26 | rover (WoodTech)
mam k dotechu taky MT-22
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3207 sekund.