Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problem sub

o Navštíveno 3210x o
o 02.12.2010, 20:38 | worm.
Zdravim,

vyskytla sa mi takato vec a zisla by sa mi odborna rada.
Doteraz hralo vsetko vyborne bez problemov, ale....
Dneska sadnem do auta, vsetko ok, len sa tak veziem a zrazu som dostal chut udriet tomu trosku hlasnejsie, tak som pridaval zvuku a pocuvam ze to nejak cudne hra. Strasne slabo mi to basovalo, a zistil som ze bucha ako keby z poslednych sil ta bedna a skoro vsetko mi hra iba cez kompa.
Nie som si ale vedomy ze by sa so zostavou nieco robilo, alebo ze by som ja urobil nieco nejakym inym sposobom ako sa ma (napriklad supol tomu zvuku z nicoho nic na plne gule, takychto chyb som si vedomy ze sa nerobia)...

Neviete nahodou kde sa mohla stat chyba?

Sustava je : predne kompa a sub cez 4kanalovy zosilovac.

Dakujem za rady

o 02.12.2010, 22:34 | worm.
nemate nikto nejaku radu?

v zosiku su vsetky kontakty vporiadku, popritlacane, pritiahnute, poistky ok, naozaj nemam tusenia kde by mohla byt zavada...
o 02.12.2010, 22:54 | bassmistrkuca 8
zkus prohodit na 4k.kompa s sw jestli to bude stejny,jinak je hodne moznosti kde muze byt chyba.radio zesik sw kabely atd,musis hledat no
o 03.12.2010, 16:03 | Honza89
zkus vyhodit sedadla a poradne prohrat kufr... v techhle mrazech a vlhku mne nekdy nehraje ani sub ani stredobasy z komponentu... dneska rano mi stredobasy spustily az po 30 minutach jizdy a topeni:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3055 sekund.