Navštíveno 4127x

Zdar lidi mám trochu problém mám 2 basáky od magnáta ale nevím o nic vůbec žádné udaje. Nevíte jak něco zjistit? zatím dík moc

Vymontovat a kouknout se co je napsaný ze spoda :)
:-) To je sice pěkný, ale na výpočet ozvučnice mu asi impedance stačit nebude.
mcdodo: asi podle toho oznaceni co si precte ze spoda wooferu, si muze na netu najit nejaky ty parametry
Nj. Sorry, že jsem to bral jako samozřejmost.
nj rady sice super ale ono zezadu totiž není vůůůbec nic. Takže já nevím jak se jmenuje kolik má čeho už vůbec ne.

05.12.2010, 09:55 |
mcdodo | Upraveno: 2010-12-05 11:17:18
Jak je asi starý a jaký má průměr? Nemůže to být tenhle mrzák?
[ Link ]
to ne je asi tak 4 roky možná víc a nikde se neprodává měla by to být limitovaná edice a bliká mu modře střed oreginálně jinak je to 300mm průměr a asi tak 230mm hloubku

05.12.2010, 11:18 |
koren xpress bo xtract
vyfot prdel, takhle je to jak vestit z kristalovy koule
ok ale to musím vykuchat bednu ale vzadu nic není jen černej koš a kryt přes magnet.
ale prdlačku xpress je to bulLed
[ Link ]
hmm machr hledal jsem to skoro je to ono podle rozměru díky moc. Tak nevím proč hraje tak divně protože bednu mám asi 67 L.

06.12.2010, 22:11 |
Bladzej | Upraveno: 2010-12-06 23:10:24
VAS: 66 liter <-- to neni objem bedny, ale ekvivalentní objem vzduchu jako parametr CMS.
[ Link ] Dle TS ti člen Wattman nasimuluje bednu.
edit: překlepy
super děkuji tak podle toho co jsem zadal tak asi jedinej problém bude v moc dlouhém nátrubku
zmenši objem treba postylyrenem na 50 litru - kup vetsi rouru o prumeru 100 mm s delkou 150 az 200 mm - bude to ok. Bedna at je tesna a tuha.
nj jenže já v té bedně nemám kuletaj ale hranatej výdech a přední stěna je s laminátu asi tak 5mm tlustá
tak prepocitame na nejakou hranatou sterbinu... napis mi to do mailu pod nickem.