Navštíveno 3713x

Už jsem viděl pár odstrojených dveří u koncernových (VW) aut ale toto ....... chvíli jsem koukal na obrázek, na první pohled mi to nedávalo moc smysl. Až na druhém obrázku jsem pochopil odkud je ten pohled vyfocenej :-D.

12.12.2010, 11:42 |
*konny* | Upraveno: 2010-12-12 12:46:43
Ano je odstraněn venkovní plech ze dveří :-D
Více info zde
[ Link ]

12.12.2010, 12:28 |
ivls musím se pochválit, hned mi docvaklo - asi protože jsem škodovák :o)
to *konny* budeš se držet jeho postupu? myslím, že bych ti poradil jinak, jak vyměnit repra v koncernu - takhle je to celkem pakárna :o)))

12.12.2010, 14:41 |
Toxxx *konny* ma G IV tak na to bude musiet ist klasicky cez tapec:) Vonkajsi plech ide dat dolu az u G V atd.
A kde jsem to napsal, že to tak chci dělat????? O nikom jsem zatím ani neslyšel, že by to tak dělal.

12.12.2010, 15:44 |
ivls to *konny*
nikde jsi to nepsal, jen jsem se pokusil trochu o ironii a srandu - proto na konci mého přízpěvku tohle :o)))
ale jinak zajímavé
taky sem ho dělal a takhle jednoduše se to tlumí

Masakr:-D
to se to nějak jednoduše vycvakne a zase nacvakne???

12.12.2010, 19:50 |
ivls tak to je síla a nezvyk - pokud se dobře dívám, tak přes tapec už se tam člověk asi nedostane a musí volit tuto cestu?
jak je to přidělané, taky mě zajímá
zase v pohodě, pokud ti někdo promáčkne dveře, že se nemusí odstrojit celý dveře, ale sundá se jen plech, pokud to není většího rozsahu
je to tam našroubovany takže pohoda ted sme jedny dveře nebo spiš venkovni plech dveři lakovaly a děla se to dobře sundany je to hned a nemusiš se tahat s tězkejma dveřma

12.12.2010, 20:54 |
clown hlavne si nespletst ty sroubky co to drzi ..
jsou jinak dlouhy :o))

12.12.2010, 21:55 |
kucik Tak tohle maj kluci od wv hodně dobře vymyšlený.

12.12.2010, 21:58 |
clown kucik ..
vymysleny jo, ale za ten plech zaplatis stejne jako za cely dvere :o))) mozna i vic :o)
no při výměně repráku se musí zdělat i tapec.jinak plech se dá sehnat použitý za 1200.už sem po něm pokukoval časem bych chtěl zavařit zadní kliky a na technickou nebo až se mě to nebude líbit tam šupnu ten originál plech aj s klikou nazpátek.jo na šroubky pozor pokud se dá delší kam nemá tak se vytlačí zvenku boule do toho plechu mě se to u jeněch dveří stalo ale nejde to skoro vidět