Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Radio problem (video)

o Navštíveno 3128x o
o 03.12.2010, 21:43 | Woko_O
Nejaky cas zpatky sem zakladal vlakno kde sem vam popisoval problem kterej mi dela moje radio kdyz se zvysi hlasitost..vetsina si nebyla uplne jista kdyz nevideli co to dela..prikladam teda video a prosim o radu co by mohlo bejt spatne..? je to proste jen na hovno radio nebo muze bejt problem jen v necem mensim..Na radiu jsou zapojeny dva mensi repraky v predu a dva repraky v plate..Dale je v kufru subwoofer krmenej zesikem RCA pochopitelne napojeny na radio..

Video problemu:
[ Link ]

o 03.12.2010, 21:57 | cendler
řekl bych, že rádio, přehřívá se ti a vypne, je to jeho ochrana
o 03.12.2010, 22:03 | Woko_O
jo to byl jeden z mych nazoru na co sem i sazel..je nejaky reseni jak to vyresit? napriklad 12V vetracek na chlazeni?
o 03.12.2010, 22:04 | Tomasek20
Já bych spíš řekl,že málo proudu.já toto rádio měl také a při přetížení vypnulo..chce ho trošku víc nakrmit..
o 03.12.2010, 22:09 | CarMedia.cz
kup si novou baterku a bude klid..
o 03.12.2010, 22:13 | Tomasek20
jj jako Revilohifi..ještě bych se nebál natáhnout silnější přívod k rádiu..tí se nic nezkazí...tohle rádio jsem měl vždy jako topení,ale jelo..
o 03.12.2010, 22:14 | Midnite
jako tomasek a revilo. zkusil bych nejprve natáhnout kabely přímo od baterky... toto mi dělal sencor :)
o 03.12.2010, 22:14 | Midnite
tak tomasek rychlejší s radou :D
o 03.12.2010, 22:16 | Tomasek20
:-D
o 04.12.2010, 13:30 | tazman
přidávám se k většině..málo šťávy...
o 04.12.2010, 18:59 | Woko_O
dobre..mrdnu tam kablik primo od batery..uvidime co to udela.. :D
o 06.12.2010, 10:43 | imax
malo stavy urcite nebude kvuli kabelazi jestli si si ji nedelal sam, spis bych resil zdroj, slaba baterie!
o 06.12.2010, 19:59 | Woko_O
slaba baterie..zvlada starty na starym dieselovym motoru i v zime a neutahne jedno blby radio? kouknu jeste na tu kabelaz jak to tam vubec vypada..
o 06.12.2010, 20:07 | tazman
ještě mě napadla jedna možnost-stala se kamošovi...lehce protlačena plusova žíla k repro..hledali jsme jak magoři ..nízka hlasitost a hralo v poho..ale jak se zesililo radio tak tou dirkou jak od špendliku přezkočil šlus a radio vyplo...ale stejně bych řek kabl k radiu... malo šťavy ;)
o 10.12.2010, 20:27 | hifimagor
no zajimave rady ale ne moc k veci kdyz ani nevite kdy to dela ci nedela takze k veci dela to jen po delsi dobe nebo i kdyz to zapnes studeny vypne se to porpipade dela to jen pri vypnutem motoru nebo i pri nastartovanem? ja mel kdysy stejny problem prejel jsem hlasitosti nad 20 a vypnuto a jedinej proble bylo to ze k radiu vedla nitka ktera pri vyssim odberu proudu ktere radio chtelo k podani vykonu proste nezvladla a napeti padlo pod limit radia a to se vyplo nic vic nic min takze pokud to dela i hned po zapnuti prehratim to nebude a pokud ta baterka toci pekne tak to ani ji nebude a hledal bych krpu na kabelazi bud plus ci minus
o 15.12.2010, 00:30 | Midnite
hifimagor: jenže ty si absolutně mimo :D ty si akorát přepsal rady již napsané :D tak tomu říkám hifiMAGOR :D
o 15.12.2010, 22:34 | hifimagor
midnite nejsem mimo to ze reknu ze mam stejny nazor jako nekdo jiny jeste neni prepsani niceho. zaznelo tu mnoho i jinych rad ja se stotoznuji s timto takze kdokoliv kdo by dal zapravdu prvnimu prispevateli ze to bude napajecim kabelem je podle tebe magor? prober se hochu
o 16.12.2010, 21:36 | Midnite | Upraveno: 2010-12-16 22:36:10
,,no zajimave rady ale ne moc k veci" - jen cendler napsal ochrana proti přehřátí, (tazman taky něco nahodil ale to by neházel až po určitě hlasitosti)... zbytek včetně mě radíme kabely, což je určitě ten problém, jelikož si tím snad každý hifík prošel :P a po 4 dnech kdy to je nejspíš už

edit: ........ vyřešeno (dodáno slovo :D)
o 17.12.2010, 00:01 | hifimagor
nevsiml jsem si ze by uvadel ze je vyreseno a vzhledem k tomu ze jsi ty zopakoval co uz dva pred tebou nevidim jediny rozumny duvod aby jsi ty neco vykladal mne ze jsem tehoz nazoru. a to ze se tu radila i tepelna pojistka by bylo reseni v pripade ze by to delalo az po delsi dobe hrani proto jsme uvadel ze ani nevite presne kdy to dela. a ze to byly 4 dny je vec druha nevsiml jsem si ze uz to tu visi tak dlouho
o 12.01.2011, 19:23 | Jerry159
hele tento problém jsem měl taky na tomhle radiu :-O jestli to je CDX gt 200 ....u mě to dělalo to že jsem měl špatný kabel za radiem a jednalo se o 12V příkon....prostě hrál ale jak dostal záhul tak klesklo napětí a bylo po radiu....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3518 sekund.