Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Změna radia?

o Navštíveno 2973x o
o 01.12.2010, 19:34 | wefa
Momentálně mám ALPINE CDA-9886R [ Link ]

Má smysl měnit radio za jinou Alpinu? (kvalitnější) Popřípadě úplně jinou značku?

o 01.12.2010, 20:06 | jasisoft
myslim ze ani nie. ak si s nou spokojny tak nie je co riesit. 9886 je velmi vydareny model aspon podla mna. co ti na nej vadi ked ju chces menit ?
o 01.12.2010, 20:20 | wefa
Prozatím vůbec nic, snad jen škoda podsvícení, v novém autě bude pravděpodobně jiná barva ale to je vše. Tuhle jsem kupoval na doporučení cca 2roky zpět, mohlo se změnit věcí. Moc tomu nerozumím jako řada odborníků zde, proto se ptám.
o 02.12.2010, 00:33 | Midnite
já mám 9886R a nebudem ju nikdy měnit, popř si udělám radost nějakou starouuuuuuu Alpinku
o 02.12.2010, 10:51 | jasisoft
prerobit podsvietenie nie je az take zlozite. 9886 je vyborne radio a ak by bola nejaka na predaj urcite ju beriem do archivu....
o 02.12.2010, 11:58 | wefa
Jsem moc rád, že jsemJin tedy dříve neprohloupil a pořídil, navíc jsem ji měl za cca 6500 Kč novou.

Předělání podsvícení mě zajímá, ale zase je škoda se do ní hrabat a riskovat možnost zničení :/

o 03.12.2010, 00:29 | endru.ondra
U rádia máž možnost změny podsvícení na červenou nebo na modrou. Pokud by to byla zelená tak jedině prodat a koupit to samý ale v jinej barvě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3333 sekund.