Navštíveno 3500x

05.12.2010, 21:21 |
Maroš [ Link ] -mate k tomu niekto komentar ?
U nas neznama firma Hybrid Audio ma vyborne komentare k instalacii prednych reproduktorov, nieco take som za poslednych par rokov este nikde inde navidel:
[ Link ]
co k tomu chces dodat? kazdy casopis a web ma nejaky svuj zebricek a kazdy vypada naprosto jinak...tolik i k tomuto.
HAT je u nas a celkove v cele evrope dost ojedinela znacka. Dost jsem byl na ne zvedavy v Rotterdamu, ale zadne auto s Hybridama tam nebylo = dost tezky najit na poslech :(
Btw zrovna Clarus radu davat jako jednu z nejlepsich a pred Beryllia, no nevim, jakozto jejich stredni tridu.
Tie MLK165 mam napajane cez DLS A5.Len ich nemam s cim porovnat.Bohuzial...
pozor na to: "This is NOT a comprehensive list of the best speakers from all the component sets that have been available in roughly the last decade. This is limited to the speakers that we reviewed over the years and it's certainly not everything that was available for consumers."

06.12.2010, 22:52 |
tibor škoda že neviem anglicky :/

06.12.2010, 23:55 |
dejvyxxx | Upraveno: 2010-12-07 00:53:33
Pro Tibroa ;) : toto není vyčerpávající seznam nejlepších komponentních sad, které byly k dispozici v posledních zhruba deseti letech. Toto je omezeno na reproduktory, které jsme prozkoumali v průběhu několika let a to určitě není vše, co bylo k dispozici pro spotřebitele.
-To znamená,že pokud neměli možnost testovat AD,Brax apod tak se to nemůže projevit ani v testu :) Ave Dejvy
spíš by mě zajímalo na čem test byl prováděný-jinak je to celkove nesmysl .
ne každé kompa hrají na všem dobře .
jop, a nie kazde kompa hraju dobre v kazdom aute.

07.12.2010, 09:43 |
tibor Dejvyxx: ;)
No ale MLK pred Focal Be...to hádam nie.
Chybaju mnohe...
Pioneer ODR, Audison Thesis, Görlich/uP, DA Esotar, AndrianAudio, DLS, Genesis, atd...atd...atd...
na rebricku nezalezi tisic ludi - tisic chuti, kazdy nech si vyberie co mu vyhovuje, chyba mi tam boston, teda nie v rebricku ale vseobecne na ich strankach, na to, ze je to ich znacka ...
to Tibor: Souhlas,nebo by to muselo byt podle zesíku,ale nevim jestli by si něco tak sedlo s herzeme ažeby poslaly Be takhle do kytek :D