Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hifonics ZXi 6.5C a připojení na rádio

o Navštíveno 3031x o
o 17.12.2010, 11:03 | niup
Dají se připojit repro Hifonics ZXi 6.5C [ Link ] bez zesilovače na rádio? Jak to bude hrát? Případně jaké repro by se dalo použít? Auto Audi A3, radio audi concert ( do budoucna něco lepšího, až budou peníze ). Dopředu chystám Helix 52.1 Dark Blue. Důvod, proč nad tím uvažuju je, že je můžu mít za pěkný peníze, jinak bych koupil nejspíš Helix 62.1 Dark Blue. Díky za názory.

o 17.12.2010, 14:14 | dragoczskill
co jsem slyšel tak ty hifa stojí za prd ..
o 17.12.2010, 16:07 | CarMedia.cz
Tyhle repro potřebují kloudný zes. Na rádio to jsou vyhozené peníze.
o 17.12.2010, 18:17 | tomas.V
z vlastní zkušenosti: Pokud nebudeš mít zesilovač aspoň 100Wrms na kanál tak se rozluč se zvukem....jako Revilo :-)). Rádio (15Wrms s nima nehne a bude ti to hned zkreslovat) Pokud je dáš na zesilovač tak hned uber na výhybce -3db (myslim, že má útlum vejšek 3dB) a stejnak to bude hrozně řezat uši. Tyhle repra sem poslouchal skoro rok tak vim o čem píšu :-)
o 17.12.2010, 20:12 | niup
to Revilohifi.cz: dal by se použít tenhle zesilovač? [ Link ] Nějaký miliony bych do toho nechtěl vrážet. Příští středu 22. 12. máte ještě otevřeno? Jsem začátečník a chtěl bych se poradit ohledně audia.
o 17.12.2010, 20:36 | CarMedia.cz
Použitelný ten zesik určitě je. Otevřeno máme, tak se klidně zastav.
o 22.12.2010, 10:00 | D ´ice
tyhle kompa mám, bez zesíku nehrály špatně ale žádný zázrak...teprve se zesikem 75w/kanál se to dá poslouchat a není to vůbešc špatné (připojeno na radio sony mex BT3700u)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3051 sekund.